Eckerö Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Eckerö Line

Eckerö Line seilaa Suomen ja Viron välillä suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä Suomenlahdessa.

Eckerö Line kuuluu sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin jäsenenä, Eckerö Line perustettiin vuonna 1995 täyttämään Suomenlahden välisen nopean reitin tarpeet. Kahden tunnin matkalla Eckerö Linen M/S Finlandia, jonka nimi valittiin yli 12 tuhannen asiakkaan ehdotuksen joukosta, ylläpitää ystävällistä sekä mukavaa ilmapiiriä. Laiva seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä ja sieltä löytyy mm. kuusi ravintolaa, kaksi kauppaa sekä kokoustiloja. M/S Finlandialta löytyy tilaa kahdelle tuhannelle matkustajalle sekä 650 ajoneuvolle.

Koko Eckerö-konserni noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja, ja M/S Finlandia on yksi yhtiön edelläkävijöistä. Kevyen polttoaineen ja energiaa säästävien valojen käyttäminen kerää myös moottoreista tulevaa hukkalämpöä, hyödyntäen sitä jäähdytysjärjestelmissä kesällä, ja täten jättäen vähän jälkiä Itämerelle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Laivamatka"

  Erittäin tyytyväinen laivamatkoihin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Lautta matka Vuosaari - muuga"

  Matka sujui hyvin. Ruoka laivalla hyvää perusruokaa. Olisimme toivoneet laivalle ostettavaksi päivän lehtiä, niin viron kuin suomenkin. Baari meni yllättävän aikaisin kiinni, vaikka olisi ollut vielä asiakkaita. Baari voisi olla auki siihen asti kun on puolituntia rantaan.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kesälomamatka"

  Matka sujui aikataulun mukaan. Vessat hieman epäsiistit, mutta muuten kaikki ok.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Reittimatka "

  Joustavaa matkustamista Tallinnaan. Kaikki sujui vaivattomasti. 

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.