COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger - Tarifa on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Tanger satamaan Tarifa

Saadaksesi lisätietoa vieraile Marokko - Espanja lautat sivullamme.

Tanger - Tarifa lauttaoperaattorit

  • 11 Sailings Daily 1 hour
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour
  • Get price

Lautta satamasta Tanger satamaan Tarifa

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Tanger Tarifa, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. FRS liikennöi reittiä jopa 11 kertaa päivä, Inter Shipping 36 kertaa viikko & FRS Iberia kulkee reittiä jopa 8 kertaa päivä.

Kohteiden Marokko ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 25 päivä reitillä Tanger Tarifa ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Tanger opas

Tangierin kaupunki sijaitsee pohjois-Marokossa pohjois-Afrikan rannikolla, Gibraltan salmen läntisellä sisäänkäynnillä jossa Atlantin valtameri kohtaa Välimeren. Kaupunkia on vallinnut useita eri sivilisaatioita sen pitkän ja mielenkiintoisen historian aikana, joka alkoi vuonna 500–luvulla eKr. Kaupungissa on olemassa lukuisia kehityshankkeita, joihin kuuluu uusia hankkeita pitkin lahtea matkailun parissa, moderni bisnesalue Tangier City Centre, uusi lentokenttäterminaali ja uusi jalkapallostadion. Uuden Tangier-Med portin odotetaan myös tarjoavan valtavaa taloudellista vauhtia kaupunkiin.

Kasbah kohoaa Tangerin vanhassakaupungissa.Vanha linnoituksen oli aikoinaan osa kaupungin puolustusta mutta nykyään suuret osat on muutettu omakotitaloiksi, hotelleiksi, museoiksi ja ravintoloiksi. Suosittu nähtävyys turistien keskuudessa on Kasbah museo, joka sijaitsee Place du Mechouarin läheisyydessä ja esillä on esineitä kivikaudesta 2000–luvulle, jotka kaikki valottavat kaupungin menneisyydestä. Museossa on näyttöä monista kansoista, jotka ovat asuneet tai vallanneet tällä alueella. Ei kannata jättää väliin kaunista mosaiikkia joka on peräisin Rooman kaupungista Volubilista eikä mukavaa kävelyä sulttaanin puistossa.


Tarifa opas

Kaupunki Tarifassa, Andalusian alueella Espanjassa, on 10 km valkoista hiekkarantaa, rannat ja joitakin parhaista purjelautailumahdollisuuksista Euroopassa. Tarifa sijaitsee 11 km pitkän Gibraltarin salmen kapeimmalla kohdalla, se on Euroopan eteläisin kärki, jossa Välimeri kohtaa Atlantin valtameren, ja sieltä on upeat näkymät Rif-vuorille Afrikkaan meren yli. Kapeita mukulakivikatuja, pyllähdys jasmiinia ja kaunis takorauta- rejas tekevät Tarifan vanhastakaupungista viehättävän paikan kävelylle. Alkuperäinen kaupungin muuri on tiiviisti yhteydessä kalkittuihin taloihin. Kuitenkin paljon siitä, mitä voidaan nähdä tänään rakennettiin 1700-luvulla.

Tarifan ja Tangerin välillä on säännöllinen lauttayhteys ja Tarifan ja Algeciraksen/Sevillan välillä on bussiyhteys.