Tukholma satamaan Riika lautta

Ruotsi ja Latvia yhdistyvät reitillä Tukholma Riika. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tallink Silja. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 17 tuntia.

Tukholma Riika matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Tukholma satamaan Riika lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Latvia lautat sivullamme.

Tukholma - Riika lauttaoperaattorit

  • Tallink Silja
    • 7 lähtöä viikoittain 17 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Tukholma Riika hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tukholma Riika on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma opas

Tukholma on Ruotsin pääkaupunki ja se leviää 14 saarelle kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille.Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO World Heritage Aluetta - korvaamattomia paikkoja, jotka kuuluvat koko ihmiskunnalle: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården (Woodland Cemetery) ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurin museo-kaupunki: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Nationalmuseum, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin ja on keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Tukholman keskustaan on helppo päästä jalkaisin ja siellä on monia ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja bisnespalveluita matkailijoille. Lauttaliikenne satamasta kulkee Helsinkiin (matka-aika16 tuntia), Långnäsiin, Maarianhaminaan ja Turkuun Suomessa. Tallinnaan pääsee myös noin kuudessa tunnissa.

Riika opas

Latvian pääkaupunki Riika on helmi Baltiassa. Se sijaitsee Daugavan suulla, Riianlahdella rannoilla Itämerellä. Kaupungissa on antiikin historia ja rikas kulttuuriperintö. Riika on aina sijainnut joidenkin suurten kauppareittien risteyksessä ja se on monikulttuurinen kaupunki, joka tarkoittaa että siellä on monia asioita joita nähdä ja tehdä kaupungissa. Vierailijat voivat ihailla monipuolista arkkitehtuuria Riikan etenkin jugend-rakennuksia. Riika on julistettu UNESCOn maailmanperintöluetteloon sen jugend rakennusten kokoelman ansiosta, joka on yksi maailman suurimmista.

Riikan kaupallinen satama istuu keskellä kaupunkia. Sieltä kulkee kaksi ensisijaista matkustajaliikennereittiä. Palvelu menee Tukholmaan Ruotsiin, jonne matka-aika on noin 17 tuntia, ja palvelu Saksan sataman Lyypekkiin jonne ylitysaika on noin 31 tuntia.