Lautta satamasta Jersey satamaan Guernsey

Jersey ja Guernsey yhdistyvät reitillä Jersey Guernsey, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Condor Ferries -lautta kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 tunti samalla kun Manche Iles Express reitti kulkee jopa 4 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 h 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 11 ylitystä viikko reitillä Jersey Guernsey kohteiden Jersey ja Guernsey välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Jersey - Guernsey lauttaoperaattorit

  • Condor Ferries
    • 7 lähtöä viikoittain 1 h
    • Etsi hinta
  • Manche Iles Express
    • 4 lähtöä viikoittain 1 h 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Jersey Guernsey

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Jersey Guernsey on auto ja 2 matkustajaa.

Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.