COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Douglas - Heysham on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Douglas satamaan Heysham

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mansaari - Englanti lautat sivullamme.

Douglas - Heysham lauttaoperaattorit

    • 13 Sailings Weekly 3 hr 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Douglas satamaan Heysham

Mansaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Douglas Heysham. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 13 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 3 tuntia 45 minuuttia.

Douglas Heysham matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Douglas opas

Douglas Isle of Manissä on saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Douglas-joen suulla, josta muodostuu osa kaupungin satamaa ja kaupallista satamaa. Kaupunki sijaitsee myös Douglas Bayn lahdella, joka on noin kaksi kilometriä pitkä. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen keskus liiketoimintaan, finanssiin, oikeudellisiin palveluihin, kuljetukseen, ostoksiin, viihteeseen ja merenkulkuun liittyen.
Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten Tower Refuge, joka on pieni linna Conister Rockissa Douglasin lahdella, rakennettu pyhäköksi haaksirikkoutuneille merimiehille. Nähtävyyksiin kuuluu myös hevosten vetämä raitiovaunu, joka kulkee pitkin kävelykatua rannasta terminaalista Manx Electric Railwaylle ja höyryjunat 15 kilometrin päässä Douglasin rautatieasemalta matkalla Port Eriniin saaren eteläosassa. Moottoriurheilun faneille järjestetään vuotuinen Isle of Man TT motorcycle race joka alkaa ja päättyy kaupunkin.
Douglasin satama on ensisijainen ja ainoa lauttasatama Isle of Manissä, josta lauttapalvelut yhdistävät saaren Britteihin ja Irlannin mantereelle. Lauttaterminaali sijaitsee veden äärellä, keski Promenadella aivan kaupungin sydämessä.


Heysham opas

Viehättävä merenrantakylä Heysham sijaitsee Lancasterin alueella Morecambenlahden reunalla, vain muutaman kilometrin päässä sekä Lancasterista että Morecambesta. Heysham on täynnä houkuttelevia 1600–luvun mökkejä ja sen värikäs kasvisto on kahdesti voittanut Britannian Bloom’s Gold Small Villagen! Brittiläinen maisemamaalari JMW Turner maalasi Heyshamin upealla järvitaustalla, kun hän kiersi Lancashireä 1790-luvulla. Heyshamissa on ollut jonkunlainen asutus jo kivikaudella, ja näin ollen koko alue on täynnä antiikin paikkoja, kuten yksi hienoimmista Anglo-Vikkinkien paikoista Luoteis-Englannissa. Kylän vierailijat nauttivat jaloittelusta Barrowsissa, kallio-alueella, jossa on löydetty monia työkaluja ja keramiikkaesineistöä, mikä viittaa sen kerran olleen vanha hautausmaa.

Isle of Man Steam Packet Company kulkee Heyshamin ja Douglas välillä. Lauttayhteys on myös Irlantiin.