Laiva Strömstadista Sandefjordiin

Ruotsi ja Norja yhdistyvät Strömstad-Sandefjord reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Fjord Line kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää noin 2 tuntia 30 minuuttia, kun taas Color Line kulkee jopa 4 kertaa päivässä tehden 2 tunnin ja 30 minuutin matkoja.

Strömstadin Sandefjordin välillä tehdään täten viikoittai 42 ylitystä. Löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat, vertaile laivayhtiöiden tarjouksia.

Strömstad - Sandefjord lauttaoperaattorit

  • Fjord Line
    • 14 lähtöä viikoittain 2 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Color Line
    • 4 lähtöä päivittäin 2 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Strömstad Sandefjord

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Strömstad Sandefjord on auto ja 2 matkustajaa.

Strömstad opas

Strömstad on kaupunki Strömstadin kunnassa, Västra Gotalandissa Ruotsissa. Huolimatta sen pienuudesta kaupungissa asuu noin 6500 asukasta, se on luokiteltu kaupungiksi historiallisista syistä. Strömstad on perustettu vuonna 1500 Strömsån joen suulle. Puutavaraa oli pitkään kuljetettu pitkin jokea ja suuri määrä aluksia purjehti alueella ostaen puuta. Strömstad teki pian nimeä itselleen tärkeänä merenkulun kaupunkina, ja sen suuren silakan kalastuksen aikana 1800–luvun lopulla kauppa kukoisti. Samalla luotiin perusta, mistä tuli myöhemmin Strömstadin tärkein symboli; Spa Resort Strömstad. Bukten on Strömstadin vanhin jäljellä oleva kaupunginosa. Rakennukset ovat rivitaloja, koska nämä ovat alhaisia rakennuksia ja tarjoavat näkymät satamaan ja veneille. Ne rakennettiin 1800–ja 1900–lukujen aikana. Buktegatan on Strömstadin ainoa jäljellä oleva mukulakivikatu ja paikallisen legendan mukaan naiset, jotka asuivat kadun taloissa, kantoivat kaikki kivet sinne itse.

Kaupungin satamasta pääsee lautalla Sandefjordiin ajassa 2,5 tuntia.

Sandefjord opas

Norjan kaupunki Sandefjord on moderni kaupunki, jolla on mielenkiintoinen historia, kaunis luonto ja se isännöi erilaisia kulttuuritapahtumia. Kaupunki on suosittu kävijöiden keskuudessa ja se sijaitsee noin 120 km Oslosta etelään. Sandefjordissa on hyvä valikoima ravintoloita ja kahviloita. Jotkut oppaat väittävät Sandefjordia Norjan parhaiden gourmet-ravintoloiden kodiksi (jotka sijaitsevat modernissa rakennuksessa lähellä satamaa). Satamassa on myös kalakauppias, joka tunnetaan erinomaisesta laadusta ja muista herkkuja. Sandefjordissa on myös viehättävä kaupungin keskusta, joka on sekoitus vanhoja ja moderneja rakennuksia ja laaja valikoima kauppoja.

Yksi tärkeimmistä viikinkiajan löydöistä löytyi Gokstadhaugen Sandefjordin haudalta. Gokstadin laiva voidaan nyt nähdä Viikinkilaivamuseossa Oslossa ja se on suosittu vierailukohde.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Stromstadiin ja muihin kohteisiin pitkin Norjan rannikkoa.