COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gdynia - Karlskrona on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Gdynia satamaan Karlskrona

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.

Gdynia - Karlskrona lauttaoperaattorit

  • 3 Sailings Daily 9 hr 30 min
  • Get price

Gdynia Karlskrona lautta arvostelut

 • "Mukava laivamatka Saksasta Latviaan"

  Siisti laiva, mukavat ravintolapalvelut! Rauhallista matkustusta!

  'Stena Nordica' travelled on Stena Nordica

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Buffet"

  Nautin matkasta kanssanne ja etenkin mahdollisuus syödä illallinen buffetissa oli mukava kokemus. Kohtuullinen hinta ja erinomainen ruoka ja palvelu. Hyvä kokemus minulle ja perheelleni.

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Gdyniasta Karlskronaan

Stena Line yhdistää Puolan ja Ruotsin liikennöiden Gdynia-Karlskrona välistä reittiä jopa 21 kertaa viikossa. Matka kestää noin 9 tuntia 30 minuuttia.

Gdynia-Karlskrona väliset aikataulut sekä matkojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesonkiluonteisesti, joten tarkempaa tietoa löydät tarkastelemalla verkkosivumme hintoja ja aikatauluja.

Gdynia opas

Gdynia on kaupunki, joka sijaitsee Itämeren rannalla Puolassa, Pomeranian Voivodeshipissä. Se on tärkeä satamakaupunki Gdanskin lahdella. Kaupungissa järjestetään Gdynian elokuvajuhlat ja se isännöi International Random Film Festivalia marraskuussa 2014. Kaupunki on myös isäntänä Open'er Festivaleilla, joka on yksi suurimmista musiikin festivaaleista Euroopassa, joka houkuttelee monia hip-hop, rock ja elektronisen musiikin artisteja. Toinen tärkeä kesätapahtuma on Gdynia on Viva Beach Party, joka on suuri kaksipäiväinen techno party Gdynian yleisellä uimarannalla.

Gdynian satama tarjoaa lauttaliikennettä Puolassa ja Ruotsissa. Tilat satamassa ovat erittäin rajalliset ja matkustajat saavat ruokaa ja virvokkeita parhaiten kaupungista. Ainoaa lauttayhteyttä hoitaa Stena Line, joka liikennöi satamasta Karlskrona Ruotsista. Ylityksiä on kaksi päivässä ja on matka-aika on 12 tuntia.


Karlskrona opas

Ruotsin kaupunki Karlskrona on levittäytynyt yli 30:lle saarelle Blekingen saariston itäosassa. Muut asutut saariston saaret ovat Salto, Hästö, Långö ja Aspo. Stumholmen luoto oli aiemmin merivoimien omaisuutta ja nykypäivänä siellä on National Naval Museum (Marinmuseum). Kaupungin ulkopuolella sijaitsee Karlskronan saaristo, Ruotsin eteläisin saaristo, jossa useat saaret on liitetty kaupunkiin lautalla. Ilman suurten ja pienten saarten muodostavaa suojausta, kuningas Kaarle XI ei todennäköisesti olisi valinnut Trossöä hänen uudeksi laivastotukikohdaksi. Saaret vaihtelevat yhden asukkaan saarista 1500 asukkaan saariin.

Kaupunki sijaitsee kaakkois-Ruotsissa ja sieltä on erinomaiset yhteydet muihin Itämeren kohteisiin. Lauttayhteys Gdyniaan Puolassa kuljettaa sekä tavaroita ja matkustajia.