Kiel satamaan Göteborg lautta

Saksa ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Kiel Göteborg. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Stena Line. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 14 tuntia 30 minuuttia.

Kiel Göteborg matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Kiel satamaan Göteborg lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saksa - Ruotsi lautat sivullamme.

Kiel - Göteborg lauttaoperaattorit

  • Stena Line
    • 7 lähtöä viikoittain 14 h 30 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Kiel Göteborg hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Kiel Göteborg on auto ja 2 matkustajaa.

Kiel opas

Kiel on pääkaupunki ja väkirikkain kaupunki Pohjois-Saksan osavaltiossa Schleswig-Holsteinissa ja se sijaitsee noin 90 km pohjoiseen Hampurista. Kaupungin sijainti Itämeren lounais-rannalla ja kaakkoon Jyllannin niemimaasta on johtanut sen asemaan tärkeänä satamana kaupallisille ja vapaa-ajan laivoille. Kaupunki on tunnettu kaikkialla maailmassa sen useista kansainvälisistä purjehdustapahtumia, mukaanlukien Kielin viikko. Kaupunki toimi myös purjehdustapahtumien isäntänä vuoden 1936 ja 1972 kesäolympialaisissa.

Kaupungin vanhin rakennus on 1200–luvun Nikolaikirche (Pyhän Nikolauksen kirkko), jonka edessä on Ernst Barlachin veistos. Kiel on myös alueellinen ostoskohde, kaupungin Holstenstrabe on yksi pisimmistä kaduista Saksassa. Kaupungissa on myös useita puistoja ja järviä, jotka ovat varsinainen matkustajille paratiisi, jos he etsivät rauhaa ja hiljaisuutta.

Kielin satama on vilkas satama, josta lähtee viikoittain yli 50 alusta kohteisiin Ruotsissa, Tanskassa ja Liettuassa. Satama itsessään on suuri ja moderni, ja kolmessa matkustajaterminaalissa on monipuolisia palveluja, kuten valikoima kauppoja ja ruokapaikkoja.

Göteborg opas

Göteborg on Ruotsin toiseksi suurin kaupunki. Se sijaitsee Ruotsin länsirannikolla, jossa on upea saaristo, jonne pääsee helposti 30 minuutin raitiovaunumatkalla kaupungin keskustasta. Kesällä Göteborg isännöi useita kansainvälisiä musiikkifestivaaleja ja isoja areenakonsertteja pidetään keskellä kaupunkia. Festivaaleihin kuuluu mm. palkittu Way out West, Metaltown ja Summerburst Electronic Dance Festival. Intiimempiä klubitapahtumia ja dj-esityksiä löytyy kaupungin baareista ja yökerhoista. Ulkoiluista pitäville löytyy Göteborgin ulkopuoliset saaret, jotka muodostavat yhden Euroopan kauneimmista saaristoista. Ne käsittävät noin 10 000 kaunista graniittiluotoa, jotka ovat muovautuneet lähes tasaisiksi jääkauden aikana.

Johtuen Göteborgin keskeisesta sijainnista Skandinavian keskustassa, kauppa ja merenkulku on aina ollut merkittävä rooli kaupungin taloudellisessa historiassa, ja niin tulee olemaan jatkossakin. Göteborgin satamasta on tullut suurin satama Skandinaviassa. Päivittäisiä lauttoja kulkee Saksan Kieliin ja Tanskan Frederikshavniin. Vierailijoiden kannattaa nauttia saaristosta lautalla saapuessa. Saapuessasi satamaan olet vain kivenheiton päässä kaupungin keskustasta, jossa on kaikki mitä kaupungilla on tarjota.