Tunis satamaan Salerno lautta

Tunisia ja Italia yhdistyvät reitillä Tunis Salerno. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grimaldi Lines. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 24 tuntia 30 minuuttia.

Tunis Salerno matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Tunis satamaan Salerno lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tunisia - Italia lautat sivullamme.

Tunis - Salerno lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 2 lähtöä viikoittain 24 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Tunis Salerno hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tunis Salerno on auto ja 1 matkustaja.

Tunis opas

Tunis on Tunisian suurin sekä pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee suurella Välimeren lahdella, Persianlahdella, Tunisin järven ja La Gouletten sataman takana. Carthage, joka sijaitsee noin 12 km päässä Tunisista, on ehkä yksi tärkeimmistä koskaan löydetyistä arkeologisista kohteista ja sen merkiksi se julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Täältä muinaisesta kaupungista on löydetty monia arkeologisia esineitä, myös varhaiseia Punicin esineitä ja roomalaisten, bysanttilaisten ja vandaalien rakennuksia. Sen loistava sekoitus arkkitehtuurisia tyylejä, laajat bulevardit ja kapeat risteilevät kujat, osittainen raitiotie, Tunis ilmentää eteläisen ja pohjoisen Välimeren henkeä, intoa ja perintöä. Kaupungin 800–luvun Medinalla ei ole enää sen vanhoja kiviseiniä, mutta kapenevat kadut, souksit, moskeijat ja historialliset rakenteet pysyvät Unescon maailmanperintökohteena. Kaupunki järjestää useita festivaaleja vuosittain, joista suurin on Karthagon kansainvälinen festivaali, joka järjestetään heinäkuussa ja elokuussa kansainvälisellä vetovoimalla. Festivaali perustettiin vuonna 1964, ja suuri osa festivaalista järjestetään vanhassa Karthagon amfiteatterissa (jonka kapasiteetti on 7500 paikkaa).

Salerno opas

Salerno sijaitsee Salernonlahdella Tyrrhenanmerellä ja on Salernon alueen pääkaupunki Italiassa. Kaupunki sijaitsee lähellä Amalfi Coastia ja on ehkä parhaiten tunnettu ensimmäisen lääketieteellisen koulun kotina, Schola Medica Salernitana. Nykyajan Salerno on alueen kulttuurinen keskus. Kaupungissa vierailijat voivat kävellä ympäriinsä tutustuen nähtävyyksiin, joista useimmat sijaitsevat lähellä kaupungin keskustaa. Salernossa on monia kauniita kävelykatuja ja suuria aukioita, joita voidaan helposti tutkia jalkaisin. Julkisen liikenteen busseja voi myös käyttää kaupungissa ja sen ulkopuolella. Ne, joilla on auto voivat helposti ajaa ympäriinsä sillä liikenne ei ole ongelma, ja pysäköinti on saatavilla useimmilla alueilla.

Salerno sijaitsee maantieteellisen kolmion, lempinimeltään Tourist Triangle of 3 P (eli kolmion kulmat Pompejin, Paestum ja Positano), keskellä. Tämä erikoisuus antaa Salernolle erityisiä turistiominaisuuksia, kuten Lungomare Trieste (Triesten rantakatu), Castello di Arechi (Arechiksen linna), Duomo (tuomiokirkko) ja Museo Didattico della Scuola Medica Salernitana (Educational Museum of the Salernitan Medical School).