Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Tallinna lauttasatamaan

 • Autolla

  Tallinnan satama on noin 0.8 km kaupungin keskustasta. Tie satamaan on hyvin viitoitettu joka suunnasta.

 • Junalla

  Tallinnasta voit matkustaa muun muassa Moskovaan ja Pietariin. Tallinnan rautatieasemalta voit ottaa metron nro. 1 tai 2 satamaan tai vaihtoehtoisesti voit kävellä satamaan noin 10 minuutissa.

 • Paikoitus

  Lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusta on lauttaterminaalin vieressä.

 • Osoite

  Tallink Silja, D Terminal, Uus-Sadam, 10120 Tallinn, Viro

 • Tallinna majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Tallinna lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Tallinna majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Tallinna lauttapalvelut

Tallinna opas

Mitä tehdä Tallinnassa?

Naapuroiden edistyksellisiä länsimaalaisia kaupunkeja ja samalla kunnioittaen maan mielenkiintoisia perinteitä, Tallinna yhdistää modernit ideat perinteisiinsä sekä arvoihinsa. Tallinnan DNAhan painautunut uskonnollinen historia heijastuu sen moniin mystisiin kirkkoihin ja katedraaleihin, jotka vallitsevat kaupungin keskustaa; Toompea mäki tarjoaa mahtavat näkymät kaupungin uskomattomasta arkkitehtuurista - Olevisten kirkko ja taidemuseo Kamu ovat erityisiä kohokohtia. Museo on mahtava ulkoapäin, mutta hurmaava esteettisyys jatkuu myös sisätiloihin - Tyylikästä sisäpuolta koristavat esillä olevat ainutlaatuiset designit sekä maalaukset. Muhkeat rakennukset ovat jo kauniita itsessään, mutta kokonaisuutena Tallinnan vanhakaupunki esittelee kokoelman viehättävän vanhanaikaisia ja värikkäitä taloja, jotka antavat maistiaisen kaupungin paikallisesta historiasta. Antiikkisen arkkitehtuurin suojapaikkana se vetää puoleensa monia turisteja, vaikka tarjolla on paljon muuta nähtävää; Kalamaja on viileiden baarien, kauniiden puistojen ja hienojen ravintoloiden alue, joka on täydellinen niille, jotka haluavat nauttia aurinkoisista piknikeistä ystävien kanssa tai kuljeksia alueen ympäröiviä katuja.

Mitä liikennemuotoja Tallinna tarjoaa?

Vanhassakaupungissa on helppo kulkea kävellen, mutta alueella operoi myös bussi- sekä ratikkalinjoja nopeammalle liikkumiselle.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.