COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Kapellskär - Naantali on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Kapellskär satamaan Naantali

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Suomi lautat sivullamme.

Kapellskär - Naantali lauttaoperaattorit

  • 14 Sailings Weekly 8 hr 25 min
  • Get price

Kapellskär Naantali lautta arvostelut

 • "Merimatka"

  Kotiintulomatka kauniin saariston läpi päiväsaikaan oli viihtyisää. Ruuat olivat hyviä.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Saapumisaika väärin?"

  Otettiin matka koska saapuminen Naantaliin oli 09:25. Kun illalla laivalla kyselimme aamupalan ajankohtaa, selvisi että laiva saapuu klo 7:15 Naantaliin ja aamiainen alkaa klo 6. Pettymys oli aikamoinen.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Ruotsista Suomeen"

  Laivakuljetus yllätti meidät kokonaisuudessa positiivisesti. Hinta-laatusuhde oli enemmän kuin edullinen. Kaupassakin oli tarjolla laadukkaita ja mielenkiintoisia tuotteita.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä reissu"

  Todella poitiivinen reissu, mannet kiilasi autolla jonoon terminaalissa mutta tätä lukuunottamatta hyvä matka.

  '' travelled on

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laiva Kapellskäristä Naantaliin

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Kapellskär-Naantali reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.
Kapellskär-Naantali aikataulut ja lähtöjen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat hintatiedot löydät verkkosivuiltamme.

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.


Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupunki kattaa 311,50 km2 ja suurin osa tästä alueesta koostuu saarista, vaikka suurin osa väestöstä elää itse mantereella. Useimmat saaret ovat metsän peitossa ja viljelysmaata, kun taas manner koostuu pääasiassa urbaaneista asuinalueista. Se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, ja perustettiin keskiaikaisen Brigittinen Vallis Gratiae luostarin ympärille, jonka kirkko hallitsee yhä kaupungin horisonttia. Perustuskirjat allekirjoitti silloin Suomen hallitsijana toiminut Ruotsin kuningas Christopher, ja vuonna 1443 luostari sai oikeuksia kaupankäyntiin. Kaupungista tuli myös tärkeä pyhiinvaelluskohde. Nimi Naantali on suomalaistettu versio Ruotsalaisesta nimestä Nådendal. Ruotsalainen nimi annettiin suorana käännöksenä latinan ”Vallis Gratiaesta” joka kirjaimellisesti tarkoittaa "Valley of Grace".