Cagliari satamaan Civitavecchia lautta

Sardinia ja Rooma yhdistyvät reitillä Cagliari Civitavecchia. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Tirrenia. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 11 tuntia.

Cagliari Civitavecchia matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Cagliari satamaan Civitavecchia lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sardinia - Rooma lautat sivullamme.

Cagliari - Civitavecchia lauttaoperaattorit

  • Tirrenia
    • 7 lähtöä viikoittain 11 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Cagliari Civitavecchia hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Cagliari Civitavecchia on auto ja 2 matkustajaa.

Cagliari opas

Cagliari on Välimeren saaren Sardinian pääkaupunki. Kaupungilla on pitkä historia ja sitä on hallinnut useat sivilisaatiot. Kaupungin vierailijat voivat ihastella esihistoriallista domus de janasta, eli hautakammioita vuosilta 3,400 – 2,700 e.a.a., valtavaa kartagon aikakauden hautausmaata, roomalaista amfiteatteria, bysanttista basilikaa ja kolmea pisanaikaista tornia.
Cagliari on yksi Italian ”vihreimmistä” kaupungeista ja sieltä löytyy useita puutarhoja. Monte Urpinu Park on 62 hehtaarin kokoinen, ja se sijaitsee loivalla kukkulalla jota peittää männyt ja ikivihreät tammet. Park of San Michelessä on keskiaikainen linna, ja Terramaini Parkissa on lampi jossa asustelee flamingoja ja muita kahlaajalintuja.

Cagliarin satama on jaettu kahteen osaan, vanhaans atamaan ja uuten kansainväliseen konttiterminaaliin. Satamasta lähtee reittimatkoja matkustajalautoilla Civitavecchiaan, Napoliin, Palermoon ja Trapaniin.

Civitavecchia opas

Civitavecchia on tärkein risteily- ja lauttasatama Roomaan, Italiaan. Viehättävä 58 000 asukkaan rantakaupunki on Tyrrhenanmeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 80 km luoteeseen Rooman Lazion alueelta Keski-Italiassa. Sen satama on jo yli tuhat vuotta vanha, vuosina 101-108 keisari Trajanus määräsi Centumcellaen sataman rakennettavaksi käsittelemään syvänmeren toimituksia Rooman pääkaupunkiin. Keskiajalla ja sen jälkeen, Civitavecchiaa hallitsi eri kreivejä ja paaveja. Useat kunnostetut keskiaikaiset ja barokin rakennukset (kuten massiivinen Forte Michelangelo ja sataman takaiset puolustava muuri) ovat muisto Civitavecchian pitkästä historiasta. Civitavecchian nähtävyydet alkavat jo satamasta, jossa kävijät saavat hyvän näkymän risteilyaluksista ja lautta-altaista. Forte Michelango, jonka paavi Giulio II rakennutti 1500-luvun alussa, on sataman vieressä. Takana ja sataman yläpuolella, 1600–luvnu puolustava muuri muodostaa yhden puolen Lungoporto Gramscista, kohotetusta kävelykadusta jonka vieressä on moderneja kerrostaloja.

Auto- ja matkustaja-alukset linkittävät Civitavecchian Sardiniaan, Sisiliaan ja muihin kohteisiin Italiassa ja ulkomailla.