COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St Malo - Guernsey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta St Malo satamaan Guernsey

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Guernsey lautat sivullamme.

St Malo - Guernsey lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 1 hour 55 min
  • Get price

St Malo Guernsey lautta arvostelut

 • "Lauttamatka St Malosta Guernseyyn"

  Minulla ja miehelläni oli lumoava matka St Malosta Guernseyyn Condor Ferriesillä. Varaussysteemi oli todella sujuva, ja check-in myös. Kaikki henkilökunnan jäsenet olivat avuliaita ja ammattimaisia. Ylitys oli jouheva ja olin vaikuttunut koko matkasta. Paljon kiitoksia.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukava matka"

  Matkustimme Codorin lautalla St Malosta Guernseyyn osana lomaamme, ja kaikki meni suunnitelmien mukaan. Henkilökunta oli lämmin, ystävällinen ja osaava. Laiva oli isompi kuin odotimme mutta silti mukava. Laivalta ostettava ruoka oli parempaa kuin odotimme, ja he hyväksyivät sekä eurot että punnat. Ainoa pieni ongelmani oli, että he hyväksyivät vain kortteja joissa on siru, ja koska olen Amerikasta kaikissa korteissani on vain juova. Sää oli hyvä, joten matka oli pehmeä.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva St Malosta Guernseylle

Condor Ferries yhdistää Ranskan Guernseyn saareen liikennöiden satamien St Malo ja Guernsey välillä jopa 7 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan tunti 55 minuuttia.

St Malon ja Guernseyn välisten matkojen yleisyys saattaa vaihdella kausiluonteisesti. Tarkempaa tietoa aikatauluista sekä hinnoista löydät reitti- ja satamahaku -osiosta.

St Malo opas

St Malo on satamakaupunki Pohjanmeren rannikolla Bretagnessa Luoteis-Ranskassa. St Malo on rakennettu saaren graniitista ja siellä on ainutlaatuinen antiikin tunnelma, henkeäsalpaavia maisemia ja upeita rantoja. St Malon antiikkisten muurien kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde matkailijoille eri puolilta Eurooppaa ja erityisesti Britanniasta. Joillekin se edustaa aloman alkua tai loppua St Malon lauttaterminaalin kautta Brittanyyn, toisille taas tämä historiallinen satama/lomakohde on niiden tärkein kohde. Tänäpäivänä St Malo on monien mielestä houkuttelevin Ranskan kanavasatama ja sen mukulakivikadut ovat täynnä hotelleja, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Korkeat graniittikartanokorttelit linjaavat persoonallisia kujia ja aukioita, jotka ovat puolestaan ympäröity täydellisen massiivisilla valleilla. Nykyaikainen satama yhdistää linnoituksen mantereelle.

Saint Malon sataman kautta kulkee yli miljoona matkustajaa vuosittain. Monet ovat saapuneet UK:sta, Jerseystä, Guernseystä ja Irlannista. Satamassa on kaksi hiljattain rakennettua lauttaterminaalia, jotka sisältävät useita lahja- ja matkamuistomyyntipisteitä, valuutanvaihtopalvelut ja kahviloita. St Malosta on lauttayhteydet Pooleen, Portsmouthiin ja Weymouthiin Kanaalisaarten kautta.


Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.