Dublin satamaan Holyhead lautta

Irlanti ja Wales yhdistyvät reitillä Dublin Holyhead, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Irish Ferries reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 2 tuntia samalla kun Stena Line reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 3 h 21 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Dublin Holyhead kohteiden Irlanti ja Wales välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Dublin satamaan Holyhead lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Wales lautat sivullamme.

Dublin - Holyhead lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • 5 lähtöä päivittäin 2 h
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • 4 lähtöä päivittäin 3 h 21 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Dublin Holyhead hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Dublin Holyhead on auto ja 2 matkustajaa.

Dublin Holyhead lautta arvostelut

 • "Nautin kokemuksesta"

  Ensimmäinen kerta kun matkustin Irish Ferriesillä mutta ei jää viimeiseksi. Tehokas, ystävällinen, siisti ja tilava.

  'Maurice' matkusti Dublin Holyhead operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Dublinista Holyheadiin"

  Tilat olivat tarpeeksi mukavat, mutta oli hankalaa löytää istumapaikkaa.

  'William' matkusti Dublin Holyhead operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno kokemus"

  Viimeinen kokemukseni 'Swiftillä' oli upea. Organisaatio on hyvin johdettu ja kaikki toimi tehokkaasti ja helposti. Henkilökunta oli avulias ja miellyttävä. Laiva oli puhdas, moderni, ja siellä oli kaikkea mitä nautittavaan matkaan tarvitaan. Valitsin tämän laivan sillä se kulki matkan nopeiten. Suosittelen 'Swiftiä' lämpimästi.

  'Marsha' matkusti Dublin Holyhead operaattorilla Irish Ferries aluksella Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ihana paluu UK:hon"

  Erinomainen matka, hyvää palvelua ja ruokaa.

  'Anonyymi' matkusti Dublin Holyhead operaattorilla Stena Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Dublin opas

Dublinin kaupunki on Irlannin suurin kaupunki ja pääkaupunki ja se sijaitsee Leinsterin maakunnassa itärannikolla Liffey-joen suulla. Kaupungin juuret voidaan jäljittää viikinkiajalle, mutta se alkoi laajentua nopeasti 1600–luvulla. Kaupunki vetää miljoonia matkustajia vuosittain. Yksi vanhimmista rakennuksista on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204 pian Normanin hyökkäyksen jälkeen. Monet turistit käyvät myös Trinity Collegessa nähdäkseen Kellsin kirjan, joka on Irlannin munkkien tekemä kuvitettu käsikirjoitus noin vuodelta 800. Ha'pennyn silta, vanha rautainen kävelysilta Liffey-joen yli, on yksi valokuvatuin nähtävyys Dublinissa, ja sitä pidetään yhtenä Dublinin tunnetuimmista maamerkeistä.

Dublinin satama on Irlannin vilkkain matkustajasatama, se palvelee vuodessa 1,5 miljoonaa matkustajaa matkalla Iso-Britanniaan ja Eurooppaan. Satamassa on kolme terminaalia ja se sijaitsee Liffey-joen suulla, joka on alle 3 km: n päässä kaupungin keskustasta.

Holyhead opas

Holyhead on suurin kaupunki ja satama Angleseyssä Walesissa. Holyhead sijaitsee Holy Islandilla, joka oli jossain vaiheessa liitetty Angleseyyn Four Mile Bridgen kautta. Kuitenkin puolivälissä 1800–lukua paikallinen hyväntekijä rahoitti pengertie "Cobbin" rakentamisen, ja se nykyään kantaa päätien ja rautatien Holyheadiin. Kaupungin keskustaan on rakennettu Pyhän Cybin kirkko, joka on rakennettu yhden Euroopan harvoista kolmen seinän roomalaisen linnoituksen sisälle (neljäs seinä on meri). Roomalaiset rakensivat myös vartiotornin Holyheadin vuoren päälle Mynydd y TWR:n sisälle, esihistoriallinen linnavuori. Asutusta on ollut jo esihistoriasta, Holyheadistä on löydetty pyöreitä majoja, hautakammioita ja uhrauskiviä enemmän kuin muualta Britanniassa. Nykyinen majakka on Suoth Stackilla Holyheadin vuoren toisella puolella ja on avoinna yleisölle. Alue on suosittu myös lintuharrastajien keskuudessa.

Holyheadin satamasta lautat lähtevät Dubliniin ja Dun Laoghaireen Irlannissa.