COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hoek van Holland - Harwich on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.

Hoek van Holland - Harwich lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 6 hr 30 min
  • Get price

Hoek van Holland Harwich lautta arvostelut

 • "Rakastin hyttiä"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun varasimme hytin, sillä emme yleensä tee pitkiä matkoja. Jos olisin tiennyt etukäteen että siellä on suihku, olisin ottanut toilettitarvikkeet mukaani. Hytti oli mahtava ja kuuden tunnin matkan jälkeen saavuimme perille hyvin levänneinä. Teemme tämän ehdottomasti uudelleen. Emme käyttäneet muita palveluja lainkaan joten emme voi kommentoida niitä. Muutamat henkilökunnan jäsenet jotka tapasimme (kahvilassa) olivat hyvin ystävällisiä.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loistava"

  Erinomainen matka. Mukavat hytit ja istuimet. Tarjotut ruoat ja juomat olivat poikkeuksellisia. Lastausprosessi nopea ja helppo. Matkustaisin Stenalla uudelleen.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Loistava"

  Erinomainen matka. Mukavat hytit ja istuimet. Tarjotut ruoat ja juomat olivat poikkeuksellisia. Lastausprosessi nopea ja helppo. Matkustaisin Stenalla uudelleen.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Onnistunut edestakainen matka"

  Seuraavallakin kerralla käytän matkalla Englantiin Stena Linen laivoja. Helppoa ja vaivatonta.

  'Stena Britannica' travelled on Stena Britannica

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Hoek van Hollandista Harwickiin

Stena Line yhdistää Hollannin Englantiin liikennöimällä Hoek van Holland-Harwick reittiä jopa 14 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 6 tuntia 30 minuuttia.
Hoek van Holland-Harwich aikataulut sekä matkojen yleisyys saattaa vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Hoek van Holland opas

Hook of Holland, joka tunnetaan myös nimellä De Hoek, on kaupunki länsi-Alankomaissa. Nimi viittaa sen maantieteellinen sijaintiin lounais-Hollannissa, Nieuwe Waterwegin suulla. Kaupunki on lähellä Monsteria, 's-Gravenzandea, Naaldwijkia ja Delftiniä jotka ovat koillispuolella ja Maassluisia kaakossa. Hook of Hollandissa on historiallisten rakennusten kävelykierros. Kiertue alkaa tietopaneelilta Blinkpleinissä ja opasteet ohjaavat kiertuetta. Kiertueella on 1800–luvun majakka, 1500–luvun mylly ja 1700–luvun maatila. Yksi kaupungin museo on Coastal Defence museo Fort aan den Hoek Van Holland. Se on rakennettu vuonna 1889 puolustamaan vastikään kaivettua Nieuwe Waterwegia meritse hyökkäystä vastaan.

Lauttaterminaalissa liikennöi Stena Line joka pyörittää lauttayhteyttä Harwichiinn Essexiin. Terminaalin palveluihin kuuluu lähikauppa ja kahvila/baari. Kaikilla lautoilla on kauppa, valuutanvaihtopalvelut, infopiste, video lounge ja kasino.


Harwich opas

Harwichin kaupungissa Essexissä on Britannian toiseksi vilkkain matkustajasatama. Kaupunki sijaitsee Pohjanmeren rannikolla jokien Orwell ja Stour suistoissa. Sataman lisäksi kaupungissa on monia asioita joita nähdä ja tehdä. Ha'Penny Pierin luontokeskuksesta on opastettuja kävelykierroksia koko kesän ja nähtävyyksiin kuuluvat Electric Palace Cinema, Redoubt Fort, sekä lukuisia museoita ja majakoita. Etelään Harwichista sijaitsee vanhempi kaupunki Dovercourt, joka on ollut asutettu esihistoriallisista ajoista lähtien. Kaupungin erityispiirteet ovat rautamajakat tai "Leading Lights" joita on pitkin kuvankaunista Blue Flag -rantaa.

Lauttaliikenne Harwichin satamasta kulkee Hook of Hollandiin.Terminaalin tilat on remontoitu hiljattain, ja se tarjoaa matkailijoille tilavat oleskelutilat, kauppoja, valuutanvaihtotoimiston ja kahviloita ja ravintoloita ilmastoidussa ympäristössä. Siellä on myös tehokas ja virtaviivainen sisäänkirjautumisjärjestelmä, mikä on merkittävästi vähentänyt odotusaikoja jalka- ja automatkustajille.