Laiva Kapellskäristä Naantaliin

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Kapellskär-Naantali reitillä, jolla liikennöi tällä hetkellä vain yksi lauttayhtiö: Finnlines. Reittiä kuljetaan jopa 14 kertaa viikossa ja matkat kestävät nopeimmillaan 8 tuntia 30 minuuttia.
Kapellskär-Naantali aikataulut ja lähtöjen säännöllisyys saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten tarkemmat hintatiedot löydät verkkosivuiltamme.

Kapellskär - Naantali lauttaoperaattorit

 • Finnlines
  • 14 lähtöä viikoittain 8 h 25 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Kapellskär Naantali

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Kapellskär Naantali on auto ja 2 matkustajaa.

Kapellskär Naantali lautta arvostelut

 • "Merimatka"

  Kotiintulomatka kauniin saariston läpi päiväsaikaan oli viihtyisää. Ruuat olivat hyviä.

  'Riitta' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä reissu"

  Todella poitiivinen reissu, mannet kiilasi autolla jonoon terminaalissa mutta tätä lukuunottamatta hyvä matka.

  'Janne' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Saapumisaika väärin?"

  Otettiin matka koska saapuminen Naantaliin oli 09:25. Kun illalla laivalla kyselimme aamupalan ajankohtaa, selvisi että laiva saapuu klo 7:15 Naantaliin ja aamiainen alkaa klo 6. Pettymys oli aikamoinen.

  'Vesa' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kapellskär-Naantali on hyvä ja edullinen yhteys"

  Matkailuauton kanssa todella hyvä ja suositeltava lauttayhteys! Kaikki sujui mutkattomasti ja kätevästi. Hinta-laatu suhde erinomainen. Iloisena yllätyksenä tuli aamiainen ja päivällinen jotka sisältyivät matkan hintaan. Matkustajien käytettävissä on myös ilmainen sauna ja kuntosali.

  'Risto' matkusti Kapellskär Naantali operaattorilla Finnlines

  Lue lisää Näytä vähemmän

Kapellskär opas

Kapellskär on ruotsalainen kaupunki Itämeren rannikolla joka sijaitsee noin 90 kilometrin päässä Tukholmasta.
Kaupunki kuuluu Norrtäljen kuntaan, joka sijaitsee Tukholman maakunnassa Itä-Ruotsissa. Se on suurin ja pohjoisin Tukholman lääni ja se luotiin vuonna 1971 yhdistämällä useita entisiä kuntia. Monet rakennukset Norrtäljen kunnassa ovat kesämökkejä. Tämä johtuu sen maantieteellisestä sijainnista Tukholman saaristossa, mikä tekee siitä suositun kaupunkilaisten ja turistien keskuudessa.

Satama on Tukholman pohjoisin ja on tärkeä sekä matkustajille että rahtitavaralle matkaten Suomen, Norjan ja Venäjän satamiin. Satamaan pääsee erittäin nopeasti, joten se on erittäin houkutteleva nopeisiin purjehduksiin ja täyskäynnöksiin.

Naantali opas

Naantalin kaupunki sijaitsee lounais-Suomessa ja se on yksi maan tärkeimmistä matkailukohteista. Kaupunki kattaa 311,50 km2 ja suurin osa tästä alueesta koostuu saarista, vaikka suurin osa väestöstä elää itse mantereella. Useimmat saaret ovat metsän peitossa ja viljelysmaata, kun taas manner koostuu pääasiassa urbaaneista asuinalueista. Se on yksi Suomen vanhimmista kaupungeista, ja perustettiin keskiaikaisen Brigittinen Vallis Gratiae luostarin ympärille, jonka kirkko hallitsee yhä kaupungin horisonttia. Perustuskirjat allekirjoitti silloin Suomen hallitsijana toiminut Ruotsin kuningas Christopher, ja vuonna 1443 luostari sai oikeuksia kaupankäyntiin. Kaupungista tuli myös tärkeä pyhiinvaelluskohde. Nimi Naantali on suomalaistettu versio Ruotsalaisesta nimestä Nådendal. Ruotsalainen nimi annettiin suorana käännöksenä latinan ”Vallis Gratiaesta” joka kirjaimellisesti tarkoittaa "Valley of Grace".