COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Vlora - Brindisi on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Vlora satamaan Brindisi

Saadaksesi lisätietoa vieraile Albania - Italia lautat sivullamme.

Vlora - Brindisi lauttaoperaattorit

  • 6 Sailings Weekly 6 hr
  • Get price
  • 4 Sailings Weekly 5 hr 45 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 5 hr 15 min
  • Get price

Lautta satamasta Vlora satamaan Brindisi

Albania ja Italia yhdistyvät reitillä Vlora Brindisi, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Red Star Ferries liikennöi reittiä jopa 6 kertaa viikko, European Ferries 4 kertaa viikko & A-Ships Management S.A kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Albania ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 13 viikko reitillä Vlora Brindisi ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Vlora opas

Vlora on kaupunki ja toiseksi suurin satama Albaniassa. Se sijaitsee Vlorenlahdella, Adrianmeren sisääntulossa, ja on lähes täysin vuorten ympäröimä. Kaupungin satama on vain 130 km päässä Salenton rannikolta Italiassa ja on lähimpänä Barin satamiin. Läheinen Sazan-saari sijaitsee Vlorenlahden sisäänkäynnillä, ja kaupunkia ympäröi kauniit pienet puutarhat ja oliivitarhat. Valonia, massanimi tammenterhokupeille, on saanut nimensä naapurimaiden tammimetsistä ja Valonasta, mikä oli Vloren muinainen nimi. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 600–luvulle eKr, kun se perustettiin antiikin Kreikan siirtomaaksi ja on ollut jatkuvasti asuttu siitä lähtien. Matkailun kehittäminen on kasvanut viime vuosina, ja pubeja, yökerhoja, ravintoloita ja baareja on syntynyt etenkin alueelle "Kylmä vesi" (Uji i Ftohte), noin 3 km kaupungin keskustasta.

Kaupungin satamasta on 3 purjehdusta viikossa Brindisiin Italiaan, jonne kestää noin 5 tuntia.


Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.