Laiva Tukholmasta Helsinkiin

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Tukholma-Helsinki reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Tallink Silja sekä Viking Line tarjoavat molemmat jopa 7 ylitystä viikottain, kun taas St Peter Line kulkee reittiä kerran viikossa.

Ruotsin ja Suomen välillä on viikottain tarjolla yhteensä 15 ylitystä Tukholmasta Helsinkiin. Koska tarjolla on 3 eri laivayhtiötä, parhaan hinnan mieleisellesi matkalle löydät vertailemalla yhtiöiden tarjouksia.

Tukholma - Helsinki lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 15 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 7 lähtöä viikoittain 16 h 15 min
  • Etsi hinta
 • St Peter Line
  • 1 lähtö viikoittain 17 h
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Tukholma Helsinki

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Tukholma Helsinki on auto ja 2 matkustajaa.

Tukholma Helsinki lautta arvostelut

 • "Mukava laivmatka, hyvä palvelu "

  Todella asiakasystävällinen henkilökunta, myös maapalvelussa. Laiva oli siisti ja ruoka hyvää.

  'Kari' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Mariella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Henkilökunta"

  Henkilökunta (kauppa, info, ravintolat) oli todella ystävällistä lukuunottamatta hyvin tympeää rahastajaa kahvilassa.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Viking Line aluksella Gabriella

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ei huono"

  Laiva lähti tunnin myöhässä, mutta se ei haitannut minua. Palvelu oli erittäin hidasta (yllättävän hidasta) Happy Lobsterissa mutta ruoka oli hyvää. Viihdyin viettäin aikaa pubissa ja soolokitaristi oli erittäin hyvä. Matkustaisin heillä uudelleen, mutta vaan jos saisin toisen alennuslipun.

  'Anonyymi' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Symphony

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matka oli fantastinen. Paljon tekemistä, ja kaksi nuorta lastamme pysyivät helposti viihdytettynä koko illan.

  'Stephen' matkusti Tukholma Helsinki operaattorilla Tallink Silja aluksella Silja Serenade

  Lue lisää Näytä vähemmän

Tukholma opas

Tukholma on 14 saaresta koostuva Ruotsin pääkaupunki kaakkois-Ruotsissa. Se sijaitsee Mälaren-järven suulla Tukholman saaristossa Itämerellä. Ruotsin pääkaupunki Tukholma on koti monille kansallisille kulttuurilaitoksille. Tukholman alueella on kolme Ruotsin UNESCO:n maailmaperintökohde aluetta jotka ovat koko ihmiskunnalle kuuluvia korvaamattomia paikkoja: Drottningholmin linna, Skogskyrkogården ja Birka. Vuonna 1998 Tukholma nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi. Tukholma on myös yksi maailman suurimmista museo-kaupungeista: siellä on noin 100 museota. Tunnetuin on ehkä Kansallismuseo, joka sisältää Ruotsin suurimman taidekokoelman: 16 000 maalausta ja 30 000 taidekäsityön esinettä. Kokoelma juontaa takaisin Kustaa Vaasan ajalle 1500–luvulle, ja sitä on sittemmin laajennettu taiteilijoiden, kuten Rembrandt ja Antoine Watteau, teoksilla.

Tukholman satama on yksi Skandinavian suurimmista satamista. Se on merkittävä yhdyskäytävä Ruotsiin, ja keskeinen henkilö- ja tavaraliikenteen kannalta Ruotsista Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin. Kaikki pääkaupungin tyypillisimmät mukavuudet, joita suurkaupungista odottaisi löytävän, ovat lyhyen matkan päässä satamasta.

Helsinki opas

Helsinki on Suomen pääkaupunki, joka sijaitsee Uudenmaan maakunnassa Etelä-Suomessa, aivan Suomenlahden kärjessä. Pääkaupunkialue on melko pieni, joten se on oivallinen jalan matkustaville turisteille, jotka haluavat vakuuttua kaupungin arkkitehtuurista, kulttuurista ja shoppailusta. Kaupungin monet puistot, metsät sekä rannikko monine saarineen ovat myös tutkimisen arvoisia. Yhtiin suosituimmista kohteista kuuluu Suomen kansallismuseo, jossa on suuri historiallinen kokoelma esihistorian läpi nykypäivään. Museo on keskiaikaisessa linnassa, joka on jo itsessään nähtävyys. Heille, jotka ovat kiinnostuneita historiasta, kaupungista löytyvät myös muun muassa Helsingin Kaupunginmuseo, joka tiivistää kävijöille viimeiset 50 vuotta Helsingin historiasta. Nähtävyyksiin kuuluu myös Helsingin Yliopisto, jossa on monia museoita kuten Yliopistomuseo sekä Luonnontieteellinen museo.

Helsinkiin pääsee laivalla Virosta, Ruotsista ja Saksasta. Kaikki alueen laivayhtiöt myös tarjoavat mahdollisuuden lastata auton laivaan. Helsinkiin pääsee lautoilla myös Venäjältä sekä Puolasta.