Grisslehamn
Eckerö
Lautat maahan Ahvenanmaa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Laiva Grisslehamnista Eckeröön

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät Grisslehamn-Eckerö reitillä, jota liikennöi Eckerö Linjen. Reitillä kuljetaan jopa 21 kertaa viikossa ja matkat taittuvat tunnissa ja 45 minuutissa.
Grisslehamn-Eckerö väliset aikataulut sekä vuorojen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan. Jotta löydät tarkimmat matkatiedot, suosittelemme hintahaun tekoa.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Grisslehamn - Eckerö?

Lautan ylitysaika Grisslehamn - Eckerö on noin 1h 45m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Grisslehamn - Eckerö?

Grisslehamn to Eckerö lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Grisslehamn - Eckerö on 126 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Grisslehamn - Eckerö?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Grisslehamn to Eckerö ja tämä on
  • Eckerö Linjen

Miten voin varata lauttalippuja Grisslehamn - Eckerö?

Varaa lautat reitiltä Grisslehamn kohteeseen Eckerö tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Grisslehamn - Eckerö?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Grisslehamn - Eckerö
  • Eckerö Linjen

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Grisslehamn - Eckerö?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Grisslehamn ja Eckerö välillä
  • Eckerö Linjen

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Grisslehamn - Eckerö?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Eckerö Linjen

Mikä on etäisyys Grisslehamn ja Eckerö välillä?

Etäisyys Grisslehamn ja Eckerö välillä on noin 44 meripeninkulmaa.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on kaupunki Ruotsin rannikolla Ahvenanmerellä. Grisslehamn on tärkein kaupunki Väddön saarella ja se sijaitsee noin 110 km pohjoiseen Tukholmasta. Kaupunki on jo pitkään toiminut lähtöpisteenä Ahvenanmerelle. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat voivat nauttia. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Kaupungin pohjoispuolella on kaupunki nimeltään Singo jossa voi ratsastaa Islannin poneilla. Kaupungissa on myös museo, joka on omistettu taidemaalari, kuvittaja ja kirjailija Albert Engströmille, joka asui kaupungissa 1900 luvulla. Museossa on esillä paljon hänen töitään. Engströmin studio sijaitsee kalliolla, kaupungin laitamilla.

Eckerö Linjenin Grisslehamn – Eckerö lautta on ainoa Ruotsin ja Ahvenanmaan välinen palvelu tällä reitillä. Matka kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.


Eckerö opas

Eckerö on kaupunki Ahvenanmaalla, joka on Suomen itsehallintoalue. Siitä huolimatta noin 90% sen asukkaista puhuu ruotsia. Kunta on aiemmin myös tunnettu Ekkerönä Suomen asiakirjoissa, mutta nykyään sitä kutsutaan "Eckeröksi" myös suomeksi. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on Posti ja Tulli -talo, joka oli suurin ja vaikuttavin rakennus kun se pystytettiin postipalvelujen tukemiseksi Tukholman ja Pietarin välillä. Rakennus on rakennettu vuonna 1828.

Ahvenanmaa sijaitsee Pohjanlahden suulla Itämeressä ja on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa. Kokonaisuudessaan saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka vastaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan matkalla Grisslehamniin.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Eckerö Linjen 10:00 12:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Eckerö Linjen 15:00 17:00 2 tuntia Jokapäiväinen
Eckerö Linjen 20:00 21:45 1 tunti 45 minuuttia Mon, Ti, Ke, To, Pe, Sun
Eckerö Linjen 23:55 01:55 2 tuntia Pe

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.