Tunis satamaan Palermo lautta

Tunisia ja Sisilia yhdistyvät reitillä Tunis Palermo, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grandi Navi Veloci reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia samalla kun Grimaldi Lines reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 11 h 30 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 3 ylitystä viikko reitillä Tunis Palermo kohteiden Tunisia ja Sisilia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tunis - Palermo lauttaoperaattorit

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 lähtö viikoittain 10 h
    • Etsi hinta
  • Grimaldi Lines
    • 2 lähtöä viikoittain 11 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Tunis Palermo hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tunis Palermo on auto ja 2 matkustajaa.

Tunis opas

Tunis on Tunisian suurin sekä pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee suurella Välimeren lahdella, Persianlahdella, Tunisin järven ja La Gouletten sataman takana. Carthage, joka sijaitsee noin 12 km päässä Tunisista, on ehkä yksi tärkeimmistä koskaan löydetyistä arkeologisista kohteista ja sen merkiksi se julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Täältä muinaisesta kaupungista on löydetty monia arkeologisia esineitä, myös varhaiseia Punicin esineitä ja roomalaisten, bysanttilaisten ja vandaalien rakennuksia. Sen loistava sekoitus arkkitehtuurisia tyylejä, laajat bulevardit ja kapeat risteilevät kujat, osittainen raitiotie, Tunis ilmentää eteläisen ja pohjoisen Välimeren henkeä, intoa ja perintöä. Kaupungin 800–luvun Medinalla ei ole enää sen vanhoja kiviseiniä, mutta kapenevat kadut, souksit, moskeijat ja historialliset rakenteet pysyvät Unescon maailmanperintökohteena. Kaupunki järjestää useita festivaaleja vuosittain, joista suurin on Karthagon kansainvälinen festivaali, joka järjestetään heinäkuussa ja elokuussa kansainvälisellä vetovoimalla. Festivaali perustettiin vuonna 1964, ja suuri osa festivaalista järjestetään vanhassa Karthagon amfiteatterissa (jonka kapasiteetti on 7500 paikkaa).

Palermo opas

Italian Palermon kaupunki sijaitsee Sisilian saarella. Palermo sijaitsee luoteisrannikolla ja sillä on erityisen suuri ja tärkeä luonnollinen satama, Monte Pellegrinon vieressä. Palermolla on tyypillinen Välimeren luonne ja runsaasti rannikon vetovoimaa, ja se juontaa juurensa niin pitkälle kuin 700-luvulle ja on nykyään tunnettu monista eri asioista, kuten sen Norman rakennuksista, upeista palatseista ja vilkkaista paikallisista markkinoista. Palermon historiallisessa keskustassa on Quattro Canti kaupunginosa, joka tarkoittaa "Four Corners". Useat kaupungin upeimmista nähtävyyksistä ovat täällä, kuten Kuninkaallinen palatsi. Kannattaa käydä myös Cathedral of Santa Maria Assuntassa (Cattedrale). Se on aivan ylivoimainen ja valtava ja arkkitehtuuriset yksityiskohdat täytyy nähdä omin silmin. Vierailijoiden kannattaa myös nähdä keskiaikainen basilika San Francesco d'Assisi, 1100-luvun Castello della Zisan (Zisa linna) ja Teatro Massimo, äskettäin restauroitu teatteri joka tarjoaa säännöllisiä esityksiä.

Lautat kaupungin satamasta lähtevät Genovaan, Civitavecchiaan, Napoliin ja Tunisiaan.