Grisslehamn satamaan Eckerö lautta

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät reitillä Grisslehamn Eckerö. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Eckerö Linjen. Reittiä kuljetaan jopa 21 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 45 minuuttia.

Grisslehamn Eckerö matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Grisslehamn satamaan Eckerö lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.

Grisslehamn - Eckerö lauttaoperaattorit

  • Eckerö Linjen
    • 3 lähtöä päivittäin 1 h 45 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Grisslehamn Eckerö hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Grisslehamn Eckerö on auto ja 2 matkustajaa.

Grisslehamn opas

Grisslehamn on kaupunki joka sijaitsee rannikolla Ahvenanmerellä Ruotsissa. Grisslehamn on tärkein kaupunki Vaddon saarella ja se sijaitsee noin 110 km pohjoiseen Tukholmasta. Kaupunki on jo pitkään ollut lähtökohta Ahvenanmerelle. Vanhassa kalasatamassa on useita kalakauppoja ja kahviloita joista vierailijat voivat nauttia. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sitä ympäröiviin alueisiin voit vuokrata polkupyörän venesatamasta. Kaupungin pohjoispuolella on kaupunki nimeltään Singo jossa voi ratsastaa Islannin poneilla. Taidemaalari, kuvittaja ja kirjailija Albert Engström asui kaupungissa 20-luvun alkupuolella ja satamassa on museo, jossa on esillä paljon hänen töitään. Engströmin studio on kaupungin laitamilla kallioilla merelle päin.

Eckerö Linjenin Grisslehamn – Eckerö lautta on ainoa Ruotsin ja Ahvenanmaan välinen palvelu tällä reitillä. Matka kestää noin tunnin ja 45 minuuttia.

Eckerö opas

Eckerö on kaupunki Ahvenanmaalla, joka on Suomen itsehallintoalue. Huolimatta Suomen itsehallinnosta noin 90% sen asukkaista puhuu ruotsia. Kunta on aiemmin myös tunnettu Ekkerönä Suomen asiakirjoissa, mutta nykyään sitä kutsutaan "Eckeröksi" myös suomeksi. Eckerö Linjen toimii lauttayhteynä Eckerön Berghamnin (Storbyssä) ja Ruotsin Grisslehamnin (Väddö, Norrtälje) välillä. Eckerön kuuluisin rakennus on Posti ja Tulli -talo, joka oli suurin ja vaikuttavin rakennus kun se pystytettiin postipalvelujen tukemiseksi Tukholman ja Pietarin välillä. Rakennus on rakennettu vuonna 1828.

Ahvenanmaa on autonominen, demilitarisoitu, yksikielisesti ruotsinkielinen alue Suomessa, joka koostuu saaristostasta Pohjanlahden suulla Itämerellä. Kollektiivisesti, saariston saaret muodostavat Suomen pienimmän maakunnan, joka muodostaa 0,49% Suomen pinta-alasta ja 0,50% sen väestöstä.

Eckerön satamasta matkustajat voivat hypätä lauttaan Grisslehamniin.