COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tanger Med - Algeciras on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Tanger Med satamaan Algeciras

Saadaksesi lisätietoa vieraile Marokko - Espanja lautat sivullamme.

Tanger Med - Algeciras lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 30 min
  • Get price
  • 2 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 8 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price
  • 36 Sailings Weekly 1 hour 30 min
  • Get price
  • 10 Sailings Daily 1 hour 30 min
  • Get price

Tanger Med Algeciras lautta arvostelut

 • "Tan med kokemus"

  Menimme Balearian lautalla nähdäksemme jos se olisi parempaa palvelua kuin Accion ferries. Palvelu oli hieman parempaa mutta kokonaisuudessaan ei yhtä hyvä kun lähtä Ceutasta. Käytimme Tan Med ferriesiä säästääksemme matka-ajassa. Tämä ei kuitenkaan toteutunut sillä lautta oli kummallakin matkalla noin tunnin myöhässä. Lautat Ceutasta lähtevät ajoissa joten ylimääräinen ajoaika ei tee matkasta yhtään pidempää. Balearian palvelu oli ok mutta sataman palvelut, viitat jne. olivat surkeita. Me menimme itseasiassa passintarkastuksen läpi ja sitten käännyimme väärästä paikasta ja päädyimme Marokkoon? Takaisintulo on pahinta vuonna 2013 koska Marokon rajatarkastusta päivitetään. Yleinen neuvo: mene Ceutasta älä Tan Medistä.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppo kokemus matkustaessa Tangier Medistä Algercirakseen Balearialla"

  Varasimme tämän matkan osan, Marokosta Algericakseen, netin kautta. Olimme todella tyytyväisiä varauksen tekemisen helppouteen. Koko henkilökunta, lähtöselvityksestä laivan miehistöön, oli aina valmiina auttamaan meitä. Se oli hieno kokemus.

  'Alhucemas' travelled on Alhucemas

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Vaivaton ja jouheva matka Marokosta Espanjaan. Menimme kuitenkin aluksi väärään satamaan, emmekä tajunneet kuinka kaukana satama on Tangierista, varaa tarpeeksi aikaa jotta ehdit lauttaan. Laivalla ei hyväksytä dirhamia, joten varmista että käytät kaikki ennen laivaannousua ja sinulla on euroja jos haluat kahvia. Ehdottomasti suosittelen tätä yritystä.

  'Ciudad de Malaga' travelled on Ciudad de Malaga

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Tanger Med satamaan Algeciras

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Tanger Med Algeciras, jolla liikennöi tällä hetkellä 5 lauttayhtiötä. Balearia liikennöi reittiä jopa 2 kertaa viikko, Trasmediterranea 2 kertaa viikko, FRS 8 kertaa päivä, Inter Shipping 36 kertaa viikko & AML kulkee reittiä jopa 10 kertaa päivä.

Kohteiden Marokko ja Espanja välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 24 päivä reitillä Tanger Med Algeciras ja koska tarjolla on 5 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Tanger Med opas

Tanger-Med on rahtisatama joka sijaitsee noin 40 km itään marokon Tangierin kaupungista. Se on yksi suurimmista satamista Välimerellä ja Afrikassa kapasiteetiltaan ja aloitti palveluksen heinäkuussa 2007. Rakentamisen toinen vaihe alkoi vuonna 2009 vastaamaan nopeasti kasvavaan konttikuljetusten kysyntään. Konttiliikenteen lisäksi Tanger-Medin satamaan on myös hiljattain rakennettu matkustajaterminaali, joka korvaa kaupungin Tangerin kaupungin sataman kohdelauttoja ja matkustaja-aluksia Euroopasta. Sisäpuolella terminaalirakennuksessa voit löytää Bureau de Changen, pankkiautomaatit, ja pienen myymälän mikä myy sanomalehtiä, kirjoja, savukkeita ja välipaloja jne. Yläkerrassa on myös kahvila.

Tangerin historia on hyvin rikas, sillä monet sivilisaatiot ja kulttuurit olivat paikalla ennen 400-vuosisadalla eKr. Tanger oli turvapaikka monelle kulttuurille strategisen berberikaupungin ja sitten foinikialaisten kauppakeskus aikojen välillä, itsenäisyyden aikakauden ympärille 1950. Vuonna 1923, Tangerin katsottiin omaavan kansainvälisen aseman ulkomaisten siirtomaavaltojen ja siitä tuli kohde monille Euroopan ja Amerikan diplomaateille, vakoojille, kirjailijoille ja liikemiehille.


Algeciras opas

Algeciras, joka sijaitsee Etelä-Espanjassa, on satamakaupunki Gibraltarinlahdella. Algeciras on kaupunki, jolla on vahva merenkulkuperinne, vaikka se on samaan aikaan moderni ja kosmopoliittinen sen strategisen sijainnin (kahden mantereen välillä) ja sen suuren satamainfrastruktuurin ansiosta. Asutusta on ollut jo paleoliittisena aikana, ja tämä on myös alue, jossa foinikialaisten ja Karthagon siirtokunnat kerran seisoi. Ensimmäinen kaupunki, joka sijaitsi nykyisen kaupungin alueella oli Rooman kaupunki Iulia Traducta (0–100 jKr). Vuonna 711, Tarik ja hänen joukkonsa löysivät Al Yazirat-al-Hadran (Green Island) Rooman raunioista. Plaza Altalla, kaupungin sosiaalisessa keskuksessa, on useita tärkeitä monumentteja kuten Seurakuntakirkko Nuestra Señora de la Palma ja pieni kappeli Nuestra Señora de Europa. Algeciraksen perintö rakennuksissa on kaupungintalo, kauppatori, kappeli Santo Cristo de la Alameda ja kappeli San Antonin, mikä muodostaa harmonisen kokonaisuuden Hospital de la Caridadin kanssa.

Algeciraksen satama sijaitsee 20 km koilliseen Tarifata Rio de la Mielillä, joka on eteläisin joki Iberian niemimaalla ja manner-Euroopassa. Huolimatta useista laivareiteistä, valaat ja delfiinit tunnetusti uivat satamaan ajoittain.