Italia

Kuinka varaat lautan maasta Italia maahan Pontiset saaret

Maan Italia ja maan Pontiset saaret välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 3 satamat maassa Italia ja sataman 2 satamat maassa Pontiset saaret.

Lauttamatkoja on yhteensä 47 ylitystä joka viikko reiteillä 9 lauttareittiä, joita operoidaan 3 lauttayhtiötä, mukaanlukien SNAV, NLG & Pontina Navigazione. Nopein ylitys kestää noin 45 minuuttia (Ventotene - Ponza).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Italia ja maan Pontiset saaret välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Italia Pontiset saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Italia:

Italia on kaikista Euroopan maista kenties vaikeimmin luokiteltava. Se on moderni teollisuusmaa ja tyylin edelläkävijä sillä sen suunnittelijat määrittelevät jokaisen kauden muodin. Mutta yhtä lailla se on myös Välimeren maa kaikkine mausteineen. Italialaiset ovat erittäin perhekeskeisiä ja pistävät paljon painoa katolisen kirkon perinteille ja rituaaleille. Nuorten keskuudessa kasvavasta skeptismistä huolimatta kirkko edelleen hallitsee ihmisten elämää hyvin näkyvästi.
Italiasta tuli yhtenäinen valtio vasta vuonna 1861, mistä johtuen italialaiset ovat usein uskollisempia kotiseutuaan kuin koko maata kohtaan. Tämä näkyy erilaisissa ruoissa, murteissa, maisemissa ja usein vaihtelevassa elintasossa. Ei tietenkään sovi myöskään unohtaa maan kulttuuriperintöä – yksin Toscanassa on enemmän historiallisiksi muistomerkeiksi määriteltyjä kohteita kuin millään muulla maalla koko maailmassa; ympäri maata ja erityisesti tietysti itse Roomasta löytyy huomattavia Rooman valtakunnan jäänteitä ja jokaisella seudulla on oma osansa taideperinnössä, jota pidetään yleisesti yhtenä maailman rikkaimmista.

Tietoa maasta Pontiset saaret:

Ponziane-saaret ovat kuuden saaren saariryhmä Italian länsirannikolla, lähellä Napolia. Saarista suurimman, Ponzan, lisäksi ryhmä koostuu Palmarolan, Zannonen, Gavin sekä Ventotenen ja Santo Stefanon saarista.
Italian ulkopuolella saaret ovat suhteellisen tuntemattomia turistikohteita.