stena_line_stena_superfast_x

Stena Superfast X

Stena Line ei enää operoi tätä alusta.

Tämä opas on suunnattu vain operaattorille Stena Line eikä tätä tietoa tule käyttää oppaana nykyisille tai tuleville operaattoreille:

Stena Superfast X on Stena Linen Irlanninmeren alusten uusin perheenjäsen. Se kulki ennen Englannin kanaalilla nimellä Dieppe Seaways, mutta sille tehtiin täysi kunnostus ennen kuin se aloitti jälleen toimintansa kuljettaen jopa 1200 matkustajaa kerralla. Levittyen kymmenelle kannelle, laivan korkealuokkaisiin palveluihin kuuluu 2 elokuvateatteria, kahvila, baari ja grilli, ostoskeskus, deluxe-hyttejä, premium lounge sekä perhe lounge jossa on lasten leikkialue x-boxineen.

Hytit / Lepotuolit

Laivalla on kahdentyyppisiä hyttejä - Comfort Class sekä Captain Class. Kaikki hytit on varustettu työpöydällä, kylpyhuoneella ja ikkunalla. Jos et halua varata hyttiä matkallesi, laivalta löytyy myös istuma-alueita.

Ravintolat

Hemmottele itseäsi herkullisella aterialla Metropolitan Grillissä, jonka laaja menu tarjoaa valikoiman herkullisia kuumia ruokia, kuten gourmet hampurilaisia, fish and chipsejä tai kevyempiä välipalavaihtoehtoja, kuten uuniperunoita valitsemallasi täytteellä. Lasten ruokalista on myös saatavilla.

Jos haluat nauttia drinkeistä suuntaa Metropolitan Bariin rentoutumaan ja katselemaan televisiota suurelta ruudulta samalla kun nautit oluesta tai viinistä.

Muut palvelut

Voit korottaa itsesi Stena Plus luokkaan kokeaksesi vielä ensiluokkaisempaa palvelua, johon kuuluu express laivalle lastaus ja sieltä ulosajo, pääsy Stena Plus Loungeen joka on nyt neljä kertaa isompi kuin mikään heidän aikaisemmin tarjoama lounge, ilmaisia juomia, purtavaa, sanomalehtiä ja mukavat istuimet. Laivalla on myös Wi-Fi-yhteys.

Liikuntarajoitteiset

Stena Superfast X on pyörätuoliystävällinen alus, jolla on kahden hengen ikkunallisia hyttejä joihin on helppo pääsy sekä tavallisilla että moottoroiduilla pyörätuoleilla, ja niihin pääsee helposti hisseiltä ja autokannelta.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Stena Superfast X oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Stena Superfast X arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!