Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Ventotene

Ventotene on yksi Italian Pontinsaarista, Lazio alueen sisällä tyrrhenanmerellä, aivan Campanian rannikolla. Kolme kilometriä pitkä ja kahdeksansataa metriä leveä, saari on yksi kahdesta asutuista saarista saaristossa.

Ventotene on italiaksi “tuuli”, saari on saanut nimensä vallitsevien pilvien vuoksi ja muinaiset roomalaiset käyttivät saarta vankilasaarena, Keisari Augustus karkotti tyttärensä saarelle 2EK reaktiona hänen liialliseen aviorikokseen. Ja toisen maailmansodan aikana, saari sisälsi saksalaista varuskuntaa joka vapautui ilman ainuttakaan ammuntaa. Tänään, 700 henkilön nöyrällä väestöllä, Ventonete on puhtaasti houkutteleva loma-saari tihkuen aitoa italiaista viehätystä ja kaukon tunnetta.

Turistien valtaan ottama huippusesonkilla, Ventotenen tärkeimpiin nähtävyyksiin kuuluu sen lumoavat roomalaiset rauniot ja arkkitehtoniset vaikutteet. Vaikuttavin kaikista on sen laaja vesijärjestelmien verkosto joka on kaivettu esille tuffakivestä keisarikunnan aikana, koska makean veden lähteitä puuttui, säästäkseen sadevettä ja kanavoida sitä ympäri koko saarta, rakennettu vanhan sataman lähellä. Sen lisäksi, vuonna 2009, viisi muinaista roomalaista lauttaa löydettiin ympäröivällä merenpohjalla, muutamalla talteen otetulla esineellä jotka ovat nyt arkeologisessa museossa.

Villa Giulia, Augustuksen karkotetun tyttären asuinpaikka, istuu Punta Eolon niemellä saaren pohjoisessa kärjessä. Määritetty matalista seinämistä, mielenkiintoisista mosaiikkileikkauksista, seinämaalauksista ja tuhoituneista kylpyammeista, rakenneesta nauttii parhaiten opastetulla kieroksella jotta voi todella arvostaa sen enitstä komeutta.

Helppopääsyinen monesta sijainnista, purjehdukset Ventoteneen lauttalla ovat nopeita ja helppoja. Olipa lähtö mantereelta; joko Nales tai Formia, tai naapuri saarilta Ponza ja Ischia, valikoimaan kuuluu maan isoimmat laivayhtiöt jotka tarjoavat säännöllisiä reittejä koko viikon Ventotenen satamaan koillisessa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

  • SNAV
    • Etsi hinta

Reitit ja satamat maassa Ventotene