Laiva St Malosta Jerseyhyn

Condor Ferries yhdistää Ranskan ja Jersey -saaren liikennöiden St Malo-Jersey reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matka kestää tunti 20 minuuttia.
St Malo-Jersey aikataulut sekä matkojen yleisyys vaihtelee sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

St Malo - Jersey lauttaoperaattorit

 • Condor Ferries
  • 14 lähtöä viikoittain 1 h 25 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä St Malo Jersey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä St Malo Jersey on auto ja 2 matkustajaa.

St Malo Jersey lautta arvostelut

 • "Ihanan nopea ylitys St Malosta Jerseyyn"

  Meillä oli todella hauska matka - se oli heinäkuun lämmin ja rauhallinen päivä - olin kannella ja otin monia valokuvia, etenkin paluumatkalla sinä iltana - auringonlasku oli tyrmäävä. Ainoa kritiikkini on että osa etukäteen varattavista istuimista oli suoraan ilmastoinnin alla - etenkin kaksi tuolia ikkunoiden vieressä. Ilmastoinnista puhaltava kylmä ilma teki niillä istumisen mahdottomaksi.

  'Pamela' matkusti St Malo Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Jerseyyn"

  Nautimme Condor Ferryn matkasta St Malosta Jerseyyn ja palveuln tehokkuus ja palvelun mukavuus ovat erinomaisia.

  'Lionel' matkusti St Malo Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Voisi olla parempi"

  Condorin lautta jonka otimme St Malosta Jerseyyn oli todella epäorganisiotu ja kaoottinen, mutta lautta jonka otimme takaisin oli organisoitu paljon paremmin. Kuka olisi uskonut. Mutta tämä on ainoa tapa päästä sinne lautalla, joten ei auta itku markkinoilla.

  'Roger' matkusti St Malo Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas palvelu"

  Mielestämme palvelu oli todella tehokas, ainoa huono puoli oli että kummallakin matkalla istuimemme olivat ilmastoinnin alla ja olimme aivan jäässä! Joten kun varaat koeta saada istuimet alueen keskeltä.

  'Dieter Wilkens' matkusti St Malo Jersey (St Helier) operaattorilla Condor Ferries aluksella Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän

St Malo opas

St Malo on satamakaupunki Pohjanmeren rannikolla Bretagnessa Luoteis-Ranskassa. St Malo on rakennettu saaren graniitista ja siellä on ainutlaatuinen antiikin tunnelma, henkeäsalpaavia maisemia ja upeita rantoja. St Malon antiikkisten muurien kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde matkailijoille eri puolilta Eurooppaa ja erityisesti Britanniasta. Joillekin se edustaa aloman alkua tai loppua St Malon lauttaterminaalin kautta Brittanyyn, toisille taas tämä historiallinen satama/lomakohde on niiden tärkein kohde. Tänäpäivänä St Malo on monien mielestä houkuttelevin Ranskan kanavasatama ja sen mukulakivikadut ovat täynnä hotelleja, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Korkeat graniittikartanokorttelit linjaavat persoonallisia kujia ja aukioita, jotka ovat puolestaan ympäröity täydellisen massiivisilla valleilla. Nykyaikainen satama yhdistää linnoituksen mantereelle.

Saint Malon sataman kautta kulkee yli miljoona matkustajaa vuosittain. Monet ovat saapuneet UK:sta, Jerseystä, Guernseystä ja Irlannista. Satamassa on kaksi hiljattain rakennettua lauttaterminaalia, jotka sisältävät useita lahja- ja matkamuistomyyntipisteitä, valuutanvaihtopalvelut ja kahviloita. St Malosta on lauttayhteydet Pooleen, Portsmouthiin ja Weymouthiin Kanaalisaarten kautta.