Rotterdam
Hull
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Rotterdamista Hulliin

P&O Ferries yhdistää Hollannin ja Englannin liikennöiden Rotterdam-Hull reitillä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät 12 tuntia.
Rotterdam-Hull väliset matkat sekä aikataulut saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Hollanti - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Rotterdam - Hull?

Lautan ylitysaika Rotterdam - Hull on noin 11h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Rotterdam - Hull?

Rotterdam to Hull lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Rotterdam - Hull on 671 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Rotterdam - Hull?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Rotterdam to Hull ja tämä on
 • P&O Ferries

Miten voin varata lauttalippuja Rotterdam - Hull?

Varaa lautat reitiltä Rotterdam kohteeseen Hull tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rotterdam - Hull?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Rotterdam - Hull
 • P&O Ferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Rotterdam - Hull?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Rotterdam ja Hull välillä
 • P&O Ferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Rotterdam - Hull?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
 • P&O Ferries

Mikä on etäisyys Rotterdam ja Hull välillä?

Etäisyys Rotterdam ja Hull välillä on noin 285 meripeninkulmaa.

Rotterdam Hull lautta arvostelut

 • "Tehokas & rentouttava"

  Palvelu oli tehokas ja rentouttava vaihtoehto lentämiselle. Ei myöhästymisiä ja saavuin määränpäähän piristyneenä. Ylitys oli täydellisen rauhallinen kummallakin suunnalla, ehkä tilanne olisi ollut toinen jos sää olisi ollut myrskyisä. Siirtobussi Amsterdamiin täytyy kyllä ehdottomasti varata. Lautta itsessään oli hyvä & puhdas & hytti oli sopiva (vaikka selkeästikin hyvin pieni). Yksi valitus, ruoan ja juomien hinnat olivat kalliit, mutta olin ottanut omat eväät joten se ei ollut ongelma. Otan omat kaljat ensi kerralla.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "HULL-ROTTERDAM P&O:LLA"

  Menin Hull-Rotterdam lautalla Eurooppaan laajennetulla lomamatkalla. Matkan varaus Direct Ferriesin kautta oli helppoa ja yksinkertaista, vaikka sivustolla ei voi varata aamiaisia etukäteen (jouduin tehdä tämän myöhemmin puhelimessa) Matka itsessään oli mukava ja tehokas, P&O:n henkilökunta on kohtelias ja avulias ja alus itse mukava; meillä oli miellyttävä ylitys 4-voiman tuulista huolimatta. Yksi pettymys oli aamiainen. Englantilainen aamiainen kärsii tavallisesta suurtalouden ongelmasta - ruokaa, joka on kokattu ja sitten pidetty kuumana liian kauan; Mannermainen aamiainen oli yksinkertaisesti pahin jonka olin syönyt yli 3 viikkoon. Hyvin rajallinen valikoima leipää tai juustoa, hyvin kylmää leipää, joka ei ollut enää tuoretta, ei maustamatonta tai makeuttamatonta jogurttia, jne.

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rooterdamista Hulliin"

  Saavuimme terminaaliin noin klo 18:00 ja pystyimme hoitamaan sisäänkirjautuminen heti. Mikä Bonus!! Mukavan illallisen jälkeen (P&O:n hyvä tarjous illallinen & aamupala £24/aikuinen ja £13/lapsi) nautimme live show’sta juoden muutaman hyvän drinkin (loistava tarjous taas). Palvelu sisäänkirjautumisen yhteydessä ja koko matkalla oli erinomaista! Live viihde oli nautinnollista vaikka emme nähneet koko show’ta. Menimme nukkumaan melko aikaisin. Aamiainen oli erittäin hyvä. Buffet-illallinen ja aamupala toimii erittäin hyvin, paljon valintaa. Ainoa haittapuoli matkassa oli saapuminen Hulliin, tai paremminkin tulliin. Laivalta poistuminen toimi kuin unelma, mutta tullin läpi menemiseen meni noin 45 minuuttia. Kaikkiaan se oli todella hyvä kokemus ja menen tällä reitillä tulevaisuudessakin. Kiitos P&O

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rotterdamiin ja takaisin"

  'Pride of Rotterdam' travelled on Pride of Rotterdam

  Lue lisää Näytä vähemmän

Rotterdam opas

Rotterdam on Alankomaiden toiseksi suurin kaupunki, ja se on yksi suurimmista satamista maailmassa. Kaupunki sijaitsee Etelä-Hollannin maakunnassa maan länsiosassa, Randstadin eteläpuolella. Kaupunki voi jäljittää sen juuret 1200–luvulle, ja se on kasvanut ja kehittynyt merkittäväksi kansainväliseksi kaupalliseksi keskukseksi. Sataman strateginen sijainti Rhine-Meuse-Scheldt deltalla Pohjanmerellä, ja sen yhteydet kansallisiin ja kansainvälisiin maantie-, rautatie-, lento- ja sisävesiliikenneverkostoihin, on johtanut kaupungin nimitykseen "portti Eurooppaan". Rotterdam julistettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2001. Kaupungilla on oma orkesteri, Rotterdamin filharmonikot, suuri kongressi- ja konserttitalo nimeltään De Doelen, useita teattereita (kuten uusi Luxor) ja elokuvateattereita, ja Ahoy Rotterdam kompleksi kaupungin eteläpuolella, jota käytetään konsertteihin, näyttelyihin, tennisturnauksiin ja muuhun toimintaan.

Satamassa on ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia, valuutanvaihtotoimisto ja kahvila, ja terminaalin tilat ovat helppokäyttöisiä pyörätuolillakin.Terminaalissa on myös modifioidut vessat. Satama on ensisijaisesti rahtisatama, jossa on vähemmän matkustajaliikennettä kuin Hook of Hollandissa. Kuitenkin satamasta lähtee matkustajalaivoja Hulliin, johon matka kestää noin 11 tuntia.


Hull opas

Kingston-Upon-Hull, tai vain Hull lyhyesti, on vilkas satama joka sijaitsee Hullin ja Humberin jokien suiston yhtymäkohdassa. Se on toiminut satamana Keski-Englannissa Rooman ajoista alkaen. Alkuperäinen Hullin kaupunki syntyi, kun kuningas Edward I (1272-1307) päätti, että hän tarvitsee turvallisen sataman, josta toimittaa tavaraa skotteja vastaan taistelevalle armeijalle. Tämä keidas Hull-joella sopi rooliin täydellisesti.

Moderni Hullin on suuri ja kiireinen kaupunki , josta löytyy helpot ostosmahdollisuudet, kompakti ulkoasu, pysäköintitilat ja liikenne-vapaat kadut, jotka ovat myös puitteet ulkoviihteelle keväisin ja kesäisin. Yksi maan mielenkiintoisimmista ja luonnonkauniista ostoskeskuksista on vaikuttava, lasikatteinen Princes Quay, joka kirjaimellisesti nousee vedestä ja leijailee Prince's Dockilla. Yhtenä alueen suurimmista ostoskeskuksista, se yhdistää taitavasti kaupungin vanhan ja uuden puolen.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
P&O Ferries 20:30 08:30 12 tuntia Mon
P&O Ferries Mini Cruise 20:30 08:30 12 tuntia Mon
P&O Ferries 20:30 09:00 12 tuntia 30 minuuttia Sun
P&O Ferries Mini Cruise 20:30 09:00 12 tuntia 30 minuuttia Sun
P&O Ferries 21:00 08:30 11 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
P&O Ferries Mini Cruise 21:00 08:30 11 tuntia 30 minuuttia Ti, Ke, To, Pe
P&O Ferries 21:00 09:00 12 tuntia La
P&O Ferries Mini Cruise 21:00 09:00 12 tuntia La

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.