COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Douglas - Liverpool on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Douglas satamaan Liverpool

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mansaari - Englanti lautat sivullamme.

Laivalla

Douglas - Liverpool lauttaoperaattorit

    • 12 Sailings Weekly 2 hr 45 min
    • Get price

Lautta satamasta Douglas satamaan Liverpool

Mansaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Douglas Liverpool. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia.

Douglas Liverpool matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Douglas opas

Douglas Isle of Manissä on saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Douglas-joen suulla, josta muodostuu osa kaupungin satamaa ja kaupallista satamaa. Kaupunki sijaitsee myös Douglas Bayn lahdella, joka on noin kaksi kilometriä pitkä. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen keskus liiketoimintaan, finanssiin, oikeudellisiin palveluihin, kuljetukseen, ostoksiin, viihteeseen ja merenkulkuun liittyen.
Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten Tower Refuge, joka on pieni linna Conister Rockissa Douglasin lahdella, rakennettu pyhäköksi haaksirikkoutuneille merimiehille. Nähtävyyksiin kuuluu myös hevosten vetämä raitiovaunu, joka kulkee pitkin kävelykatua rannasta terminaalista Manx Electric Railwaylle ja höyryjunat 15 kilometrin päässä Douglasin rautatieasemalta matkalla Port Eriniin saaren eteläosassa. Moottoriurheilun faneille järjestetään vuotuinen Isle of Man TT motorcycle race joka alkaa ja päättyy kaupunkin.
Douglasin satama on ensisijainen ja ainoa lauttasatama Isle of Manissä, josta lauttapalvelut yhdistävät saaren Britteihin ja Irlannin mantereelle. Lauttaterminaali sijaitsee veden äärellä, keski Promenadella aivan kaupungin sydämessä.


Liverpool opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupungin historia on vahvasti sidoksissa mereen, sataman ja sen myötä laivanrakennuksen kautta. William Laird, ja hänen poikansa John, olivat vaikutusvaltaisia kaupungin suunnittelussa. Kuten Edinburghin New Townissa, kohteet asetettiin ristikuvioon. Tämä ruutukaava on keskittynyt Hamilton Squarille, joka aloitettiin vuonna 1826, ja lukuun ottamatta Trafalgar Squareä Lontoossa, se sisältää eniten Grade I lueteltuja rakennuksia yhdessä paikassa Englannissa, kuten Birkenheadin kaupungintalon. Lyhyen matkan päässä Hamilton Squareltä on kaksi muuta merkittävää maamerkkiä: Admiralty tunnelin pääsisäänkäynti ja Woodside Ferry Terminal. Elokuvaan Chariots of Fire kuvattiin kohtauksia Woodsidessä, joiden oli tarkoitus edustaa Doveria vuonna 1920.

Lautat kuklevat Dubliniin, Belfastiin Pohjois-Irlantiin ja koko Merseyn suistoon.