Italy

Vertaile lauttoja maasta Italia maahan Pontiset saaret

Maan Italia ja Pontiset saaret välillä on 4 ferry routes, yhteensä 28 lauttavuoroa viikossa. SNAV operoi 2 routes, Napoli - Ponza kulkee 5 kertaa päivässä, & Napoli - Ventotene joka kulkee 5 kertaa päivittäin. NLG operoi 1 routes, Terracina - Ponza joka kulkee 11 kertaa päivittäin. Pontina Navigazione operoi 1 routes, San Felice Circeo - Ponza joka kulkee 7 kertaa päivittäin.
Koska ylitysten määrä ja kesto vaihtelevat joillain reiteillä, suosittelemme etsimään ylityksiä maasta Italia maahan Pontiset saaret hakukoneellamme, jotta saat ajankohtaista tietoa.

Italia Pontiset saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Italia - Pontiset saaret lautat

  • NLG
    • NLG
    • Etsi hinta

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.

Tietoa maasta Pontiset saaret:

Ponziane-saaret ovat kuuden saaren saariryhmä Italian länsirannikolla, lähellä Napolia. Saarista suurimman, Ponzan, lisäksi ryhmä koostuu Palmarolan, Zannonen, Gavin sekä Ventotenen ja Santo Stefanon saarista.
Italian ulkopuolella saaret ovat suhteellisen tuntemattomia turistikohteita.