Kapellskär
Långnäs
Lautat maahan Ahvenanmaa
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Kapellskär satamaan Långnäs

Ruotsi ja Ahvenanmaa yhdistyvät reitillä Kapellskär Långnäs, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Finnlines -lautta kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 3 tuntia 15 minuuttia samalla kun Tallink Silja Line reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 3 tuntia 5 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 21 ylitystä viikko reitillä Kapellskär Långnäs kohteiden Ruotsi ja Ahvenanmaa välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Kapellskär satamaan Långnäs

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Ahvenanmaa lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Kapellskär - Långnäs?

Lautan ylitysaika Kapellskär - Långnäs on noin 3h 10m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Kapellskär - Långnäs?

Kapellskär to Långnäs lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Kapellskär - Långnäs on 176 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Kapellskär - Långnäs?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Kapellskär ja Långnäs välillä. Nämä ovat
  • Finnlines
  • Tallink Silja

Miten voin varata lauttalippuja Kapellskär - Långnäs?

Varaa lautat reitiltä Kapellskär kohteeseen Långnäs tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Kapellskär ja Långnäs välillä?

Etäisyys Kapellskär ja Långnäs välillä on noin 77 meripeninkulmaa.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.


Långnäs opas

Långnäs on Suomen satamakaupunki Ahvenanmaalla. Kaupunki sijaitsee Lumparlandin maakunnan itäisellä puolella. 1960-luvun alussa Silja Line rakennutti arkkitehti Bengt Lundstenin suunnitteleman lauttaterminaalin Långnäsin. Terminaali oli käytössä vuosina 1965-1975, mutta vuonna 1993 se suljettiin ja purettiin. Uusi terminaali rakennettiin vuonna 1999 vartavasten Tukholma-Turku reitillä kulkevia suuria risteilyaluksia varten. Sitä käytetään vaihtoehtoisena satamana Maarianhaminan sataman sijasta vähämatkustajaliikenteeseen Ahvenanmaalta. Lumparlandin kirkko, joka on omistettu St. Andrewille, on vanhin säilynyt puukirkko alueella ja se juontaa juurensa 1720-luvulle.

Långnäsin satamasta voi ottaa lautan Tukholmaan ja Turkuun. Lähtöselvitys automatkustajille Tukholmaan avataan 30 minuuttia ennen lähtöä ja Turkuun 1 tunti ennen lähtöä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Finnlines 10:15 13:40 3 tuntia 25 minuuttia Ke
Finnlines 10:45 14:15 3 tuntia 30 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
Finnlines 21:45 01:00 3 tuntia 15 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.