COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

St Malo - Jersey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ranska - Jersey lautat sivullamme.

St Malo - Jersey lauttaoperaattorit

  • 9 Sailings Weekly 1 hour 25 min
  • Get price

St Malo Jersey lautta arvostelut

 • "Lautta Jerseylle"

  Matka sujui hyvin ja aikataulussa. Henkilökunta sitoi moottoripyörän kiinni autokannella, mikä on harvinaista, yleensä sen joutuu tekemään itse.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ihanan nopea ylitys St Malosta Jerseyyn"

  Meillä oli todella hauska matka - se oli heinäkuun lämmin ja rauhallinen päivä - olin kannella ja otin monia valokuvia, etenkin paluumatkalla sinä iltana - auringonlasku oli tyrmäävä. Ainoa kritiikkini on että osa etukäteen varattavista istuimista oli suoraan ilmastoinnin alla - etenkin kaksi tuolia ikkunoiden vieressä. Ilmastoinnista puhaltava kylmä ilma teki niillä istumisen mahdottomaksi.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Jerseyyn"

  Nautimme Condor Ferryn matkasta St Malosta Jerseyyn ja palveuln tehokkuus ja palvelun mukavuus ovat erinomaisia.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tehokas palvelu"

  Mielestämme palvelu oli todella tehokas, ainoa huono puoli oli että kummallakin matkalla istuimemme olivat ilmastoinnin alla ja olimme aivan jäässä! Joten kun varaat koeta saada istuimet alueen keskeltä.

  'Condor Rapide' travelled on Condor Rapide

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva St Malosta Jerseyhyn

Condor Ferries yhdistää Ranskan ja Jersey -saaren liikennöiden St Malo-Jersey reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matka kestää tunti 20 minuuttia.
St Malo-Jersey aikataulut sekä matkojen yleisyys vaihtelee sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun.

St Malo opas

St Malo on satamakaupunki Pohjanmeren rannikolla Bretagnessa Luoteis-Ranskassa. St Malo on rakennettu saaren graniitista ja siellä on ainutlaatuinen antiikin tunnelma, henkeäsalpaavia maisemia ja upeita rantoja. St Malon antiikkisten muurien kaupunki on erittäin suosittu matkailukohde matkailijoille eri puolilta Eurooppaa ja erityisesti Britanniasta. Joillekin se edustaa aloman alkua tai loppua St Malon lauttaterminaalin kautta Brittanyyn, toisille taas tämä historiallinen satama/lomakohde on niiden tärkein kohde. Tänäpäivänä St Malo on monien mielestä houkuttelevin Ranskan kanavasatama ja sen mukulakivikadut ovat täynnä hotelleja, ravintoloita, baareja ja kauppoja. Korkeat graniittikartanokorttelit linjaavat persoonallisia kujia ja aukioita, jotka ovat puolestaan ympäröity täydellisen massiivisilla valleilla. Nykyaikainen satama yhdistää linnoituksen mantereelle.

Saint Malon sataman kautta kulkee yli miljoona matkustajaa vuosittain. Monet ovat saapuneet UK:sta, Jerseystä, Guernseystä ja Irlannista. Satamassa on kaksi hiljattain rakennettua lauttaterminaalia, jotka sisältävät useita lahja- ja matkamuistomyyntipisteitä, valuutanvaihtopalvelut ja kahviloita. St Malosta on lauttayhteydet Pooleen, Portsmouthiin ja Weymouthiin Kanaalisaarten kautta.


Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.