Olbia
Civitavecchia
Lautat maahan Rooma
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Olbiasta Civitavecchiaan

Grimaldi Lines sekä Tirrenia yhdistävät Sardinian Italian Roomaan liikennöiden Olbian ja Civitavecchian välillä. Grimaldi Lines matkaa 4 kertaa viikossa ja matka kestää 6 tuntia 30 minuuttia. Tirrenia matkaa jopa 17 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 5 tuntia 30 minuuttia.

Satamien välillä tehdään yhteensä 21 viikoittaista ylitystä. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat aikataulut sekä parhaat hinnat.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

 • Kuinka pitkä on lautta Olbia - Civitavecchia?

  Lautan ylitysaika Olbia - Civitavecchia on noin 5h 50m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.
 • Kuinka paljon maksaa lautta Olbia - Civitavecchia?

  Olbia to Civitavecchia lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Olbia - Civitavecchia on 225 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.
 • Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Olbia - Civitavecchia?

  On olemassa 3 suosittuja lauttaoperaattoreita Olbia ja Civitavecchia välillä. Nämä ovat
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Miten voin varata lauttalippuja Olbia - Civitavecchia?

  Varaa lautat reitiltä Olbia kohteeseen Civitavecchia tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.
 • Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Olbia - Civitavecchia?

  Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Olbia - Civitavecchia
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Olbia - Civitavecchia?

  Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Olbia ja Civitavecchia välillä
  • Tirrenia
  • Grandi Navi Veloci
  • Grimaldi Lines
 • Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Olbia - Civitavecchia?

  Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Grimaldi Lines
 • Mikä on etäisyys Olbia ja Civitavecchia välillä?

  Etäisyys Olbia ja Civitavecchia välillä on noin 152 meripeninkulmaa.

Olbia Civitavecchia lautta arvostelut

 • "Lautta Olbiaan"

  Laiva oli puhdas, hiljainen ja ajoissa. Et voi pyytää enempää. Miehistö oli kohtelias ja avulias.

  'Nuraghes' travelled on Nuraghes

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nerokas"

  Rakastin koko reissua, kiitos. Mutta kaverini olisi kaivannut hieman apua matkalaukkujen kanssa. Lisa.

  'Janas' travelled on Janas

  Lue lisää Näytä vähemmän

Olbia opas

Olbia on italialainen kaupunki joka sijaitsee Koillis-Sardinian Galluran seutukunnassa. Kaupungilla on pitkä historia, ja vaikka se nykyään useimmiten nähdään Sardiniasta lähtevien kauttakulkukaupunkina, charmikas Olbia on näkemisen arvoinen. Olbiassa on yksi tai kaksi tärkeää nähtävyyttä, ja sen pieni historiallinen keskusta on miellyttävä paikka rauhallisille kävelyille ja ravintoloissa tai baarissa rentoutumiselle elämän vilistäessä eteenpäin. Kaupungin suosittuihin nähtävyyksiin kuuluu keskiaikainen Pisan-Romanesque kirkko, joka on rakennettu Galluran graniitista. Toinen nähtävyyksistä esittää Olbian pyhää vartiomies San Simpliciota. Tämän lisäksi joka toukokuussa kaupungissa järjestetään vuosittainen kolmen päivän pituinen Festa di San Simplicio festivaali.
Kaupunki ei ole kallis, joten siellä muutaman päivän vietto on helppoa. Kaupungin nähtävyyksien lisäksi läheisyydessä on hurmaavia rantoja tai vaihtoehtoisesti Olbian kaupunki on oivallinen pienille veneretkille.
Olbian satamasta pääsee kaupunkiin pitkää pengertietä. Autolautat yhdistävät Olbian manner-Italian kohteisiin, kuten Genovaan ja Civitavecchiaan, Rooman lähelle. ASPO bussi numero 9 yhdistää sataman kaupungin kanssa. Muita kohteita on Golfo Arzachena, satama pohjoiseen Olbiasta.


Civitavecchia opas

Civitavecchia on viehättävä 58 000 asukkaan rantakaupunki Tyrrhenanmeren rannikolla, ja se sijaitsee noin 80 km luoteeseen Rooman Lazion alueelta Keski-Italiassa. Se on tärkein risteily- ja lauttasatama Roomaan. Sen satama on jo yli tuhat vuotta vanha. Vuosina 101-108 keisari Trajanus määräsi Centumcellaen (Civitavecchian entinen nimi) sataman rakennettavaksi vastaanottamaan Roomaan saapuvia syvänmeren kuljetuksia. Keskiajalla ja sen jälkeen, Civitavecchiaa hallitsi eri kreivejä ja paaveja. Useat kunnostetut keskiaikaiset ja barokin rakennukset ovat muisto Civitavecchian pitkästä historiasta. Civitavecchian nähtävyydet alkavat jo satamasta, jossa kävijät saavat hyvän näkymän risteilyaluksista ja lautta-altaista. Forte Michelango, jonka paavi Giulio II rakennutti 1500-luvun alussa, on sataman vieressä. Takana ja sataman yläpuolella, 1600–luvun puolustava muuri joka muodostaa toisen puolen kohotetusta kävelykadusta, Lungoporto Gramscista, jonka vieressä on moderneja kerrostaloja.

Auto- ja matkustaja-alukset linkittävät Civitavecchian Sardiniaan, Sisiliaan ja muihin kohteisiin Italiassa ja ulkomailla.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/04/002024 ja 14.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Tirrenia 22:30 06:30 8 tuntia Mon, Ke, To, Pe, La, Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.