Sifnos
Folegandros
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Sifnos satamaan Folegandros

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Sifnos Folegandros, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. SeaJets -lautta kulkee jopa 5 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 2 tuntia 30 minuuttia samalla kun Zante Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 40 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 8 ylitystä viikko reitillä Sifnos Folegandros kohteiden Kykladit ja Kykladit välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Sifnos - Folegandros?

Lautan ylitysaika Sifnos - Folegandros on noin 2h 05m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Sifnos - Folegandros?

Sifnos to Folegandros lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Sifnos - Folegandros on 158 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Sifnos - Folegandros?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Sifnos ja Folegandros välillä. Nämä ovat
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Sifnos - Folegandros?

Varaa lautat reitiltä Sifnos kohteeseen Folegandros tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sifnos - Folegandros?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Sifnos - Folegandros
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Sifnos - Folegandros?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Sifnos ja Folegandros välillä
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Sifnos - Folegandros?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • SeaJets
  • Zante Ferries

Mikä on etäisyys Sifnos ja Folegandros välillä?

Etäisyys Sifnos ja Folegandros välillä on noin 26 meripeninkulmaa.

Sifnos opas

Sifnos, jota joskus kutsutaan Siphnokseksi, on kreikkalainen saari Kykladien saariryhmässä. Saari sijaitsee saaren Serifosis ja saaren Milos välillä, länteen Delokselta ja Parokselta ja noin 130 km päässä Piraeukselta Kreikan mantereellt. Sifnoksen pääkaupunki Apollonia (kutsutaan myös Hora), on rakennettu amfiteatterin muotoon yli kolmen kukkulan keskellä saarta. Kapeine katuineen ja kalkittuine taloineen Hora muodostaa kauniin, perinteisen Kykladien kaupungin. Apollonia on koti saaren kansanperinteen museolle, joka sijaitsee Hiróon Squarellä (joka tarkoittaa "Square of Heroes"). Kastro (linna / linnoitus) on yksi upeimmista nähtävyyksistä saarella, puhumattakaan eniten valokuvatuimmista. Noin 3,5 km päässä Apolloniasta tie johtaa upeaan asutukseen, joka on yksi tärkeimmistä keskiaikaisista asutuksista Kreikassa. Se on rakennettu saaren vanhan pääkaupungin päälle ja ylläpitää alkuperäisiä venetsialaisen linnoituksen (perustettu Da Corogna dynastian toimesta noin vuonna 1635) ominaisuuksia.


Saaren satama sijaitsee Kamares kaupungissa. Kesäisin sieltä on päivittäin lauttoja Piraeukselle ja muille Kykladien saarille kuten Serifosissa, Folegandrosin Kythnos, Milos, Ios, Santorinille ja Kreetalle.


Folegandros opas

Kreikan saari Folegandros on osa Kykladien saariryhmää Egeanmerellä. Egeanmeren auringon alla Folegandrosin nimettiin kuningas Minoksen pojan mukaan. Tämä ei-massa-määränpää kiehtoo kävijöitä sen koskemattoman kauniilla rannoilla, kirkkailla sinisillä vesillä, ja sen aitotyylisellä arkkitehtuurilla. Suosittu matkailukohde saarella on Neitsyt Marian kirkko. Kalkitulta kirkolta on näköala Horan, tai Choran, kaupunkiin ja sieltä on kivinen polku sinne. Se on kuulemma rakennettu muinaisen temppelin paikalle ja sisältää antiikin kirjoituksia ja patsaita. Perimätiedon mukaan Neitsyt Marian hopeoitu ikoni on ihmeitätekevä. Merirosvotarinoihin liittyen ikonia kannetaan ympäri kaupunkia joka vuosi pääsiäissunnuntaina järjestetyssä kulkueessa.

Luonnonkaunis satama Karavostasis, kauniilla rannalla, on erinomainen lähtökohta Hohlídian, Vitzétzon, Latinákin, Pountákin ja Livadin kylän hiekkarannan, turkoosin veden ja leirintäalueen tutkimiseen. Satamasta lauttaliikenne kulkee Piraeukseen, Rafiniin, muille Kykladien ja Dodekanesian saarille, Kreetalle ja Rodokselle.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 22/07/002024 ja 28.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Zante Ferries 03:15 06:40 3 tuntia 25 minuuttia Ke
Zante Ferries 03:45 05:25 1 tunti 40 minuuttia Pe
SeaJets 10:20 12:50 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Zante Ferries 12:15 13:55 1 tunti 40 minuuttia La
Zante Ferries 12:15 15:25 3 tuntia 10 minuuttia Mon

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.