Lautta satamasta Tanger satamaan Tarifa

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Tanger Tarifa, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Inter Shipping -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun FRS Iberia reitti kulkee jopa 9 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan .

Tämä tarkoittaa yhteensä 13 ylitystä päivä reitillä Tanger Tarifa kohteiden Marokko ja Espanja välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tanger - Tarifa lauttaoperaattorit

Keskimääräiset hinnat reitillä Tanger Tarifa

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Tanger Tarifa on auto ja 2 matkustajaa.

Tanger opas

Tangierin kaupunki sijaitsee pohjois-Marokossa pohjois-Afrikan rannikolla, Gibraltan salmen läntisellä sisäänkäynnillä jossa Atlantin valtameri kohtaa Välimeren. Kaupunkia on vallinnut useita eri sivilisaatioita sen pitkän ja mielenkiintoisen historian aikana, joka alkoi vuonna 500–luvulla eKr. Kaupungissa on olemassa lukuisia kehityshankkeita, joihin kuuluu uusia hankkeita pitkin lahtea matkailun parissa, moderni bisnesalue Tangier City Centre, uusi lentokenttäterminaali ja uusi jalkapallostadion. Uuden Tangier-Med portin odotetaan myös tarjoavan valtavaa taloudellista vauhtia kaupunkiin.

Kasbah kohoaa Tangerin vanhassakaupungissa.Vanha linnoituksen oli aikoinaan osa kaupungin puolustusta mutta nykyään suuret osat on muutettu omakotitaloiksi, hotelleiksi, museoiksi ja ravintoloiksi. Suosittu nähtävyys turistien keskuudessa on Kasbah museo, joka sijaitsee Place du Mechouarin läheisyydessä ja esillä on esineitä kivikaudesta 2000–luvulle, jotka kaikki valottavat kaupungin menneisyydestä. Museossa on näyttöä monista kansoista, jotka ovat asuneet tai vallanneet tällä alueella. Ei kannata jättää väliin kaunista mosaiikkia joka on peräisin Rooman kaupungista Volubilista eikä mukavaa kävelyä sulttaanin puistossa.

Tarifa opas

Kaupunki Tarifassa, Andalusian alueella Espanjassa, on 10 km valkoista hiekkarantaa, rannat ja joitakin parhaista purjelautailumahdollisuuksista Euroopassa. Tarifa sijaitsee 11 km pitkän Gibraltarin salmen kapeimmalla kohdalla, se on Euroopan eteläisin kärki, jossa Välimeri kohtaa Atlantin valtameren, ja sieltä on upeat näkymät Rif-vuorille Afrikkaan meren yli. Kapeita mukulakivikatuja, pyllähdys jasmiinia ja kaunis takorauta- rejas tekevät Tarifan vanhastakaupungista viehättävän paikan kävelylle. Alkuperäinen kaupungin muuri on tiiviisti yhteydessä kalkittuihin taloihin. Kuitenkin paljon siitä, mitä voidaan nähdä tänään rakennettiin 1700-luvulla.

Tarifan ja Tangerin välillä on säännöllinen lauttayhteys ja Tarifan ja Algeciraksen/Sevillan välillä on bussiyhteys.