Tanger
Tarifa
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Tanger satamaan Tarifa

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Tanger Tarifa, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. FRS liikennöi reittiä jopa 11 kertaa päivä, FRS 10 kertaa päivä & AML kulkee reittiä jopa 3 kertaa päivä.

Kohteiden Marokko ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 24 päivä reitillä Tanger Tarifa ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Tanger satamaan Tarifa

Saadaksesi lisätietoa vieraile Marokko - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Tanger - Tarifa?

Lautan ylitysaika Tanger - Tarifa on noin 59m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Tanger - Tarifa?

Tanger to Tarifa lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Tanger - Tarifa on 367 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Tanger - Tarifa?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Tanger ja Tarifa välillä. Nämä ovat
  • FRS
  • FRS
  • AML

Miten voin varata lauttalippuja Tanger - Tarifa?

Varaa lautat reitiltä Tanger kohteeseen Tarifa tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Tanger ja Tarifa välillä?

Etäisyys Tanger ja Tarifa välillä on noin 17 meripeninkulmaa.

Tanger opas

Tangierin kaupunki sijaitsee pohjois-Marokossa pohjois-Afrikan rannikolla, Gibraltan salmen läntisellä sisäänkäynnillä jossa Atlantin valtameri kohtaa Välimeren. Kaupunkia on vallinnut useita eri sivilisaatioita sen pitkän ja mielenkiintoisen historian aikana, joka alkoi vuonna 500–luvulla eKr. Kaupungissa on olemassa lukuisia kehityshankkeita, joihin kuuluu uusia hankkeita pitkin lahtea matkailun parissa, moderni bisnesalue Tangier City Centre, uusi lentokenttäterminaali ja uusi jalkapallostadion. Uuden Tangier-Med portin odotetaan myös tarjoavan valtavaa taloudellista vauhtia kaupunkiin.

Kasbah kohoaa Tangerin vanhassakaupungissa.Vanha linnoituksen oli aikoinaan osa kaupungin puolustusta mutta nykyään suuret osat on muutettu omakotitaloiksi, hotelleiksi, museoiksi ja ravintoloiksi. Suosittu nähtävyys turistien keskuudessa on Kasbah museo, joka sijaitsee Place du Mechouarin läheisyydessä ja esillä on esineitä kivikaudesta 2000–luvulle, jotka kaikki valottavat kaupungin menneisyydestä. Museossa on näyttöä monista kansoista, jotka ovat asuneet tai vallanneet tällä alueella. Ei kannata jättää väliin kaunista mosaiikkia joka on peräisin Rooman kaupungista Volubilista eikä mukavaa kävelyä sulttaanin puistossa.


Tarifa opas

Kaupunki Tarifassa, Andalusian alueella Espanjassa, on 10 km valkoista hiekkarantaa, rannat ja joitakin parhaista purjelautailumahdollisuuksista Euroopassa. Tarifa sijaitsee 11 km pitkän Gibraltarin salmen kapeimmalla kohdalla, se on Euroopan eteläisin kärki, jossa Välimeri kohtaa Atlantin valtameren, ja sieltä on upeat näkymät Rif-vuorille Afrikkaan meren yli. Kapeita mukulakivikatuja, pyllähdys jasmiinia ja kaunis takorauta- rejas tekevät Tarifan vanhastakaupungista viehättävän paikan kävelylle. Alkuperäinen kaupungin muuri on tiiviisti yhteydessä kalkittuihin taloihin. Kuitenkin paljon siitä, mitä voidaan nähdä tänään rakennettiin 1700-luvulla.

Tarifan ja Tangerin välillä on säännöllinen lauttayhteys ja Tarifan ja Algeciraksen/Sevillan välillä on bussiyhteys.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
FRS Iberia 06:00 07:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 08:00 09:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 10:00 11:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 12:00 13:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 14:00 15:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 16:00 17:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 18:00 19:00 1 tunti Jokapäiväinen
FRS Iberia 20:00 21:00 1 tunti Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.