COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Grisslehamn - Eckerö on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.

Grisslehamn - Eckerö lauttaoperaattorit

    • 18 Sailings Weekly 1 hour 45 min
    • Get price

Laiva Grisslehamnista Eckeröön

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Grisslehamn-Eckerö reitillä, jota liikennöi Eckerö Linjen. Reitillä kuljetaan jopa 21 kertaa viikossa ja matkat taittuvat tunnissa ja 45 minuutissa.
Grisslehamn-Eckerö väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan. Jotta löydät tarkimmat matkatiedot, suosittelemme hintahaun tekoa.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on kaupunki Ruotsin rannikolla Ahvenanmerellä. Grisslehamn on tärkein kaupunki Väddön saarella ja se sijaitsee noin 110 km pohjoiseen Tukholmasta. Kaupunki on jo pitkään toiminut lähtöpisteenä Ahvenanmerelle. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat voivat nauttia. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Kaupungin pohjoispuolella on kaupunki nimeltään Singo jossa voi ratsastaa Islannin poneilla. Kaupungissa on myös museo, joka on omistettu taidemaalari, kuvittaja ja kirjailija Albert Engströmille, joka asui kaupungissa 1900 luvulla. Museossa on esillä paljon hänen töitään. Engströmin studio sijaitsee kalliolla, kaupungin laitamilla.

Eckerö Linjenin Grisslehamn – Eckerö lautta on ainoa Ruotsin ja Ahvenanmaan välinen palvelu tällä reitillä. Matka kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.


Eckerö opas

Eckerö on kaupunki Ahvenanmaalla, joka on Suomen itsehallintoalue. Siitä huolimatta noin 90% sen asukkaista puhuu ruotsia. Kunta on aiemmin myös tunnettu Ekkerönä Suomen asiakirjoissa, mutta nykyään sitä kutsutaan "Eckeröksi" myös suomeksi. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on Posti ja Tulli -talo, joka oli suurin ja vaikuttavin rakennus kun se pystytettiin postipalvelujen tukemiseksi Tukholman ja Pietarin välillä. Rakennus on rakennettu vuonna 1828.

Ahvenanmaa sijaitsee Pohjanlahden suulla Itämeressä ja on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.