COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Ventotene

Ventotene on yksi Italian Pontinsaarista, Lazio alueen sisällä tyrrhenanmerellä, aivan Campanian rannikolla. Kolme kilometriä pitkä ja kahdeksansataa metriä leveä, saari on yksi kahdesta asutuista saarista saaristossa.

Ventotene on italiaksi “tuuli”, saari on saanut nimensä vallitsevien pilvien vuoksi ja muinaiset roomalaiset käyttivät saarta vankilasaarena, Keisari Augustus karkotti tyttärensä saarelle 2EK reaktiona hänen liialliseen aviorikokseen. Ja toisen maailmansodan aikana, saari sisälsi saksalaista varuskuntaa joka vapautui ilman ainuttakaan ammuntaa. Tänään, 700 henkilön nöyrällä väestöllä, Ventonete on puhtaasti houkutteleva loma-saari tihkuen aitoa italiaista viehätystä ja kaukon tunnetta.

Turistien valtaan ottama huippusesonkilla, Ventotenen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu sen lumoavat roomalaiset rauniot ja arkkitehtoniset vaikutteet. Vaikuttavin kaikista on sen laaja vesijärjestelmien verkosto joka on kaivettu esille tuffakivestä keisarikunnan aikana, koska makean veden lähteitä puuttui, säästäkseen sadevettä ja kanavoida sitä ympäri koko saarta, rakennettu vanhan sataman lähellä. Sen lisäksi, vuonna 2009, viisi muinaista roomalaista lauttaa löydettiin ympäröivällä merenpohjalla, muutamalla talteen otetulla esineellä jotka ovat nyt arkeologisessa museossa.

Villa Giulia, Augustuksen karkotetun tyttären asuinpaikka, istuu Punta Eolon niemellä saaren pohjoisessa kärjessä. Määritetty matalista seinämistä, mielenkiintoisista mosaiikkileikkauksista, seinämaalauksista ja tuhoituneista kylpyammeista, rakenneesta nauttii parhaiten opastetulla kieroksella jotta voi todella arvostaa sen enitstä komeutta.

Helppopääsyinen monesta sijainnista, purjehdukset Ventoteneen lauttalla ovat nopeita ja helppoja. Olipa lähtö mantereelta; joko Nales tai Formia, tai naapuri saarilta Ponza ja Ischia, valikoimaan kuuluu maan isoimmat laivayhtiöt jotka tarjoavat säännöllisiä reittejä koko viikon Ventotenen satamaan koillisessa.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 11 lähtöä viikoittain 1 tunti
  • Etsi hinta
  • 6 lähtöä viikoittain 50 min
  • Etsi hinta
  • 1 lähtö viikoittain 45 min
  • Etsi hinta

Ventotene arvostelut

 • "snav-ferries"

  ferries were very clean, very nice and helpful staff but big minus for that all cabins were so expensive, even after ferry left port and i went to ask prices.. price were same as when i bought tickets, no discount.. I have before went same way from Ancona to Split (Blueline-ferry) and prices were more low than Snav and after when ferry left port, cabinprices were 15-30e/person when Snav ask 50e/person!!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Ventotene