Douglas
Liverpool
Lautat maahan Englanti
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Douglas satamaan Liverpool

Mansaari ja Englanti yhdistyvät reitillä Douglas Liverpool. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Steam Packet. Reittiä kuljetaan jopa 11 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 2 tuntia 45 minuuttia.

Douglas Liverpool matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Douglas satamaan Liverpool

Saadaksesi lisätietoa vieraile Mansaari - Englanti lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Douglas - Liverpool?

Lautan ylitysaika Douglas - Liverpool on noin 2h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Douglas - Liverpool?

Douglas to Liverpool lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Douglas - Liverpool on 258 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Douglas - Liverpool?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Douglas to Liverpool ja tämä on
 • Steam Packet

Miten voin varata lauttalippuja Douglas - Liverpool?

Varaa lautat reitiltä Douglas kohteeseen Liverpool tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Douglas - Liverpool?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Douglas - Liverpool
 • Steam Packet

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Douglas - Liverpool?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Douglas ja Liverpool välillä
 • Steam Packet

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Douglas - Liverpool?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Douglas ja Liverpool välillä?

Etäisyys Douglas ja Liverpool välillä on noin 97 meripeninkulmaa.

Douglas Liverpool lautta arvostelut

 • "Hyvää palvelua"

  Nautimme matkastamme Isle of Manille & takaisin. Henkilökunta oli todella kohtelias & avulias ja laivalla oli paljon tilaa haahuilemiseen - paljon parempi vaihtoehto kuin lentäminen! Saavuimme myös ajoissa kummallakin matkalla.

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Isle of Man matka"

  Minä & vaimo olemme matkustaneet Isle of Maniin useampaan otteeseen lautalla ja joka kerta olemme nauttineet matkasta täysin siemauksin, etenkin ruokapalveluista ja mielestämme henkilökunta on aina ollut kohtelias ja avulias joka tapauksessa, miksi lentää kun voit saada kunnon viihtyvyyttä ja mahtavan stressittömän matkan!

  'Manannan' travelled on Manannan

  Lue lisää Näytä vähemmän

Douglas opas

Douglas Isle of Manissä on saaren suurin kaupunki ja pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee Douglas-joen suulla, josta muodostuu osa kaupungin satamaa ja kaupallista satamaa. Kaupunki sijaitsee myös Douglas Bayn lahdella, joka on noin kaksi kilometriä pitkä. Kaupunki on saaren tärkein kaupallinen keskus liiketoimintaan, finanssiin, oikeudellisiin palveluihin, kuljetukseen, ostoksiin, viihteeseen ja merenkulkuun liittyen.
Kaupungissa on useita nähtävyyksiä, kuten Tower Refuge, joka on pieni linna Conister Rockissa Douglasin lahdella, rakennettu pyhäköksi haaksirikkoutuneille merimiehille. Nähtävyyksiin kuuluu myös hevosten vetämä raitiovaunu, joka kulkee pitkin kävelykatua rannasta terminaalista Manx Electric Railwaylle ja höyryjunat 15 kilometrin päässä Douglasin rautatieasemalta matkalla Port Eriniin saaren eteläosassa. Moottoriurheilun faneille järjestetään vuotuinen Isle of Man TT motorcycle race joka alkaa ja päättyy kaupunkin.
Douglasin satama on ensisijainen ja ainoa lauttasatama Isle of Manissä, josta lauttapalvelut yhdistävät saaren Britteihin ja Irlannin mantereelle. Lauttaterminaali sijaitsee veden äärellä, keski Promenadella aivan kaupungin sydämessä.


Liverpool opas

Birkenheadin kaupunki sijaitsee Wirralin niemimaalla Metropolitan Borough of Wirral Merseysidessä, Luoteis-Englannissa. Se sijaitsee Mersey joen länsirannalla Liverpoolin kaupunkia vastapäätä. Kaupungin historia on vahvasti sidoksissa mereen, sataman ja sen myötä laivanrakennuksen kautta. William Laird, ja hänen poikansa John, olivat vaikutusvaltaisia kaupungin suunnittelussa. Kuten Edinburghin New Townissa, kohteet asetettiin ristikuvioon. Tämä ruutukaava on keskittynyt Hamilton Squarille, joka aloitettiin vuonna 1826, ja lukuun ottamatta Trafalgar Squareä Lontoossa, se sisältää eniten Grade I lueteltuja rakennuksia yhdessä paikassa Englannissa, kuten Birkenheadin kaupungintalon. Lyhyen matkan päässä Hamilton Squareltä on kaksi muuta merkittävää maamerkkiä: Admiralty tunnelin pääsisäänkäynti ja Woodside Ferry Terminal. Elokuvaan Chariots of Fire kuvattiin kohtauksia Woodsidessä, joiden oli tarkoitus edustaa Doveria vuonna 1920.

Lautat kuklevat Dubliniin, Belfastiin Pohjois-Irlantiin ja koko Merseyn suistoon.


Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.