COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Strömstad - Sandefjord on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Norja lautat sivullamme.

Strömstad - Sandefjord lauttaoperaattorit

    • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price
    • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
    • Get price

Laiva Strömstadista Sandefjordiin

Ruotsi ja Norja yhdistyvät Strömstad-Sandefjord reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fjord Line kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää noin 2 tuntia 30 minuuttia, kun taas Color Line kulkee jopa 4 kertaa päivässä tehden 2 tunnin ja 30 minuutin matkoja.

Strömstadin Sandefjordin välillä tehdään täten viikoittai 42 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Strömstad opas

Strömstad on kaupunki Strömstadin kunnassa, Västra Gotalandissa Ruotsissa. Huolimatta sen pienuudesta kaupungissa asuu noin 6500 asukasta, se on luokiteltu kaupungiksi historiallisista syistä. Strömstad on perustettu vuonna 1500 Strömsån joen suulle. Puutavaraa oli pitkään kuljetettu pitkin jokea ja suuri määrä aluksia purjehti alueella ostaen puuta. Strömstad teki pian nimeä itselleen tärkeänä merenkulun kaupunkina, ja sen suuren silakan kalastuksen aikana 1800–luvun lopulla kauppa kukoisti. Samalla luotiin perusta, mistä tuli myöhemmin Strömstadin tärkein symboli; Spa Resort Strömstad. Bukten on Strömstadin vanhin jäljellä oleva kaupunginosa. Rakennukset ovat rivitaloja, koska nämä ovat alhaisia rakennuksia ja tarjoavat näkymät satamaan ja veneille. Ne rakennettiin 1800–ja 1900–lukujen aikana. Buktegatan on Strömstadin ainoa jäljellä oleva mukulakivikatu ja paikallisen legendan mukaan naiset, jotka asuivat kadun taloissa, kantoivat kaikki kivet sinne itse.

Kaupungin satamasta pääsee lautalla Sandefjordiin ajassa 2,5 tuntia.


Sandefjord opas

Norjan kaupunki Sandefjord on moderni kaupunki, jolla on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja se isännöi erilaisia kulttuuritapahtumia. Kaupunki on suosittu kävijöiden keskuudessa ja se sijaitsee noin 120 km Oslosta etelään. Sandefjordissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita. Jotkut oppaat väittävät Sandefjordia Norjan parhaiden gourmet-ravintoloiden kodiksi (jotka sijaitsevat modernissa rakennuksessa lähellä satamaa). Satamassa on myös kalakauppias, joka tunnetaan erinomaisesta laadusta ja muista herkkuja. Sandefjordissa on myös viehättävä kaupungin keskusta, joka on sekoitus vanhoja ja moderneja rakennuksia ja laaja valikoima kauppoja.

Yksi tärkeimmistä viikinkiajan löydöistä löytyi Gokstadhaugen Sandefjordin haudalta. Gokstadin laiva voidaan nyt nähdä Viikinkilaivamuseossa Oslossa ja se on suosittu vierailukohde.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Stromstadiin ja muihin kohteisiin pitkin Norjan rannikkoa.