Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3335 reitillä ja 700 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Rooma

Sivulla Directferries.fi Lautat maahan Rooma –oppaasta saat kaiken tarvitsemasi tiedon suunnitellaksesi ja varataksesi ylityksesi.

Meillä on laaja valikoima lauttayhteyksiä maahan Rooma, tarjonta vaihtelee lyhyistä ja halvista ylityksistä pitkiin ja ylellisiin ylityksiin.

Löydä lauttojen aikataulut ja hinnat ylityksellesi maahan Rooma valitsemalla haluamasi reitti ja matkustajien määrä hakukoneesta ja paina etsi –nappia.

Suositut lauttaoperaattorit

 • Grimaldi Lines
  • Etsi hinta
 • Tirrenia
  • Etsi hinta
 • Grandi Navi Veloci
  • Etsi hinta

Rooma arvostelut

 • "***VÄLTÄ***"

  Neuvoisin kaikkia välttelemään tätä laivaa kaikin keinoin. Se oli ylikuormitettu ja ihmiset nukkuivat hätäuloskäyntien edessä ja käytävillä. Jos matkalla olisi sattunut tulipalo emme olisi päässeet ulos! Toiselle englantilaispariskunnalle kerrottiin että kapteeni päättää kuinka monta ihmistä laivalla on ja niin kauan kuin rannikkovartiosto tietää määrän kaikki on ok. Tämä on korruptiota ja suosittelen ihmisten käyttävän mitä tahansa muuta ylitystä!! Olimme varanneet istuimet mutta ihmiset vain istuivat niihin röyhkeästi ja meidän piti pyytää heitä lähtemään, mistä aiheutui konflikti. VÄLTÄ VÄLTÄ VÄLTÄ.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Rentouttava tapa kulkea Barcelonasta Italiaan"

  Varasimme tämän lautan lyhentääksemme ajomatkaa Espanjan ja Italian välillä - neljän hengen perheenä meillä oli neljän hengen ikkunallinen hytti, mikä oli parempi kuin sopiva tarpeillemme matkan aikana. Laiva oli hyvässä kunnossa ja henkilökunta todella avulias, mutta...Tunti ilmoitetun lähtöajan jälkeen viimeisiä rekkoja lastattiin vielä laivaan, joten saavuimme Civitavecchiaan kaksi tuntia myöhässä, jolloin oli jo pimeää ja meidän oli vaikea löytää majoitusta. Kokonaisuudessaan kuitenkin erinomainen kokemus.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ensimmäinen iso matkamme merellä"

  Tämä oli ensimmäinen kerta kun matkustimme pitkän merimatkan, joten olimme todella jännittyneitä laivaannoususta ja ajoissa olemisesta, sillä pelkäsimme että myöhästymme. Onneksi kaikki meni hyvin, laivaannousu oli sujuva. Olisimme olleet tyytyväisempiä jos hyttimme ei olisi ollut kannella 7 (moottorien melu oli niin lähellä) mutta yritimme olla välittämättä siitä :). Laiva on kiva, vaikka oli hieman outoa että ihmiset nukkuivat matkatavaroineen elegantissa ravintolassa...Henkilökunta oli kohtelias ja osaava. Kaikenkaikkiaan olemme tyytyväisiä ja pidimme matkastamme.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka"

  Tämä oli hieno kokemus. 9 tuntia menivät hujauksessa!

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Rooma