Eckerö Line

Eckerö Line seilaa Suomen ja Viron välillä suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä Suomenlahdessa.

Eckerö Line kuuluu sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin jäsenenä, Eckerö Line perustettiin vuonna 1995 täyttämään Suomenlahden välisen nopean reitin tarpeet. Kahden tunnin matkalla Eckerö Linen M/S Finlandia, jonka nimi valittiin yli 12 tuhannen asiakkaan ehdotuksen joukosta, ylläpitää ystävällistä sekä mukavaa ilmapiiriä. Laiva seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä ja sieltä löytyy mm. kuusi ravintolaa, kaksi kauppaa sekä kokoustiloja. M/S Finlandialta löytyy tilaa kahdelle tuhannelle matkustajalle sekä 650 ajoneuvolle.

Koko Eckerö-konserni noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja, ja M/S Finlandia on yksi yhtiön edelläkävijöistä. Kevyen polttoaineen ja energiaa säästävien valojen käyttäminen kerää myös moottoreista tulevaa hukkalämpöä, hyödyntäen sitä jäähdytysjärjestelmissä kesällä, ja täten jättäen vähän jälkiä Itämerelle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Eckerö Line reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin Eckerö Line kaikki reitit

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Ihan ok"

  Miesten wc:t tulvivat ja olivat likaiset, takaosan kahvilassa kuuma

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Eckerö Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mukavat matkat"

  Olemme tyytyväisiä valintaamme

  'Reijo' matkusti operaattorilla Eckerö Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Best Line"

  Useampi reissu jo tehty auton kanssa. Hinta kohdallaan ja rauhallinen meininki. Uutta oli terminaalin tulo: auton rekisteri vilahti näyttötaulussa ja linjan numero. Passin näyttö ja eteenpäin... Trubaduurit on erityinen++ Viimeksi oli Jako. Hänelle terveiset!

  'Aki' matkusti operaattorilla Eckerö Line

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Uusi tuttavuus, hieno kokemus!"

  Ei oltu ennen Eckerö Linella matkustettu, mutta ei jää viimeiseksi kerraksi! Siisti, tilava laiva, erittäin ystävällinen henkilökunta. Palvelukokemus huipentui jo lähtöselvityksessä kun olin bookannut Directin kautta uuden yhdistelmän liian pienenä: tarkistus mittaus, ystävällinen hymy ja pyyntö kahden kympin lisämaksusta nosti hymyn omillekin huulille. Nyt tiedän että se on tila kolme 😀. Jos kaivamalla kaivaa negatiivista niin katkarapuleivän ravut olivat inasen liian suolaisia...

  'Pertti' matkusti operaattorilla Eckerö Line

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit