Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Civitavecchia lauttasatamaan

 • Autolla

  Civitavecchian satama on Lazion alueella Keski-Italiassa, noin 80 km Roomasta. Pohjoisesta tultaessa ota poistumistie Aurelia SS1 kohti Civitavecchia – Orte (Bretella) ja seuraa viittoja 'porto'. Etelästä ja Roomasta tultaessa, poistu kohdassa 'Civitavecchia sud' ja tämän jälkeen seuraa tienviittoja satamaan.

 • Junalla

  Civitavecchian rautatieasema on noin 500 m satamasta. Trenitalian bussipalvelu toimii Roomasta saapuvien junien mukaan.

 • Osoite

  Via Braccianese Claudia, 1, 00053 Civitavecchia, Italia

 • Civitavecchia majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Civitavecchia lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Civitavecchia majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Civitavecchia lauttapalvelut

Civitavecchia opas

Civitavecchia opas

Civitavecchia (“ikivanha kaupunki”) on kaupunki ja kunta Rooman maakunnassa Keski-Italian Lazio-seudulla. Se on myös Tyrrhenanmeren satama. Keisari Trajan rakensi kaupungin alkuperäisen sataman, mistä se saa kittää olemassaoloaan. Satama tunnettiinkin Portus Trajanina. Satama muodostuu kahdesta laiturista ja majakallisesta aallonmurtajasta. Vuonna 1696 paikasta tuli vapaasatama Paavi Innocentius XII:n alaisena. Se kärsi goottien ja saraseenien käsissä ja ranskalaiset miehittivät sen 1849. Kirkkovaltion joukot avasivat linnoituksen portit italialaiskenraali Bixiolle vuonna 1870. Kaupunki tuhottiin liki täydellisesti toisessa maailmansodassa, mutta rakennettiin myöhemmin uudelleen. Viimeaikojen rakennustyöt ovat tehneet kaupungin pohjasta vaikeasti arvostettavan, mutta jos kaupunkiin tutustuu ajan kanssa, on siellä paljon löydettävää.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.