Eckerö Line

Eckerö Line seilaa Suomen ja Viron välillä suositulla Helsinki-Tallinna -reitillä Suomenlahdessa.

Eckerö Line kuuluu sisaryhtiö Eckerö Linjenin kanssa vuonna 1961 perustettuun Rederiaktiebolaget Eckerö Groupiin jäsenenä, Eckerö Line perustettiin vuonna 1995 täyttämään Suomenlahden välisen nopean reitin tarpeet. Kahden tunnin matkalla Eckerö Linen M/S Finlandia, jonka nimi valittiin yli 12 tuhannen asiakkaan ehdotuksen joukosta, ylläpitää ystävällistä sekä mukavaa ilmapiiriä. Laiva seilaa suomalaisille tutuissa sinivalkoisissa väreissä ja sieltä löytyy mm. kuusi ravintolaa, kaksi kauppaa sekä kokoustiloja. M/S Finlandialta löytyy tilaa kahdelle tuhannelle matkustajalle sekä 650 ajoneuvolle.

Koko Eckerö-konserni noudattaa tiukkoja ympäristöstandardeja, ja M/S Finlandia on yksi yhtiön edelläkävijöistä. Kevyen polttoaineen ja energiaa säästävien valojen käyttäminen kerää myös moottoreista tulevaa hukkalämpöä, hyödyntäen sitä jäähdytysjärjestelmissä kesällä, ja täten jättäen vähän jälkiä Itämerelle.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Eckerö Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Eckerö Line reitit ja satamat

Operaattorin Eckerö Line matkassa

Operaattorin Eckerö Line kaikki reitit

Eckerö Line asiakasarviot

 • "Hyvä kotimainen"

  Kaikki hyvin, jos jotain parannusta toivoisi niin ruuhkaisena päivänä rauhalliset ravintolatilat loppuu. Niitä kaipaisi lisää.

  'Taisto' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Tallinnaan"

  Laivamatka Tallinnaan oli erittäin viihdyttävä. Ihmisten viihtyvyyteen on selvästi panostettu ja sen on tehnyt osaava henkilö. Livemusiikin haluaisin kuitenkin nostaa jalustalle, bändit oli hyviä ja matka ei tuntunut pitkästyttävältä ollenkaan. Lapset oli selvästi huomioitu ja lapsiperheelle tekemistä näytti riittävän. Matkustamme tulevaisuudessakin samalla laivalla! Kiitos!

  'Arttu' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvät palvelut"

  Laivamatkamme helsingistä Tallinnaan ja takaisin sujui hyvin. Laiva oli todella siisti ja henkilökunta hyvin palvelevaa. Yleinen tunnelma oli hyvä, jopa erinomainen

  'Juha' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Edullisimman laivalipun löytäminen ja tilaaminen"

  Tilaus onnistui hyvin ja kävi helposti. Ainoa miinus asiassa, että lähtösatamassa on oltava 75 min ennen laivan lähtöaikaa.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Eckerö Line aluksella Finlandia

  Lue lisää Näytä vähemmän

Vaihtoehtoiset yhtiöt ja reitit