COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Rotterdam - Hull on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.

Rotterdam - Hull lauttaoperaattorit

  • 7 Sailings Weekly 11 hr 30 min
  • Get price

Rotterdam Hull lautta arvostelut

 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rooterdamista Hulliin"

  Saavuimme terminaaliin noin klo 18:00 ja pystyimme hoitamaan sisäänkirjautuminen heti. Mikä Bonus!! Mukavan illallisen jälkeen (P&O:n hyvä tarjous illallinen & aamupala £24/aikuinen ja £13/lapsi) nautimme live show’sta juoden muutaman hyvän drinkin (loistava tarjous taas). Palvelu sisäänkirjautumisen yhteydessä ja koko matkalla oli erinomaista! Live viihde oli nautinnollista vaikka emme nähneet koko show’ta. Menimme nukkumaan melko aikaisin. Aamiainen oli erittäin hyvä. Buffet-illallinen ja aamupala toimii erittäin hyvin, paljon valintaa. Ainoa haittapuoli matkassa oli saapuminen Hulliin, tai paremminkin tulliin. Laivalta poistuminen toimi kuin unelma, mutta tullin läpi menemiseen meni noin 45 minuuttia. Kaikkiaan se oli todella hyvä kokemus ja menen tällä reitillä tulevaisuudessakin. Kiitos P&O

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Rotterdamista Hulliin

P&O Ferries yhdistää Hollannin ja Englannin liikennöiden Rotterdam-Hull reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 12 tuntia.
Rotterdam-Hull väliset matkat sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja.

Rotterdam opas

Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki, ja se on yksi suurimmista satamista maailmassa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Hollannin maakunnassa maan länsiosassa, Randstadin eteläpuolella. Kaupunki voi jäljittää sen juuret 1200–luvulle, ja se on kasvanut ja kehittynyt merkittäväksi kansainväliseksi kaupalliseksi keskukseksi. Sataman strateginen sijainti Rhine-Meuse-Scheldt deltalla Pohjanmerellä, ja sen yhteydet kansallisiin ja kansainvälisiin maantie-, rautatie-, lento- ja sisävesiliikenneverkostoihin, on johtanut kaupungin nimitykseen "portti Eurooppaan". Rotterdam julistettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2001. Kaupungilla on oma orkesteri, Rotterdamin filharmonikot, suuri kongressi- ja konserttitalo nimeltään De Doelen, useita teattereita (kuten uusi Luxor) ja elokuvateattereita, ja Ahoy Rotterdam kompleksi kaupungin eteläpuolella, jota käytetään konsertteihin, näyttelyihin, tennisturnauksiin ja muuhun toimintaan.

Satamassa on ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, valuutanvaihtotoimisto ja kahvila, ja terminaalin tilat ovat helppokäyttöisiä pyörätuolillakin.Terminaalissa on myös modifioidut vessat. Satama on ensisijaisesti rahtisatama, jossa on vähemmän matkustajaliikennettä kuin Hook of Hollandissa. Kuitenkin satamasta lähtee matkustajalaivoja Hulliin, johon matka kestää noin 11 tuntia.


Hull opas

Kingston-Upon-Hull, tai vain Hull lyhyesti, on vilkas satama joka sijaitsee Hullin ja Humberin jokien suiston yhtymäkohdassa. Se on toiminut satamana Keski-Englannissa Rooman ajoista alkaen. Alkuperäinen Hullin kaupunki syntyi, kun kuningas Edward I (1272-1307) päätti, että hän tarvitsee turvallisen sataman, josta toimittaa tavaraa skotteja vastaan taistelevalle armeijalle. Tämä keidas Hull-joella sopi rooliin täydellisesti.

Moderni Hullin on suuri ja kiireinen kaupunki , josta löytyy helpot ostosmahdollisuudet, kompakti ulkoasu, pysäköintitilat ja liikenne-vapaat kadut, jotka ovat myös puitteet ulkoviihteelle keväisin ja kesäisin. Yksi maan mielenkiintoisimmista ja luonnonkauniista ostoskeskuksista on vaikuttava, lasikatteinen Princes Quay, joka kirjaimellisesti nousee vedestä ja leijailee Prince's Dockilla. Yhtenä alueen suurimmista ostoskeskuksista, se yhdistää taitavasti kaupungin vanhan ja uuden puolen.