Travemünde
Liepaja
Lautat maahan Latvia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Travemündesta Liepajaan

Stena Line yhdistää Saksan ja Latvian liikennöiden Travemünde-Liepaja reittiä jopa 5 kertaa viikossa. Matka kestää nopeimmillaan 26 tuntia.
Travemünde-Liepaja väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tekemällä hintahaun

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Latvia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Travemünde - Liepaja?

Lautan ylitysaika Travemünde - Liepaja on noin 22h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Travemünde - Liepaja?

Travemünde to Liepaja lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Travemünde - Liepaja on 327 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Travemünde - Liepaja?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Travemünde to Liepaja ja tämä on
  • Stena Line

Miten voin varata lauttalippuja Travemünde - Liepaja?

Varaa lautat reitiltä Travemünde kohteeseen Liepaja tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Travemünde - Liepaja?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Travemünde - Liepaja
  • Stena Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Travemünde - Liepaja?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Travemünde ja Liepaja välillä
  • Stena Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Travemünde - Liepaja?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Stena Line

Mikä on etäisyys Travemünde ja Liepaja välillä?

Etäisyys Travemünde ja Liepaja välillä on noin 626 meripeninkulmaa.

Travemünde opas

Travemünde on kunta Lyypekin kaupungissa Saksassa. Se sijaitsee Trave-joen suulla Lyypekinlahdella. Kaupungin historia ulottuu 1100–luvulle, jolloin Saksan herttua Henrik Leijona rakennutti linnoituksen vartioimaan Trave-joen suuta. Myöhemmin tanskalaiset paransivat sitä ja vuonna 1317 se nimitettiin viralliseksi kaupungiksi. Vuodesta 1802 kaupunki on ollut suosittu rantalomakohde ja toimii myös Saksan suurimpana lauttasatamana. Yksi kiinnostavimmista nähtävyyksistä kaupungissa on sen majakka, joka juontaa juurensa vuoteen 1539, tehden siitä vanhimman makajan Saksan Itämeren rannikolla. Toinen nähtävyys on Flying P-Liner Passat, museolaiva joka on ankkuroitu Traven suulle. Kaupungin pääkatu, Vorderreihe, ja rantakatu on varattu pelkästään jalankulkijoille ja pyöräilijöille. Bussit kulkevat kaupungin ja rautatieaseman liitoskohtaan. Pyöräily ja kävely ovat yleensä parhaimpia vaihtoehtoja, sillä useimmat kadut ovat kapeita ja ruuhkaisia kokemattomien kuljettajien ansiosta.

Satamasta lähtee lauttoja ja laivoja Ruotsiin, Suomeen, Venäjälle, Latviaan sekä Viroon.


Liepaja opas

Liepaja on muinainen kaupunki joka sijaitsee Itämeren itärannikolla, meren ja Liepajan järven välillä, jossa ihmiset ovat asuneet jo yli 750 vuotta. Liepaja on 3. suurin kaupunki Latviassa ja 10. suurin Baltiassa. Liepaja on musiikin ja kulttuurin kaupunki. Kulje Pohjois Fortin sokkeloista soihtukulkuetta, tutki Military sataman eksoottista luonnetta ja arkkitehtuuria tai entistä vankilaa, ihaile jugend-rakennuksia kaupungin keskustassa ja ainutlaatuista puuarkkitehtuuria Seaside Parkissa.

Talvikuukausina Liepajan vilkas kulttuurielämä ei lopu, vaan tarjolla on monia näyttelyitä, konsertteja ja muuta luovaa toimintaa. Taiteen tosi helmet ovat kansainvälisesti tunnustet esitykset Liepaja Theatre ja Liepajan sinfoniaorkesteri.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 10/06/002024 ja 16.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Stena Line 16:00 14:00 22 tuntia Ti, Ke
Stena Line 20:00 18:00 22 tuntia To, Pe
Stena Line 23:30 22:30 23 tuntia La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.