Laiva Grisslehamnista Eckeröön

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Grisslehamn-Eckerö reitillä, jota liikennöi Eckerö Linjen. Reitillä kuljetaan jopa 21 kertaa viikossa ja matkat taittuvat tunnissa ja 45 minuutissa.
Grisslehamn-Eckerö väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan. Jotta löydät tarkimmat matkatiedot, suosittelemme hintahaun tekoa.

Grisslehamn - Eckerö lauttaoperaattorit

  • Eckerö Linjen
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Grisslehamn Eckerö

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Grisslehamn Eckerö on auto ja 2 matkustajaa.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on kaupunki Ruotsin rannikolla Ahvenanmerellä. Grisslehamn on tärkein kaupunki Väddön saarella ja se sijaitsee noin 110 km pohjoiseen Tukholmasta. Kaupunki on jo pitkään toiminut lähtöpisteenä Ahvenanmerelle. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat voivat nauttia. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Kaupungin pohjoispuolella on kaupunki nimeltään Singo jossa voi ratsastaa Islannin poneilla. Kaupungissa on myös museo, joka on omistettu taidemaalari, kuvittaja ja kirjailija Albert Engströmille, joka asui kaupungissa 1900 luvulla. Museossa on esillä paljon hänen töitään. Engströmin studio sijaitsee kalliolla, kaupungin laitamilla.

Eckerö Linjenin Grisslehamn – Eckerö lautta on ainoa Ruotsin ja Ahvenanmaan välinen palvelu tällä reitillä. Matka kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.

Eckerö opas

Eckerö on kaupunki Ahvenanmaalla, joka on Suomen itsehallintoalue. Siitä huolimatta noin 90% sen asukkaista puhuu ruotsia. Kunta on aiemmin myös tunnettu Ekkerönä Suomen asiakirjoissa, mutta nykyään sitä kutsutaan "Eckeröksi" myös suomeksi. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on Posti ja Tulli -talo, joka oli suurin ja vaikuttavin rakennus kun se pystytettiin postipalvelujen tukemiseksi Tukholman ja Pietarin välillä. Rakennus on rakennettu vuonna 1828.

Ahvenanmaa sijaitsee Pohjanlahden suulla Itämeressä ja on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.