Strömstad
Sandefjord
Lautat maahan Norja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Strömstadista Sandefjordiin

Ruotsi ja Norja yhdistyvät Strömstad-Sandefjord reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fjord Line kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää noin 2 tuntia 30 minuuttia, kun taas Color Line kulkee jopa 4 kertaa päivässä tehden 2 tunnin ja 30 minuutin matkoja.

Strömstadin Sandefjordin välillä tehdään täten viikoittai 42 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Norja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Strömstad - Sandefjord?

Lautan ylitysaika Strömstad - Sandefjord on noin 2h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Strömstad - Sandefjord?

Strömstad to Sandefjord lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Strömstad - Sandefjord on 52 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Strömstad - Sandefjord?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Strömstad to Sandefjord ja tämä on
  • Color Line

Miten voin varata lauttalippuja Strömstad - Sandefjord?

Varaa lautat reitiltä Strömstad kohteeseen Sandefjord tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Strömstad - Sandefjord?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Strömstad - Sandefjord
  • Color Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Strömstad - Sandefjord?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Strömstad ja Sandefjord välillä
  • Color Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Strömstad - Sandefjord?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Color Line

Mikä on etäisyys Strömstad ja Sandefjord välillä?

Etäisyys Strömstad ja Sandefjord välillä on noin 57 meripeninkulmaa.

Strömstad opas

Strömstad on kaupunki Strömstadin kunnassa, Västra Gotalandissa Ruotsissa. Huolimatta sen pienuudesta kaupungissa asuu noin 6500 asukasta, se on luokiteltu kaupungiksi historiallisista syistä. Strömstad on perustettu vuonna 1500 Strömsån joen suulle. Puutavaraa oli pitkään kuljetettu pitkin jokea ja suuri määrä aluksia purjehti alueella ostaen puuta. Strömstad teki pian nimeä itselleen tärkeänä merenkulun kaupunkina, ja sen suuren silakan kalastuksen aikana 1800–luvun lopulla kauppa kukoisti. Samalla luotiin perusta, mistä tuli myöhemmin Strömstadin tärkein symboli; Spa Resort Strömstad. Bukten on Strömstadin vanhin jäljellä oleva kaupunginosa. Rakennukset ovat rivitaloja, koska nämä ovat alhaisia rakennuksia ja tarjoavat näkymät satamaan ja veneille. Ne rakennettiin 1800–ja 1900–lukujen aikana. Buktegatan on Strömstadin ainoa jäljellä oleva mukulakivikatu ja paikallisen legendan mukaan naiset, jotka asuivat kadun taloissa, kantoivat kaikki kivet sinne itse.

Kaupungin satamasta pääsee lautalla Sandefjordiin ajassa 2,5 tuntia.


Sandefjord opas

Norjan kaupunki Sandefjord on moderni kaupunki, jolla on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja se isännöi erilaisia kulttuuritapahtumia. Kaupunki on suosittu kävijöiden keskuudessa ja se sijaitsee noin 120 km Oslosta etelään. Sandefjordissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita. Jotkut oppaat väittävät Sandefjordia Norjan parhaiden gourmet-ravintoloiden kodiksi (jotka sijaitsevat modernissa rakennuksessa lähellä satamaa). Satamassa on myös kalakauppias, joka tunnetaan erinomaisesta laadusta ja muista herkkuja. Sandefjordissa on myös viehättävä kaupungin keskusta, joka on sekoitus vanhoja ja moderneja rakennuksia ja laaja valikoima kauppoja.

Yksi tärkeimmistä viikinkiajan löydöistä löytyi Gokstadhaugen Sandefjordin haudalta. Gokstadin laiva voidaan nyt nähdä Viikinkilaivamuseossa Oslossa ja se on suosittu vierailukohde.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Stromstadiin ja muihin kohteisiin pitkin Norjan rannikkoa.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Fjord Line 12:00 14:30 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Color Line 13:40 16:10 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Fjord Line 18:30 21:00 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Color Line 20:00 22:30 2 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.