blue_star_ferries_blue_horizon

Blue Horizon

Blue Star Ferries toimii satamien Pireus Heraklion välillä

Blue Horizon on matkustaja/autolautta jota operoi kreikkalainen lauttayhtiö Blue Star Ferries yhteistyössä superfast Ferriesin kanssa (Attica Group). Vuonna 1987 rakennettu Blue Horizon kuljettaa 1497 matkustajaa sekä 780 ajoneuvoa. Aluksella on runsaasti palveluja, kuten videopelejä, kaksi ravintolaa, kahvila, lentomatkustustyylisiä istuimia sekä paljon muuta viihdykettä.

Ravintolat

Aluksella on monia eri ruokailuvaihtoehtoja. Voit joko nauttia ruoasta a la carte -ravintolassa, tai jos haluat jotain nopeampaa suuntaa Goody's:een. Jos taas haluat vain pientä naposteltavaa snack baari avoimella kannella tarjoaa kauniit merinäköalat.

Liikuntarajoitteiset

Langaton Internet-yhteys on käytössä lautan tietyissä osissa, pankkiautomaatilta saa nostettua rahaa, kolikkopuhelin on käytössäsi jos matkapuhelimessasi ei ole signaalia ja kennelit majoittavat etukäteen varatut lemmikit.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Blue Horizon oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Blue Horizon laivalla

blue_star_ferries_blue_horizon_cafe blue_star_ferries_blue_horizon_cafe_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating blue_star_ferries_blue_horizon_seating_area

Blue Horizon arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!