Santa Cruz de Tenerife
Arrecife
Lautat maahan Lanzarote
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Santa Cruz de Tenerife satamaan Arrecife

Teneriffa ja Lanzarote yhdistyvät reitillä Santa Cruz de Tenerife Arrecife, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 20 tuntia 30 minuuttia samalla kun Naviera Armas reitti kulkee jopa 3 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 11 tuntia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 22 ylitystä viikko reitillä Santa Cruz de Tenerife Arrecife kohteiden Teneriffa ja Lanzarote välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Teneriffa - Lanzarote lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Lautan ylitysaika Santa Cruz de Tenerife - Arrecife on noin 15h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Santa Cruz de Tenerife to Arrecife lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Santa Cruz de Tenerife - Arrecife on 395 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Santa Cruz de Tenerife ja Arrecife välillä. Nämä ovat
  • Trasmediterranea
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Varaa lautat reitiltä Santa Cruz de Tenerife kohteeseen Arrecife tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Santa Cruz de Tenerife - Arrecife
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Santa Cruz de Tenerife ja Arrecife välillä
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Santa Cruz de Tenerife - Arrecife?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Arrecife välillä?

Etäisyys Santa Cruz de Tenerife ja Arrecife välillä on noin 166 meripeninkulmaa.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä kutsutaan yleensä vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuin ja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.

Kaupungin satama on erittäin tärkeä kaupankäynninkeskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.


Arrecife opas

Arrecifen kaupunki sijaitsee Lanzaroten saarella, yhdellä Espanjan Kanariansaarista. Satamakaupunki sijaitsee saaren itärannikolla. Arrecife on vilkas, kosmopoliittinen kaupunki täynnä kulttuuria ja historiaa. Sen nimi juontuu espanjan riutasta ja viittaa tulivuoren kalliomuodostumiin, jotka sijaitsevat merellä ja suojelevat viehättävää satamaa. Arrecife alkoi pienenä kalastajakylänä 1400–luvulla, kunnes se kasvoi ja siitä lopulta tuli saaren pääkaupunki vuonna 1852. Nykyään se tunnetaan shoppailijoiden taivaana! Kaduilla on riveittäin putiikkeja, high-end vähittäiskauppoja joissa myydään designia ja löytöjä yllin kyllin, moni käy Arrecifessa sen loputtomien ostosmahdollisuudksien vuoksi. Arrecifella on myös oma ranta, Playa del Reducto, jossa on kultaista hiekkaa ja lämpimät, rauhalliset vedet. Ihana kävelykatu kulkee tältä alueelta kaupungin toiselle rannalle, Playa del Cablelle, joka on noin 2 km länteen.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät muille Kanariansaarten saarille ja myös muihin kohteisiin Euroopassa ja Manner-Afrikassa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Naviera Armas 01:30 22:00 20 tuntia 30 minuuttia Sun
Naviera Armas 05:45 14:30 8 tuntia 45 minuuttia Pe
Naviera Armas 15:30 06:30 15 tuntia Ti
Naviera Armas 16:30 06:30 14 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La
Naviera Armas 19:30 06:30 11 tuntia Ti, Ke, To, Pe, La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.