Swinoujscie
Ystad
Lautat maahan Ruotsi
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Swinoujsciesta Ystadiin

Puola ja Ruotsi yhdistyvät Swinoujscie-Ystad reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Polferries kulkee reitillä jopa 3 kertaa päivässä ja matkat kestävät 6 tuntia 30 minuuttia, kun taas Unity Line kulkee 14 kertaa viikossa ja matka kestää 7 tuntia 15 minuuttia.
Swinoujscie-Ystad välillä tehdään viikoittain jopa 35 matkaa. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat.

Lauttavaihtoehdot satamasta Swinoujscie satamaan Ystad

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Swinoujscie - Ystad?

Lautan ylitysaika Swinoujscie - Ystad on noin 6h 52m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Swinoujscie - Ystad?

Swinoujscie to Ystad lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Swinoujscie - Ystad on 254 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Swinoujscie - Ystad?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Swinoujscie ja Ystad välillä. Nämä ovat
  • Polferries
  • Unity Line

Miten voin varata lauttalippuja Swinoujscie - Ystad?

Varaa lautat reitiltä Swinoujscie kohteeseen Ystad tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Swinoujscie - Ystad?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Swinoujscie - Ystad
  • Polferries
  • Unity Line

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Swinoujscie - Ystad?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Swinoujscie ja Ystad välillä
  • Polferries
  • Unity Line

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Swinoujscie - Ystad?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Polferries
  • Unity Line

Mikä on etäisyys Swinoujscie ja Ystad välillä?

Etäisyys Swinoujscie ja Ystad välillä on noin 92 meripeninkulmaa.

Swinoujscie opas

Swinoujscie on satamakaupunki Itämeren rannikolla Szczecin Lagoonissa luoteis-Puolassa. Kaupunki sijaitsee pääosin Usedomin ja Wolinin saarilla, mutta se ylettyy myös muille, pienemmille saarille, joista suurin on Karsibor. Kaupunki on lähellä Saksan rannikkoalueen Ahlbeckia Usedomissa, jossa molemmat on yhdistetty tiellä ja 12 km promenadilla. Swinoujsciessa on moniaasioita, joita nähdä ja tehdä. Entinen kaupungintalo sisältää Museum of Deep Sea Fishing, jossa on näyttelyitä myös merikalastuksen historiasta, mereneläimistä, kaupungista ja sen alueesta ja vanhoista navigointilaitteista. Kaupungissa on myös Angel's Fort joka rakennettiin vuosina 1845-1858. Se on kopio Hadrianuksen mausoleumista (Castel Sant'Angelo Roomassa). Konsertteja ja taidenäyttelyitä järjestetään länsi-Linnoituksessa joka rakennettiin vuosina 1843-1863. Linnoitus on modernisoitu muutaman kerran aikaisemmin, ja toisen maailmansodan jälkeen vuoteen 1962 se oli puna-armeijan päämaja.

Swinoujsciella on suurin ja modernein lauttaterminaali Puolassa, josta lähtee säännölliset yhteydet Ruotsin Trelleborgiin ja Ystadiin.


Ystad opas

Ruotsin kaupunki ja satama Ystad on suosittu vierailukohde ja se sijaitsee noin 60 km kaakkoon Malmöstä. Osa kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä löytyy ympäri Stora Östergatania ja Stora Norregatania. Niihin kuuluu Anglahuset, joka juontaa juurensa 1600-luvulle. Suosittuja ovat myös Sankta Marian kirkon hiekkarannat, Stortorget ja Ystad Kontsmuseum St. Knuts Torg, joka sisältää hienoja esimerkkejä tanskalaisesta taiteesta ja sijaitsee kaupungin matkailutoimiston vieressä.

Suosittu nähtävyys kaupungissa on Wallander (Wallander on suosittu kuvitteellinen Ruotsin etsivä) opastettu keirros, johon kuuluu suurin osa kaupungista ja sen historiallisia nähtävyyksiä. Kuitenkin, jos et halua lähteä opastetulle kierrokselle tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä ovat St Knutin aukio, Grey Friars luostari, joka juontaa juurensa 1100-luvulle ja on Saint Petrin kirkon ja museon vieressä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 20/05/002024 ja 26.5.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Polferries 01:15 09:15 8 tuntia Pe, La
Polferries 12:30 19:00 6 tuntia 30 minuuttia Jokapäiväinen
Unity Line 13:00 20:15 7 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen
Polferries 19:00 05:00 10 tuntia Mon, Ti, Ke
Polferries 22:30 06:15 7 tuntia 45 minuuttia Jokapäiväinen
Unity Line 23:00 06:35 7 tuntia 35 minuuttia Jokapäiväinen

Onboard the ferries

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.