Ios
Santorini (Thira)
Lautat maahan Kykladit
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Ios satamaan Santorini (Thira)

Kykladit ja Kykladit yhdistyvät reitillä Ios Santorini (Thira), jolla liikennöi tällä hetkellä 6 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 5 kertaa viikko, SeaJets 17 kertaa viikko, Zante Ferries 3 kertaa viikko, Golden Star Ferries 7 kertaa viikko, Cyclades Fast Ferries 3 kertaa viikko & Aegean Sea Lines kulkee reittiä jopa 3 kertaa viikko.

Kohteiden Kykladit ja Kykladit välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 38 viikko reitillä Ios Santorini (Thira) ja koska tarjolla on 6 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Ios - Thira?

Lautan ylitysaika Ios - Thira on noin 1h 04m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Ios - Thira?

Ios to Thira lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Ios - Thira on 122 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Ios - Thira?

On olemassa 6 suosittuja lauttaoperaattoreita Ios ja Thira välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • SeaJets
  • Zante Ferries
  • Golden Star Ferries
  • Cyclades Fast Ferries
  • Aegean Sea Lines

Miten voin varata lauttalippuja Ios - Thira?

Varaa lautat reitiltä Ios kohteeseen Thira tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Ios ja Thira välillä?

Etäisyys Ios ja Thira välillä on noin 20 meripeninkulmaa.

Ios opas

Ios on Kreikan saari Kykladien saariryhmässä Egeanmerellä. Saari on melko mäkinen, useat kalliot johtavat alas mereen eri puolilla saarta. Saari on noin puolivälissä saarten Naxos ja Santorini välillä. Ioksen satama sijaitsee saaren luoteisosassa lyhyen matkan päässä Choran kylästä. Matka satamasta kylään voidaan tehdä bussilla tai jalkaisin, joka kestää noin 15 minuuttia ylös jyrkkää aasin polkua pitkin. Kylälle on ominaista kapeat polut ja kadut, joista useimmat on nykyään vallattu baareilla, ravintoloilla, kaupoilla ja yökerhoilla matkailijoita palvelemaan.

Iokselle pääsee tavanomaisilla lautalla tai highspeed lautalla Piraeuksesta ja Rafinasta. Matka-aika vaihtelee 4,5 tunnista 8 tuntiin, riippuen millä lautalla matkustat ja mistä. Iokselta on myös yteydet muihin Kykladien saariin kesäisin.


Santorini (Thira) opas

Kreikan Santorinin saari kuuluu Kykladien saariryhmään etelä-Egeanmerellä. Santorini on kuuluisa tulivuoren historiasta, joka on hyvin paljon muokannut saarta, joka voidaan nähdä tänään, luoden surrealistisen ja melko ainutlaatuisen maiseman. Vedellä täytetty "Caldera" kraatteri on edelleen tuttu näky kaikille niille, jotka käyvät Santorinilla, ja sitä ympäröi muuri värikkäitä kallioita, jotka ovat yleensä täynnä viehättäviä taloja. Santorini on myös tunnettu sen kauniista rannoista, antiikin arkeologisista kohteista, sen vilkkaasta satamasta Athinioksessa, ja sen aivan huikeista auringonlaskuista, jotka vaikuttavat sitäkin näyttävimmiltä kun ne nähdään Oian kylässä, saaren pohjoisimmassa kärjessä. Fira on saaren pääkaupunki ja sijaitsee itse Calderan vieressä. Saaren rannat ovat erittäin erottuvoa, niissä on tumma vulkaaninen hiekka, joka voi usein tulla erittäin kuumaksi, jolloin aurinkotuoli tai pyyhe on erittäin tarpeellinen ajoittain. Yleensä parhaat rannat ovat itärannikolla. Aina suosittu ranta on Perisa, ja hieman etelämpänä, Perivoloksen uimaranta on myös erittäin huomionarvoinen, kuten Red Beach, lähellä Muinaista Akrotiria, jossa korkeaa punaista kalliota on vaikea olla huomaamatta.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 01:00 02:20 1 tunti 20 minuuttia Mon, Ke, Pe, Sun
Blue Star Ferries 02:00 03:20 1 tunti 20 minuuttia To
SeaJets 08:10 08:55 45 minuuttia Mon, La, Sun
Zante Ferries 08:35 09:55 1 tunti 20 minuuttia Ke
SeaJets 11:15 11:50 35 minuuttia Mon, La, Sun
Golden Star Ferries 11:50 12:40 50 minuuttia Mon, To, Pe, La, Sun
SeaJets 13:55 14:30 35 minuuttia Mon
Cyclades Fast Ferries 14:55 15:45 50 minuuttia Mon, Ke, La
SeaJets 15:10 15:45 35 minuuttia Mon, La
Zante Ferries 15:40 17:00 1 tunti 20 minuuttia Sun

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.