COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Jersey - Guernsey on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Jersey - Guernsey lautat sivullamme.

Jersey - Guernsey lauttaoperaattorit

  • 2 Sailings Weekly 1 hour
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 1 hour 20 min
  • Get price

Jersey Guernsey lautta arvostelut

 • "Condor - Voisi tehdä enemmän..."

  Matkustin Jerseystä Guernseyyn Condorilla. Matka oli suuremmilta osin tapaukseton ja Condorin asenne sopiva. Kuulutukset olivat selviä, ajoitukset aikataulussa ja niin edelleen. Mutta Condorin check-in tiskille muodostui jono. Siellä oli vain yksi henkilö töissä ja vaikka me tulimme ajoissa paikalle tuli meille lopulta hoppu kun me vilisimme laivalle. Viitat laivalle olivat huonot ja meidän piti kantaa suuri käsimatkatavara jyrkkiä portaita. Ei apua eikä hissiä...

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Pikainen ylitys"

  Olin hämmästynyt klo 15:00 lähtöajasta, kunnes tajusin että laiva oli matkalla Pooleen. Laiva kulki uskomatonta vauhtia ja oli Guernseyssä tunnin sisällä. Ei ongelmia.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Lautta satamasta Jersey satamaan Guernsey

Jersey ja Guernsey yhdistyvät reitillä Jersey Guernsey, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Condor Ferries -lautta kulkee jopa 2 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 1 hour samalla kun Manche Iles Express reitti kulkee jopa 3 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 1 tunti 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 5 ylitystä viikko reitillä Jersey Guernsey kohteiden Jersey ja Guernsey välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Jersey opas

Jersey on brittiläinen erillisalue Englannin kanaalissa Normandian rannikon edustalla. Guernseyn kanssa se muodostaa Kanaalisaaret.
Kaikkien näiden saarten puolustus on Yhdistyneiden kuningaskuntien harteilla. Jersey ei ole kuitenkaan osa Yhdistyneitä kuningaskuntia tai Euroopan unionia vaan on Kruunun erikseen omistama alue.
Jerseyn esihistoriallinen aika tuotti rikkaan artefaktiperinnön. Laskuveden aikaan St Ouenissa voi yhä nähdä jäänteitä suuresta ranskalaisesta metsästä, joka seisoi paikalla yli 10,000 vuotta sitten saaren ollessa vielä osa mannerta.


Guernsey opas

Guernseyn saari sijaitsee Englannin Kanaalilla ja kuuluu Kanaalisaariin. Se sijaitsee noin 50 km länteen Ranskan Normandian rannikolta, mutta saari on Englannin Kruunun hallussa. Saaren rannikko houkuttelee paljon kävijöitä. Siellä on 27 hyvin erilaista lahtea – joillain on pitkä ja suosittu hiekkaranta, toisissa kätkettyjä poukamia, jotka harvoin houkuttelevat matkailijoita. Kaunis etelärannikko on vuorattu upeilla kallioilla ja sitä voi tutkia parhaiten jalkaisin.

St Peter Portin satama on yksi Euroopan kauneimmista ja se tarjoaa mainiot puitteet merimatkustukseen. Lautat Guernseyyn lähtevät pitkin Britannian etelärannikkoa ja matka kestää niin vähän kuin kolme tuntia. Perinteiset lautat kulkevat kaikissa sääolosuhteissa ympäri vuoden Portsmouthista. Matka St Maloon Ranskasan kestää hieman yli kaksi tuntia. On myös kausiluonteisia lauttoja Normandian rannikolle Ranskaan. Olitpa sitten jalka- tai automatkustaja, lautta tuo sinut suoraan saaren pääkaupungin ytimeen.