Tukholma
Riika
Lautat maahan Latvia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Tukholmasta Riikaan

Tallink Silja yhdistää Ruotsin ja Latvian liikennöiden Tukholman ja Riikan välillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 17 tuntia.
Tukholman ja Riikan välisten matkojen yleisyys sekä aikataulut saattavat vaihdella kausiluonteisesti, joten voit tarkastella laivayhtiöiden hintoja ja aikatauluja verkkosivuillamme.

Lauttavaihtoehdot satamasta Tukholma satamaan Riika

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Latvia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Tukholma - Riika?

Lautan ylitysaika Tukholma - Riika on noin 17h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Tukholma - Riika?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Tukholma to Riika ja tämä on
  • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Tukholma - Riika?

Varaa lautat reitiltä Tukholma kohteeseen Riika tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Tukholma - Riika?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Tukholma - Riika
  • Tallink Silja

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Tukholma - Riika?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Tukholma ja Riika välillä
  • Tallink Silja

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Tukholma - Riika?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Tallink Silja

Tukholma opas

Tukholma on 14 saaresta koostuva Ruotsin pääkaupunki kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille. Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO:n maailmaperintökohde aluetta jotka ovat koko ihmiskunnalle kuuluvia korvaamattomia paikkoja: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurimmista museo-kaupungeista: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Kansallismuseo, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin, ja keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Kaikki pääkaupungin tyypillisimmät mukavuudet, joita suurkaupungista odottaisi löytävän, ovat lyhyen matkan päässä satamasta.


Riika opas

Latvian pääkaupunki Riika sijaitsee Väinäjoen suulla Riianlahden rannalla Itämerellä. Riika on monikulttuurillinen kaupunki jolla on pitkä ja merkittävä historia ja kulttuuriperintö sillä se on aina ollut monen kauppareitin risteyksessä. Tästä on hyötyä kaupungissa vieraileville, sillä kaupungista löytyy paljon tehtävää ja nähtävää, esimerkiksi monipuolista arkkitehtuuria etenkin jugend-rakennuksia. Maailman suurimman jugend-rakennusten kokoelmansa ansiosta Riika on UNESCO:n maailmanperintöluettelossa.

Riikan kaupallissatama sijaitsee kaupungin sydämessä. Sataman kautta kulkee kaksi tärkeää matkustajareittiä. Ruotsin Tukholmaan pääse 17 tunnissa ja matka Saksan Lyypekkiin kestää noin 31 tuntia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.