Durres
Bari
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Durres satamaan Bari

Albania ja Italia yhdistyvät reitillä Durres Bari, jolla liikennöi tällä hetkellä 3 lauttayhtiötä. Adria Ferries liikennöi reittiä jopa 12 kertaa viikko, Ventouris Ferries 12 kertaa viikko & Grandi Navi Veloci kulkee reittiä jopa 12 kertaa viikko.

Kohteiden Albania ja Italia välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 36 viikko reitillä Durres Bari ja koska tarjolla on 3 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Durres satamaan Bari

Saadaksesi lisätietoa vieraile Albania - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Durres - Bari?

Lautan ylitysaika Durres - Bari on noin 8h 35m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Durres - Bari?

Durres to Bari lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Durres - Bari on 244 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Durres - Bari?

On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Durres ja Bari välillä. Nämä ovat
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Miten voin varata lauttalippuja Durres - Bari?

Varaa lautat reitiltä Durres kohteeseen Bari tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Durres - Bari?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Durres - Bari
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Durres - Bari?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Durres ja Bari välillä
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Durres - Bari?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • Adria Ferries
 • Ventouris Ferries
 • Grandi Navi Veloci

Mikä on etäisyys Durres ja Bari välillä?

Etäisyys Durres ja Bari välillä on noin 155 meripeninkulmaa.

Durres opas

Durres on kaupunki Albaniassa ja se sijaitsee keski-Albanian rannikolla noin 33 km länteen pääkaupungista Tiranasta. Durres on Albanian toiseksi suurin kaupunki ja yksi maan vanhimmista ja taloudellisesti merkittävimmistä kaupungeista. Kaupunki sijaitsee rannikolla yhdessä Adrianmeren kapeimmassa pisteessä. Italian satama Bari on noin 300 km päässä ja Brindisi 200 km päässä. Kaupunki on myös Albanian pääsatama.

Joitakin tärkeitä rakennuksia Durresissa on pääkirjasto, kulttuurikeskus, jossa on Aleksandër Moisiun teatteri, Estrada teatteri, nukketeatteri ja filharmoninen orkesteri. Kaupungissa on myös useita museoita, kuten Durresin arkeologinen museo, Royal Villa of Durres ja historiallinen museo (House of Aleksandër Moisiu).

Kaupungissa on Durresin Ancient City Wall jota kutsutaan myös Durresiin linnaksi, kun taas Balkanin suurin amfiteatteri sijaitsee kaupungin lähellä satamaa. Tämä 100–luvun rakennus on parhaillaan harkinnassa julistettavaksi Unescon maailmanperintökohteeksi.

Satamasta pääsee lautalla Bariin, Anconaan, Triesteen ja Brindisiin.


Bari opas

Bari on suuri satamakaupunki Adrianmeren rannikolla ja se on Italian Puglia-alueen pääkaupunki. Kaupunki ei ole merkittävä matkailukohde, mutta siellä on muutama nähtävyys ja se on hyvällä paikalla tähän Italian houkuttelevaan osaan tutustumiseen. Barin historiallinen keskusta on niemellä, joka ulottuu Adrianmerelle. Tätä aluetta on rakennettu vuosituhansia, mutta suurin osa arkeologiasta on hautautunut Vecchia Barin kapeiden kujien alle. Tämä kaupunginosa on kuuluisa sekavuudestaan, ja vierailijat lähes varmasti menettävät suuntavaistostonsa. Vanhankaupungin ja meren välillä on Barin kuuluisin kirkko, 1000–luvun romaaninen Basilica di San Nicola. Se on omistettu St. Nicholakselle ja rakennettiin pitämään hänen jäänteitään, jotka sijaitsevat edelleen kryptassa. Tämä on tärkeä uskonnollinen kohde, ja kryptan kappeli on omistettu ortodoksisille pyhiinvaeltajille. Kirkon pääosassa on useita merkittäviä nähtävyyksiä, kuten alttarin marmorikatos, sekä Cattedra di Elia-niminen piispan valtaistuin 1000–luvulta.

Barin satamasta lautat lähtevät Durresiin, Igoumenistaan, Kefaloniaan, Korfuun, Patrakselle, Kotoriin ja Dubrovnikiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Grandi Navi Veloci 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen
Adria Ferries 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen
Ventouris Ferries 22:00 08:00 10 tuntia Jokapäiväinen

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.