Vulcano
Stromboli
Lautat maahan Eoliset saaret
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Vulcano satamaan Stromboli

Eoliset saaret ja Eoliset saaret yhdistyvät reitillä Vulcano Stromboli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Liberty Lines Fast Ferries -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 1 tunti 50 minuuttia samalla kun Siremar reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 4 tuntia 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 31 ylitystä viikko reitillä Vulcano Stromboli kohteiden Eoliset saaret ja Eoliset saaret välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Vulcano - Stromboli?

Lautan ylitysaika Vulcano - Stromboli on noin 3h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Vulcano - Stromboli?

Vulcano to Stromboli lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Vulcano - Stromboli on 66 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Vulcano - Stromboli?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Vulcano ja Stromboli välillä. Nämä ovat
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Miten voin varata lauttalippuja Vulcano - Stromboli?

Varaa lautat reitiltä Vulcano kohteeseen Stromboli tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Vulcano - Stromboli?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Vulcano - Stromboli
  • Liberty Lines Fast Ferries
  • Siremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Vulcano - Stromboli?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Vulcano ja Stromboli välillä
  • Siremar

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Vulcano - Stromboli?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Liberty Lines Fast Ferries

Mikä on etäisyys Vulcano ja Stromboli välillä?

Etäisyys Vulcano ja Stromboli välillä on noin 27 meripeninkulmaa.

Vulcano opas

Vulcano on pieni tuliperäinen saari Tyrrhenanmerellä noin 25 km pohjoiseen Sisiliasta, ja se on eteläisin 8:sta Liparisaaresta. Saaren pinta-ala on noin 21 km2 ja sen korkein kohta on 499 metriä merenpinnan yläpuolella. Saarella on useita tulivuoren keskuksia, mukaanlukien yksi Italian neljästä aktiivisesta tulivuoresta. Tuorein vulkaaninen toiminta on Gran Cratere Fossa-kartion yläreunassa. Kartio on kasvanut Lentia Calderassa keskellä saarta, ja siellä on ollut vähintään 9 suurta purkausta viime 6000 vuotena. Vulcano on ollut hiljainen, Fossa kartion purkauksen jälkeen 3. elokuuta 1888-1890, mikä työnsi noin 5 metriä tuliperäistä materiaalia vuorenhuipulle. Saari on kuuluisa myös kuumista lähteistä, jotka sijaitsevat lyhyen kävelymatkan päässä satamasta. Rohkeat vierailijat voivat kävellä tulivuoren kraatterille, jossa voit tarkkailla savun tuloa ulos maan uumenista!

Kantosiipialukset ja lautat kulkevat Vulcanosta muille Liparisaarille ja Sisiliaan ja mantereelle. Pääsy Milazzosta Sisiliasta on kätevä, koska Vulcano on veneen ensimmäinen pysähdys sieltä sen jatkaen edelleen muille saarille. Jos et matkusta auton kanssa, yritä ottaa kantosiipialus lautan sijasta, koska ne ovat merkittävästi nopeampia kuin lautat, ja yleensä varsin mukavia.


Stromboli opas

Italian saari Stromboli sijaitsee Tyrrhenanmerellä. Se on yksi 8:sta saaresta, jotka muodostavat Aeolian saariryhmän. Saarella on periaatteessa kolme tehtävää asiaa. Yksi on kuljeskella ympäri pääkylää, ihaillen näkymiä - vaikka täältä tulivuoren kraatteri ei ole näkyvissä. Toinen on tehdä veneretki ympäri Sciara del Fuocoa, nähden jyrkän laavakentät vyöryen alas tulivuoren puolella ja mahdollisesti Strombolin räjähdyksiä. Tämä on dramaattisin pimeässä, kun tulisen päästöt ovat selvästi näkyvissä. Kolmas toiminta ei heikkohermoisille tai heikoille, sillä se on kiivetä tulivuori ja nähdä tulivuorenpurkaukset paljon lähempänä toimintaa.

Jotkut lautat ja kantosiipialukset Sisiliasta ja mantereelta pysähtyvät Strombolissa. Vaihtoehtoisesti matkustajat voivat vaihtaa lauttaa Liparin saarella. Stromboli on koilliseen muilta Liparisaarilta, ja kantosiipialuksilla matka Liparista voi kestää niin kauan kuin 1 tunti ja 40 minuuttia. Palvelut Messinasta Sisiliasta kestävät vajaat 1,5 tuntia.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/07/002024 ja 21.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Liberty Lines Fast Ferries 07:50 09:50 2 tuntia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 08:55 10:45 1 tunti 50 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 09:10 13:20 4 tuntia 10 minuuttia La
Liberty Lines Fast Ferries 10:20 12:30 2 tuntia 10 minuuttia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 10:30 12:30 2 tuntia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 13:25 15:25 2 tuntia Jokapäiväinen
Liberty Lines Fast Ferries 15:30 17:20 1 tunti 50 minuuttia Ti, Ke, To, La, Sun
Siremar 16:10 21:15 5 tuntia 5 minuuttia Pe
Liberty Lines Fast Ferries 17:30 19:35 2 tuntia 5 minuuttia Jokapäiväinen
Siremar 17:45 22:15 4 tuntia 30 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.