Dodekanesian saaret

Kuinka varaat lautan maasta Dodekanesian saaret maahan Turkki

Maan Dodekanesian saaret ja maan Turkki välillä on useita ylityksiä. Tällä hetkellä reitit yhdistävät sataman 6 satamat maassa Dodekanesian saaret ja sataman 5 satamat maassa Turkki.

Lauttamatkoja on yhteensä 99 ylitystä joka viikko reiteillä 9 lauttareittiä, joita operoidaan 4 lauttayhtiötä, mukaanlukien Dodecanese Flying Dolphins, Sea Dreams, Bodrum Express & Dentur Avrasya. Nopein ylitys kestää noin 20 minuuttia (Kastelorizo - Kas).

Tämä on yleinen yhteenveto palveluista maan Dodekanesian saaret ja maan Turkki välillä, etsi hakukoneestamme Aikataulut & hinnat ajankohtaista tietoa saadaksesi.

Dodekanesian saaret Turkki lauttakartta

Klikkaa karttaa

Tietoa maasta Dodekanesian saaret:

Dodekanesian saariryhmä sijaitsee Egeanmeren kaakkoisosassa ja se koostuu kahdestatoista pääsaaresta, joihin kuuluu muunmuassa Rodos, Kos, Patmos, Kalymnos ja Karpathos.
Dodekanesialla on ollut asutusta esihistoriallisista ajoista lähtien, vaikka saaret alkoivat menestyä itsenäisenä yksikkönä Doorilaisajalla, jonka vuosisatoina saarten talous ja kulttuuri kukoistivat ja kehittyivät.
Saaren kauniit kalkitut talot, upeat rannat ja kristallin kirkas vesi, viehättävät kylät sekä yöelämä houkuttelevat tuhansia kävijöitä vuosittain.

Tietoa maasta Turkki:

Turkki on “euraasialainen” maa, joka levittyy Kaakkois-Euroopasta Länsi-Aasiaan vastassaan Mustameri pohjoisessa, Egeanmeri lännessä ja Välimeri lounaassa.
Turkki on laaja ja vaihteleva maa, joka neljän meren ympäröimänä voi ylpeillä uskomattomilla maisemilla ja luonnonihmeillä. Turkki tunnetaan hyvin rentouttavana rantalomakohteena, mutta se tarjoaa myös urheiluaktiviteetteja, joitain maailman tärkeimpiä antiikin monumentteja ja monipuolisen paikallisen ruokakulttuurin.
Turistikohteena Turkki on todella mielenkiintoinen sekoitus länttä ja itää ja jatkaa suosionsa kasvattamista.