Dodekanesian saaret

Kuinka varaat lautan maasta Dodekanesian saaret maahan Egean saaret

Sinulla ei ole pulaa vaihtoehdoista valitessasi lauttaa maasta Dodekanesian saaret maahan Egean saaret. Agathonisi - Pythagorio, Arki - Pythagorio, Patmos - Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Khios, Limnos (Myrina), Mytilene & Vathi, Lipsi - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Leros - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Kalymnos - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Kos - Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi & Vathi, Symi (Simi) - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi, Patmos - Pythagorio, Agios Kirikos, Fournoi, Khios, Limnos (Myrina), Mytilene & Vathi, Lipsi - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi & Leros - Pythagorio, Agios Kirikos & Fournoi välillä toimii 2 lauttayhtiötä tarjoten 35 lauttareittiä.
Nopein reitti maan Dodekanesian saaret ja maan Egean saaret välillä on Agathonisi - Pythagorio, mikä kestää noin 40 minuuttia. Koska valittavanasi on niin monta eri reittiä, teemme etsinnöistäsi helppoa ja nopeaa vertailemalla kaikkia samankaltaisia reittejä yhdellä haulla.

Dodekanesian saaret Egean saaret lauttakartta

Klikkaa karttaa

Dodekanesian saaret - Egean saaret lautat

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.

Tietoa maasta Egean saaret:

Egeansaaret ovat kreikkalainen saariryhmä Egeanmerellä. Manner-Kreikka sijaitsee saaresta länteen ja pohjoiseen, kun taas idässä on vastassa Turkki. Kreetan saari on ryhmän eteläisin ja kaakosta löytyvät Rodos, Karpathos sekä Kasos.
Vuoristomaisemat, tiheät mäntymetsät ja kauniit kultahiekkaiset rannat ovat saarille ominaisia.