Gdansk
Nynäshamn
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Gdanskista Nynäshamniin

Polferries yhdistää Puolan ja Ruotsin liikennöiden Gdanks-Nynäshamn reittiä jopa 7 kertaa viikossa. Matkat kestävät nopeimmillaan 19 tuntia.
Gdanks-Nynäshamn väliset aikataulut ja matkojen yleisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat tiedot löydät tekemällä hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Gdansk satamaan Nynäshamn

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Gdansk - Nynäshamn?

Lautan ylitysaika Gdansk - Nynäshamn on noin 18h. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Gdansk - Nynäshamn?

Gdansk to Nynäshamn lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Gdansk - Nynäshamn on 390 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Gdansk - Nynäshamn?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Gdansk to Nynäshamn ja tämä on
  • Polferries

Miten voin varata lauttalippuja Gdansk - Nynäshamn?

Varaa lautat reitiltä Gdansk kohteeseen Nynäshamn tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Gdansk - Nynäshamn?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Gdansk - Nynäshamn
  • Polferries

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Gdansk - Nynäshamn?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Gdansk ja Nynäshamn välillä
  • Polferries

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Gdansk - Nynäshamn?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Polferries

Mikä on etäisyys Gdansk ja Nynäshamn välillä?

Etäisyys Gdansk ja Nynäshamn välillä on noin 260 meripeninkulmaa.

Gdansk opas

Gdansk on kaupunki, joka sijaitsee Itämeren rannalla Puolassa. Se on Pomeranian Voivodeshipin pääkaupunki. Gdansk sijaitsee Gdanskin lahden eteläreunalla, Motlawa-joen suulla. Yhdessä läheisen Gdynia-sataman kanssa, Gdansk on myös tärkeä teollisuuden keskus. Tämä historiallisesti merkittävä satamakaupunki ja laivanrakennuksen keskus oli myös hansaliiton jäsen. Kaupunki on Solidaarisuus-liikkeen syntypaikka, jonka johdolla Lech Walesalla oli merkittävä rooli kommunistisen hallinnon lopettamisessa Keski-Euroopassa.

Useimmat kaupungin nähtävyydet sijaitsevat lähellä Ulica Dlugaa (Long Street) ja Dlugi Targaa (Long Market), jalankulkijoiden kulkuväylää, jota ympäröivät historiallisesti rekonstruoidut rakennukset (lähinnä 1600–luvulla) ja jonka molempia päitä reunustavat kaupungin portit. Tätä osaa kaupunkia kutsutaan joskus Royal Roadiksi, koska se oli aikoinaan polku vierailevien kuninkaiden kulkueille.

Polferries toimii lauttayhteytenä Gdanskin ja Nynäshamnin välillä, ja matka kestää noin 18 tuntia.


Nynäshamn opas

Ruotsalainen satamakaupunki Nynäshamn sijaitsee Tukholman maakunnassa, noin 60 km Tukholmasta etelään. 1900-luvun alussa Nynäshamnista tuli tunnettu kylpyläkaupunki, vaikka suurin osa tiloista suljettiin ennen ensimmäisen maailmansodan loppua. Tärkeimmät teollisuudenalat saapuivat Telegrafverkets Verkstäderin kautta (Valtion omistama puhelinyhtiö) vuonna 1916 sekä öljynjalostamon vuoksi, jonka rakensi vuosina 1928-29 Axel Axson Johnson & Co.

Nynäshamnin satamassa pidetään joka kesä satamajuhlat sekä joitain paikallisia markkinoita. Tapahtumien aikana Tukholman reitillä kulkee usein höyryjuna. Kesäisin satama täyttyy kaikenkokoisista veneistä ja paikallisten kanssa rupattelevista vierailijoista. Vaikka kaupunki on lähinnä moderni ja mielenkiinnoton, sieltä löytyy useita ruokapaikkoja ja putiikkeja, joissa voi kokeilla paikallisia tuotteita.

Satamasta lähtee lauttoja Gotlantiin ja Puolan Gdanskiin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 08/07/002024 ja 14.7.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Polferries 18:00 12:00 18 tuntia Jokapäiväinen

Laivalla

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.