COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Swinoujscie satamaan Ystad

Saadaksesi lisätietoa vieraile Puola - Ruotsi lautat sivullamme.

Laivalla

Swinoujscie - Ystad lauttaoperaattorit

    • 19 lähtöä viikoittain 6 h 30 min
    • Etsi hinta
    • 14 lähtöä viikoittain 7 h 15 min
    • Etsi hinta

Laiva Swinoujsciesta Ystadiin

Puola ja Ruotsi yhdistyvät Swinoujscie-Ystad reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Polferries kulkee reitillä jopa 3 kertaa päivässä ja matkat kestävät 6 tuntia 30 minuuttia, kun taas Unity Line kulkee 14 kertaa viikossa ja matka kestää 7 tuntia 15 minuuttia.
Swinoujscie-Ystad välillä tehdään viikoittain jopa 35 matkaa. Vertaile laivayhtiöiden tarjouksia löytääksesi sopivimmat aikataulut sekä parhaimmat hinnat.

Swinoujscie opas

Swinoujscie on satamakaupunki Itämeren rannikolla Szczecin Lagoonissa luoteis-Puolassa. Kaupunki sijaitsee pääosin Usedomin ja Wolinin saarilla, mutta se ylettyy myös muille, pienemmille saarille, joista suurin on Karsibor. Kaupunki on lähellä Saksan rannikkoalueen Ahlbeckia Usedomissa, jossa molemmat on yhdistetty tiellä ja 12 km promenadilla. Swinoujsciessa on moniaasioita, joita nähdä ja tehdä. Entinen kaupungintalo sisältää Museum of Deep Sea Fishing, jossa on näyttelyitä myös merikalastuksen historiasta, mereneläimistä, kaupungista ja sen alueesta ja vanhoista navigointilaitteista. Kaupungissa on myös Angel's Fort joka rakennettiin vuosina 1845-1858. Se on kopio Hadrianuksen mausoleumista (Castel Sant'Angelo Roomassa). Konsertteja ja taidenäyttelyitä järjestetään länsi-Linnoituksessa joka rakennettiin vuosina 1843-1863. Linnoitus on modernisoitu muutaman kerran aikaisemmin, ja toisen maailmansodan jälkeen vuoteen 1962 se oli puna-armeijan päämaja.

Swinoujsciella on suurin ja modernein lauttaterminaali Puolassa, josta lähtee säännölliset yhteydet Ruotsin Trelleborgiin ja Ystadiin.


Ystad opas

Ruotsin kaupunki ja satama Ystad on suosittu vierailukohde ja se sijaitsee noin 60 km kaakkoon Malmöstä. Osa kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä löytyy ympäri Stora Östergatania ja Stora Norregatania. Niihin kuuluu Anglahuset, joka juontaa juurensa 1600-luvulle. Suosittuja ovat myös Sankta Marian kirkon hiekkarannat, Stortorget ja Ystad Kontsmuseum St. Knuts Torg, joka sisältää hienoja esimerkkejä tanskalaisesta taiteesta ja sijaitsee kaupungin matkailutoimiston vieressä.

Suosittu nähtävyys kaupungissa on Wallander (Wallander on suosittu kuvitteellinen Ruotsin etsivä) opastettu keirros, johon kuuluu suurin osa kaupungista ja sen historiallisia nähtävyyksiä. Kuitenkin, jos et halua lähteä opastetulle kierrokselle tärkeimpiä historiallisia nähtävyyksiä ovat St Knutin aukio, Grey Friars luostari, joka juontaa juurensa 1100-luvulle ja on Saint Petrin kirkon ja museon vieressä.