COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemünde - Helsinki on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Suomi lautat sivullamme.

Travemünde - Helsinki lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 29 hr 30 min
  • Get price

Travemünde Helsinki lautta arvostelut

 • "Lipun hankinta netissä"

  Valikosta puuttuu kohta "jalankulkija". Jäin epävarmaksi, laskutettiinko minulta myös autosta. Lisäksi en löytänyt kohtaa, josta olisin voinut varata ateriapaketin lipun oston yhteydessä. Joten jouduin hankkimaan ateriat kalliilla hinnalla aluksessa. 2 hengen ikkunallisen naishytin hintakin oli muutamassa viikossa tuplaantunut ( oli elokuussa hintoja katsoessani noin 180€, nyt yli 300 €! (Koska en tiennyt kuin vasta edellisenä päivänä paluupäiväni, en voinut ostaa lippua kauan etukäteen. Mielestäni suorastaan törkeä hinnan korotus. Mutta hytti oli siisti ja ruoka hyvää.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Paluumatka Saksasta"

  Matkan järjestelyt ovat parantuneet aiemmista vuosista kaikilta osin. Samoin ruokailupalvelut. Huonoon suuntaan on menty vain wifi-verkon rajoitetun ja maksullisen käytön osalta.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos Eijalle shoppiin ! Hyvää myyntityötä"

  Kiitos Eijalle shoppiin ! Hyvää myyntityötä. Hän sai meidät palaamaan shoppiin ja ostamaan hyvän rommi pullon lahjaksi aktiivisella oma aloitteisella myyntityöllä. Lisäksi hän oli ilmeisesti itse kerännyt kansioon tietoja viskeistä ja rommeista. Ainutlaatuista sitoutumista omaan työhön.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Varsin mukava lauttamatka Travemunde-Helsinki"

  Neljän hengen perheelle oli täydellinen tuo lux ulkohytti, hytti oli tilava ja varustettu esim. Minibaarilla. Lautta yllätti muutenkin positiivisesti, suomen kielinen henkilökunta ( jo ohjaamassa autoja sisään), kahvilasta ostetut tuotteet sai viedä hyttiin, selkeät kuulutukset ym. Hyvä kokemus kaiken kaikkiaan.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Travemündesta Helsinkiin

Saksa ja Suomi yhdistyvät Travemünde-Helsinki reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain Finnlines. Lähtöjä on tarjolla jopa 7 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 29 tuntia.
Travemünden ja Helsingin väliset aikataulut sekä lähtöjen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkimmat hintatiedot löydät tekemällä hintahaun.

Travemünde opas

Travemünde on kunta Lyypekin kaupungissa Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupungin historia ulottuu 1100–luvulle, jolloin Saksan herttua Henrik Leijona rakennutti linnoituksen vartioimaan Trave-joen suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vuonna 1317 se nimitettiin viralliseksi kaupungiksi. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rantalomakohde ja toimii myös Saksan suurimpana lauttasatamana. Yksi kiinnostavimmista nähtävyyksistä kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539, tehden siitä vanhimman makajan Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu pelkästään jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Pyöräily ja kävely ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Satamasta lähtee lauttoja ja laivoja Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan sekä Viroon.


Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Pääkaupunkialue on melko pieni, joten se on oivallinen jalan matkustaville turisteille, jotka haluavat vakuuttua kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista ja shoppailusta. Kaupungin monet puistot, metsät sekä rannikko monine saarineen ovat myös tutkimisen arvoisia. Yhtiin suosituimmista kohteista kuuluu Suomen kansallismuseo, jossa on suuri historiallinen kokoelma esihistorian läpi nykypäivään. Museo on keskiaikaisessa linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Heille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kaupungista löytyvät myös muun muassa Helsingin Kaupunginmuseo, joka tiivistää kävijöille viimeiset 50 vuotta Helsingin historiasta. Nähtävyyksiin kuuluu myös Helsingin Yliopisto, jossa on monia museoita kuten Yliopistomuseo sekä Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee laivalla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki alueen laivayhtiöt myös tarjoavat mahdollisuuden lastata auton laivaan. Helsinkiin pääsee lautoilla myös Venäjältä sekä Puolasta.