Laiva Travemündesta Liepajaan

Stena Line yhdistää Saksan ja Latvian liikennöiden Travemünde-Liepaja reittiä jopa 5 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 26 tuntia.
Travemünde-Liepaja väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun

Travemünde - Liepaja lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 5 lähtöä viikoittain 26 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Travemünde Liepaja

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Travemünde Liepaja on auto ja 2 matkustajaa.

Travemünde opas

Travemünde on kunta Lyypekin kaupungissa Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupungin historia ulottuu 1100–luvulle, jolloin Saksan herttua Henrik Leijona rakennutti linnoituksen vartioimaan Trave-joen suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vuonna 1317 se nimitettiin viralliseksi kaupungiksi. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rantalomakohde ja toimii myös Saksan suurimpana lauttasatamana. Yksi kiinnostavimmista nähtävyyksistä kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539, tehden siitä vanhimman makajan Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu pelkästään jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Pyöräily ja kävely ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Satamasta lähtee lauttoja ja laivoja Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan sekä Viroon.

Liepaja opas

Liepaja on muinainen kaupunki joka sijaitsee Itämeren itärannikolla, meren ja Liepajan järven välillä, jossa ihmiset ovat asuneet jo yli 750 vuotta. Liepaja on 3. suurin kaupunki Latviassa ja 10. suurin Baltiassa. Liepaja on musiikin ja kulttuurin kaupunki. Kulje Pohjois Fortin sokkeloista soihtukulkuetta, tutki Military sataman eksoottista luonnetta ja arkkitehtuuria tai entistä vankilaa, ihaile jugend-rakennuksia kaupungin keskustassa ja ainutlaatuista puuarkkitehtuuria Seaside Parkissa.

Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.