COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Amsterdam - Newcastle on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.

Amsterdam - Newcastle lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 16 hr 45 min
  • Get price

Amsterdam Newcastle lautta arvostelut

 • "Hintansa väärti!"

  Nautimme todella matkastamme Newcastleen ja takaisin. Laivat olivat todella hyviä, mukavat hytit ja sängyt! Ravintola oli myös todella hyvä ja siellä oli ystävällinen henkilökunta ja hyvää ruokaa. Me voimme ja aiomme suositella tätä yhtiötä. En vain löytänyt tarkkaa osoitetta, mistä laiva lähtee satamassa. Tämä koskee Ijmuidenia ja Newcastlea, ehkä sen voisi laittaa varausvahvistukseen.

  'Pearl Seaways' travelled on Pearl Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Moottoripyörällä Skotlantiin"

  Todella hyvä kokemus. Laiva oli todella siisti ja ruoka todella herkullista , Suosittelen.

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Commodore Deluxe & Plus"

  Erinomainen majoitus ja me nautimme ja arvostimme huomaamatonta pääsyä ja avointa baaria/ aulabaaria King Seawaysillä. Paluumme oli Princess Seawaysillä ja olimme pettyneitä, koska meillä ei ollut samoja mahdollisuuksia ja oleskelutiloja. Emme olleet ymmärtäneet, että alukset olisivat erilaisia. Ravintolassa jotkut henkilökunnan jäsenet tuntuivat olevan hieman kiireisiä, mikä ei auttanut heitä tarjoamaan niin laadukasta palvelua kuin voisi olettaa. He tekivät pari virhettä, mutta korjasivat ne heti ja varmistivat laskun oikeellisuuden. Huomion kiinnittäminen yksityiskohtiin verkkosivuilla auttaisi niitä, jotka ovat Direct Ferriesin uusia käyttäjiä, ja myös eri laivojen erot ja niiden palvelut voisi selittää selkeämmin. Kaiken kaikkiaan olimme iloisesti yllättyneitä aluksen laadusta ja ehdottomasti matkustamme tällä tavalla uudelleen. Sue Shelley, Luxemburg

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Älä epäröi varata DFDS:ää"

  Ensimmäistä luokkaa joka asiassa - sää mukaanlukien!

  'Princess Seaways' travelled on Princess Seaways

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Amsterdamista Newcastleen

DFDS Seaways yhdistää Hollannin ja Englannin liikennöiden Amsterdam-Newcastle reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 16 tuntia 45 minuuttia.
Amsterdam-Newcastle väliset aikataulut sekä matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Amsterdam opas

Amsterdam on Alankomaiden kulttuuripääkaupunki. Se sijaitsee IJsselmeerin murtovesialtaan ja Amstel-joen rannoilla. Kaupunki perustettii9n 1100-luvun lopulla pieneksi kalastuskyläksi Amstelin penkereille ja on nyt maan suurin kaupunki sekä talouden ja kulttuurin keskus. Keskiaikaisen sydämen kadut kuhisevat elämää ja sieltä löytyy monia kauppoja, baareja ja ravintoloita. Amsterdamilla on yksi Euroopan isoimmista historiallisista keskustoista. Suurin osa siitä on peräisin 1600-luvulta, Alankomaiden kultaiselta ajalta, jonka keskipisteessä Amsterdam oli. Tuohon aikaan vanhemman keskustan ympärille rakennettiin joukko puoliympyrän muotoisia kanaaleja, jotka yhä määrittelevät keskustan suunnittelua ja ulkonäköä. Kanaalien varsilta löytyy monia hienoja taloja ja kartanoita. Useimmat niistä ovat asuintaloja, osa on toimistokäytössä ja loput ovat julkisia rakennuksia. Osa suomaan takia paaluille rakennetuista taloista vajoaa hiljalleen.


Newcastle opas

Newcastlen kaupunki koillis-Englannissa on hiljattain äänestetty Britannian parhaaksi mioniloma-kohteeksi ja tätä eloisaa kaupunkia nyt pidetään yhtenä maailman uudesta kulttuurisista mekoista, jossa on monia maailmanluokan dynaamisia nähtävyyksiä. Kaupunki on täynnä historiaa, Newcastlen kaupungin keskustassa on enemmän klassisia rakennuksia kuin missään muussa kaupungissa Yhdistyneessä kuningaskunnassa, mistä tyylikäs Grainger Town erottuu vaikuttavalla nykyaikaisella arkkitehtuurilla Gateshead Millennium-sillalla. Newcastle on suurin kaupunki Koillis-Englannissa, , ja monet kaupungin grand 1800-luvun kadut seuraavat houkuttelevasti Tyne-jokea, joka mutkittelee lähellä kaupungin sydäntä.

Newcastlessä on monia upeita nähtävyyksiä ja historiallisia rakennuksia, kuten Gateshead Millennium Bridge, jossa on upea arkkitehtuuri ja keinumekanismi; Whitley Bay, suosittu seaside resort kultaisen hiekkarannan ja rantakadun kanssa; Hadrianuksen valli, joka on tunnettu kaikkialla maailmassa ja rakennettu roomalaisten toimesta noin 110 jKr; Gateshead Musiikkitalo, joka äskettäin uudistettiin yli 50 miljoonalla punnalla ja Customs House, suuri viihde- ja vapaa-ajankeskus.