Laiva Tukholmasta Riikaan

Tallink Silja yhdistää Ruotsin ja Latvian liikennöiden Tukholman ja Riikan välillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 17 tuntia.
Tukholman ja Riikan välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella kausiluonteisesti, joten voit tarkastella laivayhtiöiden hintoja ja aikatauluja verkkosivuillamme.

Tukholma - Riika lauttaoperaattorit

  • Tallink Silja
    • 7 lähtöä viikoittain 17 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Tukholma Riika

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Tukholma Riika on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma opas

Tukholma on 14 saaresta koostuva Ruotsin pääkaupunki kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille. Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO:n maailmaperintökohde aluetta jotka ovat koko ihmiskunnalle kuuluvia korvaamattomia paikkoja: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurimmista museo-kaupungeista: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Kansallismuseo, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin, ja keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Kaikki pääkaupungin tyypillisimmät mukavuudet, joita suurkaupungista odottaisi löytävän, ovat lyhyen matkan päässä satamasta.

Riika opas

Latvian pääkaupunki Riika sijaitsee Väinäjoen suulla Riianlahden rannalla Itämerellä. Riika on monikulttuurillinen kaupunki jolla on pitkä ja merkittävä historia ja kulttuuriperintö sillä se on aina ollut monen kauppareitin risteyksessä. Tästä on hyötyä kaupungissa vieraileville, sillä kaupungista löytyy paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi monipuolista arkkitehtuuria etenkin jugend-rakennuksia. Maailman suurimman jugend-rakennusten kokoelmansa ansiosta Riika on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Riikan kaupallissatama sijaitsee kaupungin sydämessä. Sataman kautta kulkee kaksi tärkeää matkustajareittiä. Ruotsin Tukholmaan pääse 17 tunnissa ja matka Saksan Lyypekkiin kestää noin 31 tuntia.