COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sandefjord - Strömstad on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Norja - Ruotsi lautat sivullamme.

Sandefjord - Strömstad lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Sandefjord satamaan Strömstad

Norja ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Sandefjord Strömstad, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Color Line -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Fjord Line reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 2 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Sandefjord Strömstad kohteiden Norja ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Sandefjord opas

Sandefjord on kaupunki Vestfoldin läänissä Norjassa. Kaupunki on Vestfoldin hallinnollinen keskus ja se on tunnettu sen rikkaasta Viikinkihistoriasta ja vauraasta valaanpyynnistä mikä teki kaupungista Norjan rikkaimman. Kaupungilla on kolmanneksi suurin kauppalaivasto laivaston Norjassa. Yksi tärkeimmistä viikinkiajan löydöistä löytyi Gokstadhaugenin haudalta Sandefjordista. Gokstadin laivaa vio nykyään käydä ihailemassa Viikinkilaivamuseossa Oslossa.

Sandefjordissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita. Joissakin oppaissa väitetään Sandefjordin olevan Norjan mahdollisen parhaan gourmet-ravintolan koti, joka sijaitsee modernissa rakennuksessa lähellä satamaa. Satamassa on myös kalakauppias, joka tunnetaan erinomaisen laadukkaasta kalasta ja muista herkuista. Sandefjordissa on myös viehättävä keskusta, joka on sekoitus vanhaa ja modernia rakennuksia ja jossa on laaja valikoima kauppoja.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Stromstadiin ja muihin kohteisiin pitkin Norjan rannikkoa.


Strömstad opas

Strömstad on kaupunki Strömstadin kunnassa, Västra Gotalandissa Ruotsissa. Strömstad on perustettu vuonna 1500 Strömsån joen suulle. Puutavaraa oli pitkään kuljetettu pitkin jokea ja suuri määrä aluksia purjehti alueella ostaen puuta. Strömstad teki pian nimeä itselleen tärkeänä merenkulun kaupunkina, ja sen suuren silakan kalastuksen aikana 1800–luvun lopulla kauppa kukoisti. Samalla luotiin perusta, mistä tuli myöhemmin Strömstadin tärkein symboli; Spa Resort Strömstad. Bukten on Strömstadin vanhin jäljellä oleva kaupunginosa. Rakennukset ovat rivitaloja, koska nämä ovat alhaisia rakennuksia ja tarjoavat näkymät satamaan ja veneille. Ne rakennettiin 1800–ja 1900–lukujen aikana. Buktegatan on Strömstadin ainoa jäljellä oleva mukulakivikatu ja paikallisen legendan mukaan naiset, jotka asuivat kadun taloissa, kantoivat kaikki kivet sinne itse.

Kaupungin satamasta pääsee lautalla Sandefjordiin ajassa 2,5 tuntia.