COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Eckerö Line

Eckerö Line seilaa Suomen ja Viron välillä suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä Suomenlahdessa.

Eckerö Line kuuluu sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin jäsenenä, Eckerö Line perustettiin vuonna 1995 täyttämään Suomenlahden välisen nopean reitin tarpeet. Kahden tunnin matkalla Eckerö Linen M/S Finlandia, jonka nimi valittiin yli 12 tuhannen asiakkaan ehdotuksen joukosta, ylläpitää ystävällistä sekä mukavaa ilmapiiriä. Laiva seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä ja sieltä löytyy mm. kuusi ravintolaa, kaksi kauppaa sekä kokoustiloja. M/S Finlandialta löytyy tilaa kahdelle tuhannelle matkustajalle sekä 650 ajoneuvolle.

Koko Eckerö-konserni noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja, ja M/S Finlandia on yksi yhtiön edelläkävijöistä. Kevyen polttoaineen ja energiaa säästävien valojen käyttäminen kerää myös moottoreista tulevaa hukkalämpöä, hyödyntäen sitä jäähdytysjärjestelmissä kesällä, ja täten jättäen vähän jälkiä Itämerelle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Eckerö Line reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin Eckerö Line kaikki reitit

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Matkastani Helsinki ja Tallinna välillä operaattorilla Eckerö Line"

  Matkastani Helsinki ja Tallinna välillä operaattorilla Eckerö Line oli turvallista ja rauha. Konsertti laivalla on hyvä idea. Ruoaka oli hyvä. Aika meni nopea.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Joustavaa matkustamista"

  Hyvin toimivat palvelut ja joustavaa matkantekoa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "mukava matka"

  kaikki meni hyvin,laiva oli mukava,hyvä musiikki ja hauska taikuri molemmilla matkoilla.Monta eri paikkaa missä voi istua ja juoda kahvia tai jotain. Minulla ei ole mitään valittamista.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ekerö m/s Finlandia"

  Lauiva ja henkilökunta asianmukaista

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit