Kapellskär satamaan Naantali lautta

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät reitillä Kapellskär Naantali. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.

Kapellskär Naantali matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kapellskär satamaan Naantali lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Ruotsi - Suomi lautat sivullamme.

Kapellskär - Naantali lauttaoperaattorit

 • Finnlines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h 30 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Kapellskär Naantali hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Kapellskär Naantali on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär Naantali lautta arvostelut

 • "On tilaa ja rauhaa"

  Kapellskär-Naantali on hyvä vaihtoehto, ellet halua tungeksia jonoissa, vaan pääasia on siirtyä Ruotsin ja Suomen välillä mukavasti. Ilmainen ja runsas ruokailu kahdesti lauttavälillä on hieno juttu ja voit varmasti saada ikkunapaikan ruokailulle. Yölautoilla hytti on pakollinen ja myös mukava. Jos tarkoituksesi on huvitella ja shoppailla, tämä ei ole sinun vaihtoehtosi. Ja tämä rahtilauttahan on siis vain auton kanssa matkustaville. Tarkoittaa, että rekkamiehiä riittää, mutta eipä siinä mitään. Hauska nähdä miten rekkamies matkustaa.

  'Heli' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvää mutta kohtuullista "

  Meidän tarpeisiin hyvä ja kohtuullinen laivapalvelu .

  'Anonyymi' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Laivamatka"

  Matka oli niin kuin oltiin ajateltu kaikki meni hyvin.

  'Esko' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Helppoa matkustusta "

  Mukava ja rauhallinen laiva matkustaa. Ympäripäissään olevat ihmiset puuttuivat, henkilökunta mukavaa :)

  'Anonyymi' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän

Kapellskär opas

Kapellskär on satamakaupunki noin 90 km Tukholmasta pohjoiseen.

Kaupunki sijaitsee Itämeren rannikolla, ja sitä palvelee säännöllinen matkustajalauttayhteys Maarianhaminaan, Naantaliin ja Paldiskiin. Kapellskär on Tukholman alueen pohjoisin satama, ja se on yksi Ruotsin suurimmista ro-ro satamia ja tärkeä sekä matkustajille että rahdille. Satamaan on hyvin lyhyt lähestymisreitti joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja Suomeen, Viroon ja Ahvenanmaalle. Lähtöselvitys suljetaan 1 tunti ennen lähtöä.

Kaupunki on Norrtäljen kunnassa, joka on kunta Tukholman läänissä Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä, joissa asutaan vain kesäisin. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupunki kattaa 311,50 km2 ja suurin osa tästä alueesta sijaitsee saarilla, vaikka suurin osa väestöstä elää mantereella. Useimmat saaret ovat metsän peitossa ja viljelysmaata, kun taas manner koostuu pääasiassa asuinalueista. Se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, ja perustettiin keskiaikaisen Brigittinen Vallis Gratiae luostarin ympärille, jonka kirkko hallitsee yhä sen horisonttia. Peruskirjat allekirjoitti Ruotsin kuningas Christopher, sitten hallitsija Suomessa, ja vuonna 1443 luostari sai kaupan oikeuksia ja muita etuoikeuksia, ja kaupunki sen ympärillä alkoi kasvaa. Kaupungista tuli myös tärkeä pyhiinvaelluskohde. Nimi Naantali on suomalaistettu versio Ruotsin kaupungin nimestä Nådendalista. Ruotsalainen nimi annettiin suorana käännöksenä latinan ”Vallis Gratiaesta” joka kirjaimellisesti tarkoittaa "Valley of Grace".