Barcelona satamaan Ciutadella lautta

Espanja ja Menorca yhdistyvät reitillä Barcelona Ciutadella, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Balearia reitti kulkee jopa 8 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 5 tuntia 30 minuuttia samalla kun Trasmediterranea reitti kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 h.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä viikko reitillä Barcelona Ciutadella kohteiden Espanja ja Menorca välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Barcelona satamaan Ciutadella lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Espanja - Menorca lautat sivullamme.

Barcelona - Ciutadella lauttaoperaattorit

  • Balearia
    • 8 lähtöä viikoittain 5 h 30 min
    • Etsi hinta
  • Trasmediterranea
    • 2 lähtöä viikoittain 7 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Barcelona Ciutadella hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Barcelona Ciutadella on auto ja 2 matkustajaa.

Barcelona opas

Barcelonan kaunis kaupunki on Katalonian itsehallintoalueen pääkaupunki Espanjassa. Se on Espanjan toiseksi suurin kaupunki Madridin jälkeen. Kaupunki sijaitsee Espanjan rannikolla River Llobregatin and River Besosin suilla, ja sitä ympäröi lännessä Serra de Collserolan vuoririvistöt. Barcelona on yksi maailman johtavista turismin, talouden, messujen ja kulttuurin keskuksista, ja sen vaikutus kauppaan, koulutukseen, viihteeseen, mediaan, muotiin, tieteeseen ja taiteisiin vaikuttavat kaikki osaltaan siihen, että sitä pidetään yhtenä maailman suurena maailmanlaajuisena kaupunkina. Kaupungin päänähtävyyksiin kuuluu Barri Gotic (Katalaniaksi 'Goottinen kaupunginosa’), missä monet rakennuksista ovat peräisin keskiajalta, osa jopa roomalaisten ajoilta. Kaikkein tunnetuin rakennus on luultavasti majesteettinen, vielä keskeneräinen kirkko Sagrada Família, jota aloitettiin kunnostamaan vuonna 1882 ja jota edelleen rajoitetaan yksityisillä lahjoituksilla.
Barcelonan satamassa on kolme terminaalia lauttaliikenteelle ja lähimerenkululle. Barcelona on tärkeä lauttasatama lautoille Mallorkaan, Genoaan, Ibizalle ja Marokkoon (Tangier Med). Satama isännöi myös monia risteilyaluksia kuten Aidaa, RoyalCaribbeania ja MSC:tä jotka liikennöivät Välimerellä. Lauttojen ja risteilyalusten laiturit ovat lähellä keskustaa, satama on Las Ramblaksen päädyssä.

Ciutadella opas

Baleaarien saaren Menorcan länsipäässä sijaitsee Ciutadella, saaren vanha pääkaupunki. Sen alkuperä on jättänyt huomattavan arkeologisen perinnön alueelle, megaliittien kuten "Taulaksen", Talaiotin ja navetasin muodossa. Tämä kauniin satamakaupungin historiallista kaupunginosaa, nimeltään Es Born, ympäröi keskiaikaiset kadut täynnä palatseja, kirkkoja ja linnoituksia. Merkittävimpiin rakennuksiin jotka kohtaavat vanhan kaupungin aukion kuuluu kaupungintalo, joka on rakennettu vanhan arabien linnoituksen päälle. Nykyinen kaupungintalo juontaa juurensa 1800–luvulle ja säilyttää edelleen joitakin jäänteitä sen primitiivisestä rakentamisesta. On myös mahdollista vierailla, tiettyinä aikoina vuodesta, joissakin Palace of Salortin huoneissa. Sen vieressä on Vivón palatsi, joka on yksi kaupungin symboleista, ja jossa on erikoinen neoklassinen punainen julkisivu. Kaupungintalon takaa, ”Mirador”in näköalatasanteelta voi nähdä kauniin näköalan satamaan, joka sijaitsee poukamassa on kaupungin juuressa. Läheltä kaupunkia kävijät löytävät erinomaisia Menorcan lahtia ja rantoja, sekä kaukaisia kalastuskaupunkeja.