Laiva Santa Cruz de Tenerifestä Las Palmasiin

Teneriffa ja Gran Canaria yhdistyvät Santa Cruz de Tenerife-Las Palmas reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Trasmediterranea kulkee reittiä kerran viikossa ja matka kestää noin 8 tuntia kun taas Naviera Armas kulkee reittiä jopa 4 kertaa päivässä ja matkat kestävät tunnin ja 50 minuuttia.
Saarten välisiä matkoja tehdään 29 kertaa viikossa. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimmat hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Santa Cruz de Tenerife - Las Palmas lauttaoperaattorit

  • Trasmediterranea
    • 1 lähtö viikoittain 8 h 1 min
    • Etsi hinta
  • Naviera Armas
    • 9 lähtöä päivittäin 1 h 40 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Santa Cruz de Tenerife Las Palmas

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Santa Cruz de Tenerife Las Palmas on auto ja 2 matkustajaa.

Santa Cruz de Tenerife opas

Santa Cruz de Tenerife on Las Palmasin kanssa Espanjan Kanarian saarten yhteinen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Teneriffan saarella ja sitä kutsutaan yleensä vain Santa Cruziksi, vaikka sen koko nimi on Santa Cruz de Santiago de Tenerife. Kaupunki sijaitsee Koillis-saarella, noin 210 km päässä Luoteis-Afrikan rannikolta. Kaupungissa sijaitsee Kanariansaarten parlamentti, Kanarian pääministerin kanslia (jaettu neljän vuoden jaksoissa Las Palmasin kanssa), puolet Kanarian hallituksen ministeriöistä ja komiteoista, (toinen puoli on sijoitettu Gran Canarialle), Teneriffan maakunnan tuomioistuin ja kaksi Kanariansaarten tuomioistuinten Superior tuomioistuimia.

Kaupungin satama on erittäin tärkeä kaupankäynninkeskus Euroopan, Afrikan ja Amerikan välillä. Kaupunki on kotimaan ja saarten välisen viestinnän keskityttämä Kanariansaarilla. Lauttoja lähtee manner-Espanjaan sekä muille Kanariansaarille.

Las Palmas opas

Espanjalainen Las Palmas de Gran Canaria on Gran Canarian pääkaupunki Kanariansaarilla. Tällä saaren koillisosassa sijaitsevalla kaupungilla on upeat maisemat, jotka koostuvat kahdesta lahdesta ja niiden kauniista rannoista. Vuonna 1478 perustetulla Las Palmaksella on tärkeä historiallinen ja kulttuurinen perintö, josta suurin osa löytyy vanhimman kaupunginosan, Veguetan, alueelta. Se lisättiin myös vuonna 1990 UNESCO:n maailmanperintöluetteloon. Kaupungin satama, Puerto de la Luz, on yksi Euroopan tärkeimmistä ja antaa kaupungille hyvin kosmopoliittisen tuntuman. Kiireisessä Las Palmasissa on paljon tekemistä turisteille, ja kaupungin läheltä löytyvät kauniit rannat ja kristallin kirkkaan vedet tarjoavat rauhallisen tunnelman.

Las Palmasin lauttasatamasta on yhteyksiä useille saarille (Fuerteventuraan, Lanzaroteen, La Palmalle, Teneriffalle) ja Etelä-Espanjaan (Huelva- ja Cádiz- saarille).