Tunis satamaan Genova lautta

Tunisia ja Italia yhdistyvät reitillä Tunis Genova, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Grandi Navi Veloci reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 24 tuntia samalla kun CTN Ferries reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 20 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 6 ylitystä viikko reitillä Tunis Genova kohteiden Tunisia ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Tunis satamaan Genova lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Tunisia - Italia lautat sivullamme.

Tunis - Genova lauttaoperaattorit

  • Grandi Navi Veloci
    • 3 lähtöä viikoittain 24 h
    • Etsi hinta
  • CTN Ferries
    • 3 lähtöä viikoittain 20 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Tunis Genova hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Tunis Genova on auto ja 1 matkustaja.

Tunis opas

Tunis on Tunisian suurin sekä pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee suurella Välimeren lahdella, Persianlahdella, Tunisin järven ja La Gouletten sataman takana. Carthage, joka sijaitsee noin 12 km päässä Tunisista, on ehkä yksi tärkeimmistä koskaan löydetyistä arkeologisista kohteista ja sen merkiksi se julistettiin UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Täältä muinaisesta kaupungista on löydetty monia arkeologisia esineitä, myös varhaiseia Punicin esineitä ja roomalaisten, bysanttilaisten ja vandaalien rakennuksia. Sen loistava sekoitus arkkitehtuurisia tyylejä, laajat bulevardit ja kapeat risteilevät kujat, osittainen raitiotie, Tunis ilmentää eteläisen ja pohjoisen Välimeren henkeä, intoa ja perintöä. Kaupungin 800–luvun Medinalla ei ole enää sen vanhoja kiviseiniä, mutta kapenevat kadut, souksit, moskeijat ja historialliset rakenteet pysyvät Unescon maailmanperintökohteena. Kaupunki järjestää useita festivaaleja vuosittain, joista suurin on Karthagon kansainvälinen festivaali, joka järjestetään heinäkuussa ja elokuussa kansainvälisellä vetovoimalla. Festivaali perustettiin vuonna 1964, ja suuri osa festivaalista järjestetään vanhassa Karthagon amfiteatterissa (jonka kapasiteetti on 7500 paikkaa).

Genova opas

Italian satamakaupunki Genova sijaitsee Ligurian alueella Välimeren rannalla. Yksi suurimmista keskustiosta Euroopassa, Genovan historiallisessa keskustassa kiertyy monimutkainen sokkelo kujilla (caruggi) jotka avautuvat yllättäen pienille aukioille; kaupungin sielu asuu kujilla, jossa tuoksut, maut ja kulttuuri ovat yhdistetty läpi historian. Tässä tiheässä kaupunkikuvassa, jossa ikkunat ovat niin lähellä että ne melkein koskettavat, arkkitehtuurityylit ovat kerroksellisesti päällekkäin, jossa keskiaikainen seinä toimii pohjana 1300–luvun rakennuksessa ja goottilaiset loggiat muuttuvat trendikkäiksi baareiksi: tämä on paikka, jossa menneisyys muodostaa nykyisyyden.

Vuonna 1992 uudistetusta Renzo Pianon suunnittelemasta Genovan vanhasta satama-alueesta on tullut mekka matkailijoille, jotka saapuvat nauttimaan aperitivoista, ruokailusta, myymälöistä, elokuvista, luistelusta, tai uimisesta uima-altaalla. Laiturin päädyssä on Magazzini del Cotone, josta kaupungin Lanterna (majakka) kohoaa lähellä, voit ihailla Genovaa ja sen lahtea kaikessa kauneudessaan. Kukkulat muodostavat taustan tälle vaikuttavalle panoraamalle, joka on värikäs päivällä ja valaistu yöllä.

Lauttaterminaali sijaitsee Calata Chiappellalla, Ponte Assereton ja Ponte Colombon välissä. Satamasta lähtevät lautat lähinnä Sardiniaan, Sisiliaan, Korsikaan, Espanjaan, Tunisiaan ja Marokkoon. Lauttaterminaali on monella tasolla ja sinne pääsee pyörätuolilla. Ylimmällä tasolla on odotustilat ja suuri ostoskeskus.