Tunis satamaan Marseille lautta

Tunisia ja Ranska yhdistyvät reitillä Tunis Marseille, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Corsica Linea reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 23 tuntia samalla kun CTN Ferries reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 23 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 4 ylitystä viikko reitillä Tunis Marseille kohteiden Tunisia ja Ranska välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tunis - Marseille lauttaoperaattorit

  • Corsica Linea
    • 2 lähtöä viikoittain 23 h
    • Etsi hinta
  • CTN Ferries
    • 2 lähtöä viikoittain 23 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Tunis Marseille hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tunis Marseille on auto ja 1 matkustaja.

Tunis opas

Tunis on Tunisian suurin sekä pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee suurella Välimeren lahdella, Persianlahdella, Tunisin järven ja La Gouletten sataman takana. Carthage, joka sijaitsee noin 12 km päässä Tunisista, on ehkä yksi tärkeimmistä koskaan löydetyistä arkeologisista kohteista ja sen merkiksi se julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Täältä muinaisesta kaupungista on löydetty monia arkeologisia esineitä, myös varhaiseia Punicin esineitä ja roomalaisten, bysanttilaisten ja vandaalien rakennuksia. Sen loistava sekoitus arkkitehtuurisia tyylejä, laajat bulevardit ja kapeat risteilevät kujat, osittainen raitiotie, Tunis ilmentää eteläisen ja pohjoisen Välimeren henkeä, intoa ja perintöä. Kaupungin 800–luvun Medinalla ei ole enää sen vanhoja kiviseiniä, mutta kapenevat kadut, souksit, moskeijat ja historialliset rakenteet pysyvät Unescon maailmanperintökohteena. Kaupunki järjestää useita festivaaleja vuosittain, joista suurin on Karthagon kansainvälinen festivaali, joka järjestetään heinäkuussa ja elokuussa kansainvälisellä vetovoimalla. Festivaali perustettiin vuonna 1964, ja suuri osa festivaalista järjestetään vanhassa Karthagon amfiteatterissa (jonka kapasiteetti on 7500 paikkaa).

Marseille opas

Marseille, joka sijaitsee Välimeren rannikolla Etelä-Ranskassa, on toiseksi suurin kaupunki Ranskassa ja on tunnettu sen upeasta rantaviivasta ja suuresta satamasta. Marseille on yksi Ranskan historiallisin, viehättävin ja suosituin kaupunki, joka on täynnä luonnetta ja terrakottakattoja. Marseillessa on myös useita upeita aurinkoisia hiekkarantoja, Cornicheksela ja runsaasti rannikon nähtävyyksiä. Käyskennellessään ympäri kaupunkia kävijät löytävät runsaasti viehättäviä alueita, joissa on kiireisiä myyjäisiä ja katukauppiaita. Turistit vierailevat Marseillesissa katsomassa sen useita historiallisia nähtävyyksiä. Kohokohtia ovat Basilique Notre Dame de la Garde joka sijaitsee etelään Vieux Portista; Ifin linna, kuuluisa kiitetystä romaanista Monte Criston kreivistä; Centre de la Vieille Charité, suuri messukeskus joka sijaitsee Marseillen Panier alueella ja on 1600–luvulta; La Cathedrale de la Nouvelle Major, erityisen kaunis katedraali joka rakennettiin valtavilla kustannuksilla ja josta on huikeat näkymät merelle; ja Palais du Pharo joka on grand palace, kerran Napoleonin III:n rantahuvila ja nyt esittelee monia kausiluonteisia näyttelyitä.