COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Dublin - Holyhead on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Dublin satamaan Holyhead

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Wales lautat sivullamme.

Dublin - Holyhead lauttaoperaattorit

  • 5 Sailings Daily 2 hr 15 min
  • Get price
  • 4 Sailings Daily 3 hr 30 min
  • Get price

Dublin Holyhead lautta arvostelut

 • "Istuimet"

  Matkamme Irish Ferriesillä oli hyvä, ainoa valituksemme on ettei istumapaikkoja ollut tarpeeksi, joten jos olet viimeinen auto lautalla perheesi ei välttämättä pääse istumaan vierekkäin, mikä on hankalaa kahden pienen lapsen kanssa.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Dublinista Holyheadiin"

  Tilat olivat tarpeeksi mukavat, mutta oli hankalaa löytää istumapaikkaa.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Stenalla"

  Varasimme matkan Stenalla internetissä emmekä tienneet mitä odottaa, mutta meillä oli todella hyvä reissu Holyheadista Dubliniin ja takaisin. Upgreidaus oli rahansa arvoinen, saimme ilmaista kahvia ja välipaloja ja kuuma ruoka oli erinomainen ja kohtuuhintainen. Paljon kiitoksia, Stena.

  'Stena Adventurer' travelled on Stena Adventurer

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Nautin kokemuksesta"

  Ensimmäinen kerta kun matkustin Irish Ferriesillä mutta ei jää viimeiseksi. Tehokas, ystävällinen, siisti ja tilava.

  'Dublin Swift' travelled on Dublin Swift

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Dublinista Holyheadiin

Irish Ferries sekä Stena Line liikennöivät Irlannin ja Walesin välisiä yhteyksiä Dublin-Holyhead reitillä. Irish Ferries kulkee reitillä jopa 5 kertaa päivässä ja matkat kestävät 2 tuntia kun taas Stena Line kulkee 4 kertaa päivässä ja taittaa matkat 3 tunnissa 20 minuutissa.
Dublin-Holyhead välisiä matkoja tehdään täten viikoittain jopa 63. Vertaa laivayhtiöiden hintoja löytääksesi parhaimman hinnan ja ajankohdan matkallesi.

Dublin opas

Dublin on Irlannin pääkaupunki, joka sijaitsee Leinsterin maakunnassa koillisrannikolla, Liffey-joen suulla. Irlannin pääkaupunkiin tulee miljoonia kävijöitä vuosittain kokemaan kaiken mitä kaupungilla on tarjota. Kaupungin historia juontaa juurensa Viikinkien aikaan, ja yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä on Dublinin linna, joka oli perustettiin vuonna 1204, Normanin hyökkäyksen jälkeen. Kaupungissa on myös Spire of Dublin, tai virallisesti nimeltään "Monument of Light". Se on 121,2 metrinen kartiomainen torni, joka on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja sijaitsee O'Connell Streetillä. Muita suosittuja maamerkkejä ja monumentteja ovat Mansion House, Anna Livian muistomerkki, Molly Malone -patsas, Christ Church katedraali, Pyhän Patrickin katedraali, Saint Francis Xavier kirkko Upper Gardiner Streetillä lähellä Mountjoy Squareä, Custom House ja Aras Uachtarain. Poolbeg Towers ovat myös ikonisia Dublinin piirteitä ja niitä on nähtävissä monissa paikoissa ympäri kaupunkia.

Moderni Dublinin satama sijaitsee molemmin puolin Liffey-jokea. Pääosa satamasta sijaitsee joen pohjoispuolella, East Wallin ja North Wallin lopussa, Alexandra Quayssä. Sataman osa, joka on joen eteläpuolella, on paljon pienempi ja sijaitsee Kyyhkystalon niemimaan alussa. Lauttaliikenne satamasta kulkee Holyheadiin Walesissa, Liverpooliin Englannissa ja Douglasiin Isle of Manissa.


Holyhead opas

Holyhead on suurin kaupunki ja satama Angleseyssä Walesissa. Holyhead sijaitsee Holy Islandilla, joka oli jossain vaiheessa liitetty Angleseyyn Four Mile Bridgen kautta. Kuitenkin puolivälissä 1800–lukua paikallinen hyväntekijä rahoitti pengertie "Cobbin" rakentamisen, ja se nykyään kantaa päätien ja rautatien Holyheadiin. Kaupungin keskustaan on rakennettu Pyhän Cybin kirkko, joka on rakennettu yhden Euroopan harvoista kolmen seinän roomalaisen linnoituksen sisälle (neljäs seinä on meri). Roomalaiset rakensivat myös vartiotornin Holyheadin vuoren päälle Mynydd y TWR:n sisälle, esihistoriallinen linnavuori. Asutusta on ollut jo esihistoriasta, Holyheadistä on löydetty pyöreitä majoja, hautakammioita ja uhrauskiviä enemmän kuin muualta Britanniassa. Nykyinen majakka on Suoth Stackilla Holyheadin vuoren toisella puolella ja on avoinna yleisölle. Alue on suosittu myös lintuharrastajien keskuudessa.

Holyheadin satamasta lautat lähtevät Dubliniin ja Dun Laoghaireen Irlannissa.