Amsterdam
Newcastle
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Amsterdamista Newcastleen

DFDS Seaways yhdistää Hollannin ja Englannin liikennöiden Amsterdam-Newcastle reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 16 tuntia 45 minuuttia.
Amsterdam-Newcastle väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Amsterdam - Newcastle?

Lautan ylitysaika Amsterdam - Newcastle on noin 16h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Amsterdam - Newcastle?

Amsterdam to Newcastle lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Amsterdam - Newcastle on 1 119 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Amsterdam - Newcastle?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Amsterdam to Newcastle ja tämä on
 • DFDS Seaways

Miten voin varata lauttalippuja Amsterdam - Newcastle?

Varaa lautat reitiltä Amsterdam kohteeseen Newcastle tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Amsterdam - Newcastle?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Amsterdam - Newcastle
 • DFDS Seaways

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Amsterdam - Newcastle?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Amsterdam ja Newcastle välillä
 • DFDS Seaways

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Amsterdam - Newcastle?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • DFDS Seaways

Mikä on etäisyys Amsterdam ja Newcastle välillä?

Etäisyys Amsterdam ja Newcastle välillä on noin 392 meripeninkulmaa.

Amsterdam Newcastle lautta arvostelut

 • "Suosittelemme"

  Matkakokemuksemme oli myönteinen. Ainaisen lentämisen sijaan päätimme matkustaa lautalla, jonka ensimmäinen iso etu on ettei määränpäässä tarvitse vuokrata autoa. Lapsemme rakastivat sitä ja siellä oli paljon tekemistä laivan lähtemisen ja nukkumaanmenoajan välillä. King Seaways oli parempi laiva, sillä on myös (enemmän) Commodore ja Commodore Deluksus hyttejä. Varasimme Commodore hytin jota voin hyvin suositella! Hinta ei ole niin paljon korkeampi kuin normaali hytti, mutta se on tilavampi ja se sisältää ensisijaisen lähtöselvityksen (joka on plussaa tullissa) ja aamiaisen. Toisella matkan osuudella matkustimme Princess Seawaysillä joka oli myös ok, mutta näytti hieman vanhalta. Vaikka varasimme matkan kuukautta etukäteen, emme voineet saada Commodore hyttiä. Aamiainen oli melko kallis eikä kovni erityinen. Koko ruokakokemus ei ole niin hyvä kuin se voisi olla. Olin lukenut arvosteluja ennen matkaa ja päätimme tuoda omat eväät. King Seawaysillä on jopa piknikkipöytiä kansilla niin, että idea toimi hienosti. Kaiken kaikkiaan hyvä kokemus, lapset rakastivat sitä ja matka oli ihan mukava (erityisesti Commodore luokka).

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Sopiva ja aikaa säästävä"

  Helppo pääsy lautalle. Siisti ja sopivasti varusteltu moottoripyörien sitomiseen. Sekä illallis- että aamupalabuffet olivat kohtuullisesti hinnoiteltuja ja hyviä. Mukava tapa säästää 900km ajomatka ja sen sijaan nauttia hyvistä aterioista, dinkeistä, viihdykkeestä ja saada hyvät uöunet.

  'King Seaways' travelled on King Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Moottoripyörällä Skotlantiin"

  Todella hyvä kokemus. Laiva oli todella siisti ja ruoka todella herkullista , Suosittelen.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Erinomainen majoitus ja me nautimme ja arvostimme huomaamatonta pääsyä ja avointa baaria/ aulabaaria King Seawaysillä. Paluumme oli Princess Seawaysillä ja olimme pettyneitä, koska meillä ei ollut samoja mahdollisuuksia ja oleskelutiloja. Emme olleet ymmärtäneet, että alukset olisivat erilaisia. Ravintolassa jotkut henkilökunnan jäsenet tuntuivat olevan hieman kiireisiä, mikä ei auttanut heitä tarjoamaan niin laadukasta palvelua kuin voisi olettaa. He tekivät pari virhettä, mutta korjasivat ne heti ja varmistivat laskun oikeellisuuden. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin verkkosivuilla auttaisi niitä, jotka ovat Direct Ferriesin uusia käyttäjiä, ja myös eri laivojen erot ja niiden palvelut voisi selittää selkeämmin. Kaiken kaikkiaan olimme iloisesti yllättyneitä aluksen laadusta ja ehdottomasti matkustamme tällä tavalla uudelleen. Sue Shelley, Luxemburg

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Amsterdam opas

Amsterdam on Alankomaiden pääkaupunki ja se sijaitsee Pohjois-Hollannin maakunnassa maan länsiosassa. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluu sen historialliset kanaalit, Rijksmuseum, Van Goghin museo, Stedelijk Museum, Hermitage Amsterdam, Anne Frank House ja Amsterdam Museum. Kaupungissa vierailee yli 3,6 miljoonaa kansainvälistä matkustajaa joka vuosi. Amsterdamissa on myös monia puistoja, avoimia tiloja ja toreja läpi koko kaupungin. Vondelpark, kaupungin suurin puisto, sijaitsee Oud-Zuidin kaupunginosassa ja se on nimetty 1600–luvun amsterdamilaisen kirjailijan, Joost can den Vondelin mukaan. Puistossa käy noin 10 miljoonaa vierailijaa joka vuosi.
Amsterdamissa on yli 100 km kaanaleita. Kolme pääkanaalia ovat Prinsengracht, Herengracht ja Keizersgracht, joissa kaikissa kolmessa voi kulkea veneellä. Kaupunkia kutsutaan usein ”pohjolan Venetsiaksi”, sillä se on jaettu noin yhdeksäänkymmeneen saareen, jotka yhdistyvät yli 1200:lla sillalla.
Amsterdamin satama sijaitsee entisen lahden IJ:n ja Pohjoismeren kanaalin penkereellä, mikä yhdistää kaupungin Pohjoismerelle. Monet Amsterdamiin saapuvat risteilyalukset ankkuroivat satamaan. Satama vastaanottaa 300,000 matkustajaa vuosittain ja tehokkaasti ankkuroi noin 150 alusta jotka kuljettavat näitä matkustajia.


Newcastle opas

Newcastlen kaupunki koillis-Englannissa on hiljattain äänestetty Britannian parhaaksi mioniloma-kohteeksi ja tätä eloisaa kaupunkia nyt pidetään yhtenä maailman uudesta kulttuurisista mekoista, jossa on monia maailmanluokan dynaamisia nähtävyyksiä. Kaupunki on täynnä historiaa, Newcastlen kaupungin keskustassa on enemmän klassisia rakennuksia kuin missään muussa kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mistä tyylikäs Grainger Town erottuu vaikuttavalla nykyaikaisella arkkitehtuurilla Gateshead Millennium-sillalla. Newcastle on suurin kaupunki Koillis-Englannissa, , ja monet kaupungin grand 1800-luvun kadut seuraavat houkuttelevasti Tyne-jokea, joka mutkittelee lähellä kaupungin sydäntä.

Newcastlessä on monia upeita nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia, kuten Gateshead Millennium Bridge, jossa on upea arkkitehtuuri ja keinumekanismi; Whitley Bay, suosittu seaside resort kultaisen hiekkarannan ja rantakadun kanssa; Hadrianuksen valli, joka on tunnettu kaikkialla maailmassa ja rakennettu roomalaisten toimesta noin 110 jKr; Gateshead Musiikkitalo, joka äskettäin uudistettiin yli 50 miljoonalla punnalla ja Customs House, suuri viihde- ja vapaa-ajankeskus.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
DFDS Seaways 17:30 10:15 16 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
DFDS Seaways Mini Cruise 17:30 10:15 16 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.