Eckerö Line

Eckerö Line seilaa Suomen ja Viron välillä suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä. Eckerö Line kuuluu sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin. Eckerö Line puolestaan perustettiin vuonna 1995 täyttämään Suomenlahden välisen nopean reitin tarpeet ja noin kahden tunnin matkaa Suomen ja Viron välillä kuljetaan viikottain jopa 17 kertaa suunta.

Nimi laivalle valittiin melkein 12 000 ehdotuksen joukosta ja Eckerö Linen M/S Finlandia seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä. Laivalla on ystävällinen ja mukava ilmapiiri ja sieltä löytyy mm. kuusi ravintolaa, kaksi kauppaa ja kokoustiloja. M/S Finlandialta löytyy tilaa 2000 matkustajalle ja 650 ajoneuvolle.

Koko Eckerö-konserni noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja, ja M/S Finlandia on yksi yhtiön edelläkävijöistä. Kevyen polttoaineen ja energiaa säästävien valojen käyttäminen kerää myös moottoreista tulevaa hukkalämpöä, hyödyntäen sitä jäähdytysjärjestelmissä kesällä, jättäen vähän jälkiä Itämerelle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linen aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin laivayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Eckerö Line reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin Eckerö Line kaikki reitit

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Hyvä kotimainen"

  Kaikki hyvin, jos jotain parannusta toivoisi niin ruuhkaisena päivänä rauhalliset ravintolatilat loppuu. Niitä kaipaisi lisää.

  'Taisto' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnaan"

  Laivamatka Tallinnaan oli erittäin viihdyttävä. Ihmisten viihtyvyyteen on selvästi panostettu ja sen on tehnyt osaava henkilö. Livemusiikin haluaisin kuitenkin nostaa jalustalle, bändit oli hyviä ja matka ei tuntunut pitkästyttävältä ollenkaan. Lapset oli selvästi huomioitu ja lapsiperheelle tekemistä näytti riittävän. Matkustamme tulevaisuudessakin samalla laivalla! Kiitos!

  'Arttu' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvät palvelut"

  Laivamatkamme helsingistä Tallinnaan ja takaisin sujui hyvin. Laiva oli todella siisti ja henkilökunta hyvin palvelevaa. Yleinen tunnelma oli hyvä, jopa erinomainen

  'Juha' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Edullisimman laivalipun löytäminen ja tilaaminen"

  Tilaus onnistui hyvin ja kävi helposti. Ainoa miinus asiassa, että lähtösatamassa on oltava 75 min ennen laivan lähtöaikaa.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit