blue_star_ferries_blue_star_patmos

Blue Star Patmos

Operaattorina Blue Star Ferries

Blue Star Patmos on rakennettu Etelä-Koreassa ja se toimitettiin Blue Star Ferriesille kesäkuussa 2012. Alus on yksi maailman moderneimmista, se on rakennettu hyödyntäen uusinta teknologiaa matkustuskokemuksen parantamiseksi. Blue Star Patmoksen kyytiin mahtyy 2000 matkustajaa ja 430 ajoneuvoa. Moderneihin palveluihin kuuluu a la carte ravintola, itsepalveluravintola, kahvila, pelihuone, kaksi baaria - toinen sisällä ja toinen avokannella - sekä lahjatavarakauppa.

Hytit / Lepotuolit

Blue Star Patmoksella on 90 hyttiä, jotka kaikki ovat korkealaatuisia ja sisältävät kylpyhuoneen. Jos et halua varata hyttiä, voit varata etukäteen yhden aluksen 405:stä mukavasta lentomatkustustyyppisestä istuimesta.

Muut palvelut

Langattoman Internetin käyttäminen on mahdollista laivan tietyissä osissa, pankkiautomaatista voi nostaa rahaa, kolikkopuhelin on käytettävissä jos matkapuhelimessa ei ole signaalia ja etukäteen varatut lemmikit voivat majoittua kenneleissä.

Huomio: Vaikka olemme pitäneet huolta siitä, että Blue Star Patmos oppaamme on mahdollisimman luotettava, laivan tilat, palvelut ja viihde voivat vaihdella riippuen matkustuspäivästä ja –vuodesta. Yllämainitut asiat voivat muuttua ilman tiedonantoa ja lauttaoperaattoreilla on oikeus liikennöidä ilman ennakkoilmoitusta eri lautoilla kuin mainittu varauksen yhteydessä.

Lue lisää Näytä vähemmän

Blue Star Patmos laivalla

blue_star_ferries_blue_star_patmos_a_la_carte blue_star_ferries_blue_star_patmos_bar blue_star_ferries_blue_star_patmos_flocafe blue_star_ferries_blue_star_patmos_restaurant blue_star_ferries_blue_star_patmos_seating

Blue Star Patmos arvostelut

Ei arvosteluja, tarkista myöhemmin uudelleen!