Vlora
Brindisi
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Vlora satamaan Brindisi

Albania ja Italia yhdistyvät reitillä Vlora Brindisi, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. A-Ships Management S.A -lautta kulkee jopa 6 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 4 tuntia 30 minuuttia samalla kun Starlines reitti kulkee jopa 10 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 16 ylitystä viikko reitillä Vlora Brindisi kohteiden Albania ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Vlora satamaan Brindisi

Saadaksesi lisätietoa vieraile Albania - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Vlora - Brindisi?

Lautan ylitysaika Vlora - Brindisi on noin 5h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Vlora - Brindisi?

Vlora to Brindisi lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Vlora - Brindisi on 173 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Vlora - Brindisi?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Vlora ja Brindisi välillä. Nämä ovat
  • A-Ships Management S.A
  • Starlines

Miten voin varata lauttalippuja Vlora - Brindisi?

Varaa lautat reitiltä Vlora kohteeseen Brindisi tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Vlora ja Brindisi välillä?

Etäisyys Vlora ja Brindisi välillä on noin 91 meripeninkulmaa.

Vlora opas

Vlora on kaupunki ja toiseksi suurin satama Albaniassa. Se sijaitsee Vlorenlahdella, Adrianmeren sisääntulossa, ja on lähes täysin vuorten ympäröimä. Kaupungin satama on vain 130 km päässä Salenton rannikolta Italiassa ja on lähimpänä Barin satamiin. Läheinen Sazan-saari sijaitsee Vlorenlahden sisäänkäynnillä, ja kaupunkia ympäröi kauniit pienet puutarhat ja oliivitarhat. Valonia, massanimi tammenterhokupeille, on saanut nimensä naapurimaiden tammimetsistä ja Valonasta, mikä oli Vloren muinainen nimi. Kaupunki voi jäljittää historiansa takaisin 600–luvulle eKr, kun se perustettiin antiikin Kreikan siirtomaaksi ja on ollut jatkuvasti asuttu siitä lähtien. Matkailun kehittäminen on kasvanut viime vuosina, ja pubeja, yökerhoja, ravintoloita ja baareja on syntynyt etenkin alueelle "Kylmä vesi" (Uji i Ftohte), noin 3 km kaupungin keskustasta.

Kaupungin satamasta on 3 purjehdusta viikossa Brindisiin Italiaan, jonne kestää noin 5 tuntia.


Brindisi opas

Italian satamakaupunki Brindisi sijaitsee Adrianmeren rannikolla Apulian alueella. Kuten monet muutkin kaupungit Pugliassa Adrianmeren rannikolla, Brindisin historia liittyy erottamattomasti meren toisella puolella sijaitseviin maihin. Sen suuren luonnollisen sataman ansiosta kaupunki on aina ollut, ja on edelleen, yksi Italian tärkeimmistä satamista. Nykyään se on merkittävä lähtöpiste autolautoille päämääränään Kreikka ja Balkania, mutta Kreikan aikana ja erityisesti Rooman aikoina ja keskiajalla, se palveli myös muita tarkoituksia. Brindisissä on monia asioita tehdä ja nähdä, mukaanlukien Castello Svevo (tai linna Grande) ja Aragonese Castle. Ensimmäisen rakensi keisari Fredrik II ja sillä on massiiviset neliönmuotoiset tornit. Jälkimmäinen rakennettiin kuningas Ferdinand I Napolin aikana 1400–luvun lopussa S. Andrean saarelle joka on kaupungin satamaan päin.

Kaupungin satamasta lähtee laivoja kohteisiin, kuten Paxi, Korfu, Igoumenitsa, Zakynthos ja Patras.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Starlines 14:00 19:30 5 tuntia 30 minuuttia Sun
Starlines 23:00 06:30 7 tuntia 30 minuuttia Mon, Ke, Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.