Laiva San Sebastian de la Gomerasta Los Cristianosiin

La Gomeran ja Teneriffan saaret yhdistyvät San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos reitillä, jota operoi tällä hetkellä kaksi laivayhtiötä. Naviera Armas kulkee jopa 14 kertaa viikossa tehden tunnin matkoja, kun taas Fred Olsen Express kulkee kohteisiin kolmesti viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 50 minuuttia.
Kohteiden välillä tehdään viikoittain jopa 35 ylitystä. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

San Sebastian de la Gomera - Los Cristianos lauttaoperaattorit

  • Naviera Armas
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h
    • Etsi hinta
  • Fred Olsen Express
    • 3 lähtöä päivittäin 50 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä San Sebastian de la Gomera Los Cristianos

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä San Sebastian de la Gomera Los Cristianos on auto ja 2 matkustajaa.

San Sebastian de la Gomera opas

La Gomera-saarella sijaitseva San Sebastian de la Gomera on satama sekä saaren pääkaupunki Kanariansaarilla Espanjassa. Satama tarjoaa lauttayhteyksiä Teneriffalle, La Palmalle ja El Hierroon. Kaupunki on La Gomeran taloudellinen ja kulttuurinen keskus sekä tunnettu sen historiallisesta menneisyydestä. Kristoffer Kolumbus vietti saarella paljon aikaa ja se oli hänen lähtösatamansa ennen lähtöä Amerikan löytömatkalle. Näkemisen arvoisia ovat keskiaikainen Torre del Conde linnoitus ja vanhin saarilla säilynyt rakennus, Church of Our Virgin of the Assumption, museo 1500–1800–luvun uskonnollisesta taiteesta ja 1530 rakennettu Pyhän Sebastianin kappeli. Casa de la Aguada on tunnettu sen kaivosta, jonka legendan mukaan Kristoffer Kolumbus kastoi uudet löytämänsä mantereet kaivosta nostetulla vedellä.

Satamasta lähtee lauttoja Los Cristianosiin, Santa Cruz de La Palma anja Valverdelle.

Los Cristianos opas

Los Cristianos on yksi suosituimmista ja kiireisimmistä lomakohteista Teneriffan saarella, joka kuuluu Kanariansaariin. Sen rannat ovat kauniita ja aina ruuhkaisia. Teneriffan satama tarjoaa kalastusretkiä, huviristeilyjä, retkiä lasipohjaveneissä, sukellusretkiä ja lauttoja naapurisaari La Gomeralle. Se oli kerran vanha kalastajakylä, ja on vuosien saatossa kokenut merkittävän laajentumisen, tehden kohteesta täydellisen päiväretkille. Suurin osa toiminnoista keskittyy rantakadun alueelle. Rantakadulta löydät laadukkaita ravintoloita, baareja ja kahviloita, jotka tarjoavat tyypillisiä Kanariansaarten ruokia sekä erilaisia ruokavaihtoehtoja maailmalta. Kauempana ranta-alueelta voit löytää lukuisia kauppoja ja pikkubutiikkeja, designer-kauppoja sekä muista hienoja liikeitä, joista löytää parhaimmat löydöt ja edullisia tuotteita.

Kaupungin satamasta voi ottaa lautan Valverdelle, San Sebastian de la Gomeralle ja Santa Cruz de La Palmalle.